efkairiakos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Έλα τώρα οι haters ακόμα και στα πλυντήρια ρε π0YΣΤη μου...έλεος!!! Οι γκόμενες σας ξέρουν οτι ποστάρετε σε φόρουμ για τέτοια πράγματα?
music_lover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 φαντάσου να αποκτήσουν και λειτουργικό με σύνδεση στο ιντερνετ..να μπαίνει χακερ μέσα και να σου πλένει τα βαμβακερά στους 60 και πάνω χα,χα μισά θα βγούνε! οχι τίποτα άλλο θα θές και antivirus,avast laundry edition.. 2
georgepppo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι λετε για πλυντήρια αλλα το θεμα πλύσιμο εχει λυθει εδω και χρόνια, οτι λοιπόν και να κάνουν απλος βελτιώνουν λιγο την υπάρχουσα κατάσταση Το πρόβλημα είναι το ΣΙΔΕΡΩΜΑ και εκει η τεχνολογία δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως, ένα μεγάλο μηδεν όντας φοιτητής δεν τα σιδερώνω ποτέ και στρώνουνε πάνω μου μια χαρά εκτός απο κάτι μπλουζάκια που τα περνάω ένα χεράκι Σχεδόν εφάμιλλες οι ναυαρχίδες..Στο ίδιο εύρος τιμής..Και τα δύο το ίδιο αθόρυβα Miele: http://www.trustedreviews.com/miele-wmr-560-wps-review Samsung: http://www.trustedreviews.com/samsung-ww9000-review και μόνο το ότι το ένα κατασκευάζεται στη γερμανία με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και αναμφίβολα ποιότητα κατασκευής και είναι και πιο φτηνό το καθιστά και πιο τίμιο και πιο καλό. η τιμή του samsung δεν δικαιολογείται για προέλευση κορέας/κίνας απο τη στιγμή που κάτι πιο φτηνό και πιο ποιοτικό κατασκευάζεται στη γερμανία με πολύ μεγαλύτερο κόστος....... δηλαδή θα πάρεις το hyundai πιο ακριβά απο mercendes? σου ακούγεται λογικό ? και όχι το software και το android με τα "smart" features δεν κοστίζουν πάνω απο 50 ευρώ για την εταιρία να να κουμπώσει πάνω.
arva Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Όταν μιλάμε για πλυντήρια πρώτα έρχονται τα Miele.... Ναι με 3πλάσια τιμή και παρωχημένη τεχνολογία. Πόσα χρόνια θα σου αντέξει ένα πλυντήριο Miele και πόσα τρία LG; 1
tara493 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ναι με 3πλάσια τιμή και παρωχημένη τεχνολογία. Πόσα χρόνια θα σου αντέξει ένα πλυντήριο Miele και πόσα τρία LG; Ναι αν θέλεις wifi για να επικοινωνεί με το κινητό σου, σίγουρα έχει παρωχημένη τεχνολογία. Πλυντήριο είναι... Miele 25 χρονών και το μόνο που αντικαταστάθηκε είναι τα αμορτισέρ του, το 2014. Οικογένεια 4 μελών, την εβδομάδα 3 πλυντήρια τουλάχιστον.
music_lover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ολες οι συσκευες παλαιοτερα ηταν πιο αξιοπιστες, τωρα χαλανε για πλακα..
georgepppo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ναι με 3πλάσια τιμή και παρωχημένη τεχνολογία. Πόσα χρόνια θα σου αντέξει ένα πλυντήριο Miele και πόσα τρία LG; o άλλος μετά απο 25 χρόνια βρήκε αμορτισέρ.......αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για την υποστήριξη προιόντων έτσι. και παρωχημένη τεχνολογία όταν λες ? δηλαδή θα πάρεις ένα GTR και επειδή δεν θα έχει multimedia player δεν θα έχει εξελιγμένη τεχνολογία ε ? επειδή δεν έχει εφέ και φρου φρου αρώματα? αν ήξερες πόσο πιο μπροστά σε μηχανικό επίπεδο είναι το miele σε σχέση με το LG που έχει το ένα τρίτο της τιμής δεν θα μίλαγες για σύγκριση τεχνολογίας γιατί τώρα συγκρίνεις china motors με audi.
fingolfingr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 έχω miele και δεν ακούγεται τίποτα όταν δουλεύει σε αντίθεση με το παλιό μου που όταν στέγνωνε ακουγόταν σε όλο το σπίτι και μετακινούταν πέρα δώθε,απλά απο μηχανολογικής άποψης είναι πολύ μπροστά σαν εταιρία και όσο και εντυπωσιακές και αν είναι οι παρουσιάσεις των samsung-lg κλπ δεν νομίζω να την φτάνουν σε ποιότητα κατασκευής και απόδοσης........είναι σαν να συγκρίνεις ένα αμάξι των 10.000 ευρώ με πολλά ηλεκτρονικά και μια rolls royce 20 χρονών που σαν μηχάνημα είναι πολύ καλύτερο αλλά όχι με τόσα μπιχλιμπίδια ηλεκτρονικά. αυτό το LG δεν ξέρω πως είναι απο ποιότητα(φαντάζομαι καλό) αλλά δεν είναι κακή ιδέα αυτό με τον μικρό κάδο.... πχ θες να πλύνεις ένα δύο ρούχα μια χαρά είναι. Ο λόγος που τα miele είναι αθορυβα (τουλασιστον μεχρι πριν από 4-5 χρόνια) είναι γιατί εχουν ενα τόνο μόνωση μεσα. Η μόνωση μοιαζει με το γεμισμα σε στρώματα 25ετίας. Επίσης εχείς προσπαθήσει να το σηκώσεις; Θα σου πέσει η μεση σε μετακόμιση. Τα LG από την αλλη είναι αθόρυβα λόγω τεχνολογίας direct drive. Κατι παρομοιο με αυτό που εχουν όλοι τωρα πια (silent drive κλπ). Τα miele είναι καλύτερα ποιοτικά αλλα ότι το πόσο θα αντεξει καθε πληντύριο/τηλεοραση/μιξερ δεν το ξερει κανεις. Προσωπικα μου εχει τύχει να περιμένω 3 μήνες για ανταλακτικό miele εντός εγγυησης (2 χρόνων) σε πόλη εκτός αθηνων. Καταστροφικό. και με εκεινο το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΕΝΕΡΓΟ που ειχαμε μεχρι τωρα στα πλυντηρια ρουχων (και πιατων) δεν καναμε τιποτα? Τουλαστον στο LG που εχω τωρα το αυτόματο ζυγισμα είναι μόνο για βαμβακερά Όπως είπα εχω ένα LG τως 600€ εγώ και 3 χρόνια και είναι μεχρι τωρα πολύ καλό και αθορυβο. Το μόνο ηλίθιο που εχω βρεί είναι ότι όταν είναι ενεργό το child lock, το κουμπακι του power πατιεται κανονικά. Οπότε τέτοιο child lock δεν εχει νόημα.
arva Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Ναι αν θέλεις wifi για να επικοινωνεί με το κινητό σου, σίγουρα έχει παρωχημένη τεχνολογία. Πλυντήριο είναι... Miele 25 χρονών και το μόνο που αντικαταστάθηκε είναι τα αμορτισέρ του, το 2014. Οικογένεια 4 μελών, την εβδομάδα 3 πλυντήρια τουλάχιστον. Όταν λέω παρωχημένη τεχνολογία δεν εννοώ Wifi. Εννοώ ότι η Miele εδώ και 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτα τεχνολογικά. Όπως τα έβγαζε πριν 20 χρόνια έτσι τα βγάζει και τώρα! Ενώ η LG έχει βγάλει το Direct Drive, προχώρησε με το DC Direct Drive (κάτι σαν τα κλιματιστικά inverter), πλύση με ατμό και τόσα άλλα που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα