KilliK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) τιποτα καλο σε ατμοσιδερο, εχεις να μας διαφημισεις HAL? ψαχνω ενα για την μητερα μου. με Windows Phone αν γινεται. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από KilliK 3
liopyr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Να τα πλύνετε στο χέρι ρε τα 2 ρούχα! Μάθαμε τώρα και έξυπνα πλυντήρια! 4
Shadowjump Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μία είναι η πλυντηριάρα..πραγματικό στολίδι.. SAMSUNG WW10H9600EW/WS OMG! Το θελω! Αν και θελω να ρωτησω αν δινουν 0 pixel στην οθονη :P 4
AccountSaver Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μία είναι η πλυντηριάρα..πραγματικό στολίδι.. SAMSUNG WW10H9600EW/WS κόντεψα να τελείωσω. 1
music_lover Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πειτε ομως οτι τα miele ειναι πανακριβα και αν τυχει και χαλασουν εχουν σερβις στον θεο.. 1
papars Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πειτε ομως οτι τα miele ειναι πανακριβα και αν τυχει και χαλασουν εχουν σερβις στον θεο.. Βρισκεις ομως ανταλλακτικα παντου, ακομα και στο ebay, και αν πιανουν τα χερια σου ευκολα κανεις επισκευη αν χρειαστει.
ff7lucas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Βρισκεις ομως ανταλλακτικα παντου, ακομα και στο ebay, και αν πιανουν τα χερια σου ευκολα κανεις επισκευη αν χρειαστει. ποσο ακυρο σχολιο..το ιδιο λες και για ferrari. και να φανταστουμε οτι επισκευαζονται πιο ευκολα απο τις αλλες μαρκες
ff7lucas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 και με εκεινο το ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΕΝΕΡΓΟ που ειχαμε μεχρι τωρα στα πλυντηρια ρουχων (και πιατων) δεν καναμε τιποτα?
loypis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 αυτο το samsung εχει περιπου 1600 ευρω....ελεος σε ποιους απευθύνετε....
kukukali Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ωραία βρήκαμε ποιος θα τα πλύνει... δεν βγάζουν λέω εγώ τον αυτόματο σιδερωτήρα.
Superuser Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 έχω miele και δεν ακούγεται τίποτα όταν δουλεύει σε αντίθεση με το παλιό μου που όταν στέγνωνε ακουγόταν σε όλο το σπίτι και μετακινούταν πέρα δώθε,απλά απο μηχανολογικής άποψης είναι πολύ μπροστά σαν εταιρία και όσο και εντυπωσιακές και αν είναι οι παρουσιάσεις των samsung-lg κλπ δεν νομίζω να την φτάνουν σε ποιότητα κατασκευής και απόδοσης........είναι σαν να συγκρίνεις ένα αμάξι των 10.000 ευρώ με πολλά ηλεκτρονικά και μια rolls royce 20 χρονών που σαν μηχάνημα είναι πολύ καλύτερο αλλά όχι με τόσα μπιχλιμπίδια ηλεκτρονικά. αυτό το LG δεν ξέρω πως είναι απο ποιότητα(φαντάζομαι καλό) αλλά δεν είναι κακή ιδέα αυτό με τον μικρό κάδο.... πχ θες να πλύνεις ένα δύο ρούχα μια χαρά είναι. Σχεδόν εφάμιλλες οι ναυαρχίδες..Στο ίδιο εύρος τιμής..Και τα δύο το ίδιο αθόρυβα Miele: http://www.trustedreviews.com/miele-wmr-560-wps-review Samsung: http://www.trustedreviews.com/samsung-ww9000-review αυτο το samsung εχει περιπου 1600 ευρω....ελεος σε ποιους απευθύνετε....1400 το βρίσκεις..Γούστα είναι αυτά.. Άλλοι δίνουν 1.5k για pc, άλλοι για τηλεόραση και άλλοι 30.000 για αυτοκίνητο.. Και άλλοι 800 για κινητό :X 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι λετε για πλυντήρια αλλα το θεμα πλύσιμο εχει λυθει εδω και χρόνια, οτι λοιπόν και να κάνουν απλος βελτιώνουν λιγο την υπάρχουσα κατάσταση Το πρόβλημα είναι το ΣΙΔΕΡΩΜΑ και εκει η τεχνολογία δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως, ένα μεγάλο μηδεν 1
kfyros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Οι καινούργιοι ιοί θα σου πλενουν τα χρωματιστά στους 90 βαθμούς!!! Απαπαπα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα