Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι ένα πλυντήριο έτσι ώστε να αποτελεί είδηση; Στην περίπτωση του νέου πλυντηρίου της LG θα λέγαμε αρκετά αφού αυτό έρχεται με το Mini Washer το οποίο είναι στην ουσία ένα μίνι δεύτερο πλυντήριο.Το Twin Wash System της LG λύνει το πρόβλημα περιπτώσεων που αποφεύγεται το πλύσιμο λίγων ρούχων για οικονομία νερού και ρεύματος, προκειμένου τα ρούχα να μαζευτούν και ο κάδος να γεμίσει. Για το σκοπό αυτό πλέον, το mini washer τοποθετείται ακριβώς κάτω από το πλυντήριο της LG και με το συρταρωτό σύστημα αποκαλύπτει ένα πολύ μικρότερο κάδο ο οποίος καταναλώνει σημαντικό λιγότερο νερό και ρεύμα.

Το πλεονέκτημα της πρότασης της LG είναι ότι το mini washer είναι αποσπώμενο και μάλιστα μπορείτε να το προμηθευτείτε ξεχωριστά έτσι ώστε να συνδεθεί με κάποιο παλαιότερο πλυντήριο της LG αν και δε ξέρουμε ακόμη με ποια συγκεκριμένα.

Στα χαρακτηριστικά του Twin Wash System ξεχωρίζει η θέση της εμπρόσθιας πόρτας με την γωνία και το ύψος να διαφέρουν από την κλασσική θέση που τις βλέπουμε συνήθως για πιο εύκολο γέμισμα και άδειασμα του κάδου.

Στις άλλες τεχνολογίες που διαφοροποιούν το νέο πλυντήριο της LG ξεχωρίζουν το TurboWash 2.0 για πλύση στο μισό χρόνο, το TurboSteam για καλύτερο στέγνωμα ενώ η λειτουργία του μπορεί να προγραμματιστεί μέσα από το smartphone σας όπου και αν βρίσκεστε.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όπως πάντα, η LG προσφέρει 10ετή εγγύηση για το μοτέρ του νέου πλυντηρίου ενώ και σ' αυτή την περίπτωση η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης η οποία πάντως υπολογίζεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Link.png Site: LG

Δημοσ.

Εχω πλυντηριο της lg με 10ετη εγγυηση και δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο,αριστα μηχανηματα. Αυτο θα πει εξελιξη και πρωτοπορια, σε ολα τα επιπεδα της κορεατικης φιρμας. Οσον αφορα το συγκεκριμενο, θυμαμαι απειρες φορες την γυναικα να λεω δεν βαζω πλυντηριο για λιγα ρουχα,περιμενε να μαζευτουν..

• Like 3
Δημοσ.
Σαχλαμαρίτσες, νομίζω θα πάει άπατο

Νίκο μου μάλλον δε βάζεις πλυντήριο έτσι? ;)

Εμένα με τη δουλειά πάντως σωτήριο μου ακούγεται

• Like 6
Δημοσ.

Τι μισάωρο που έχουν τα νέα πλυντήρια είναι πολύ mainstream γι αυτούς? Και εμείς LG έχουμε και όταν δεν θέλουμε να περιμένουμε να γεμίσει ο 8κιλος κάδος βάζουμε το μισάωρο για ένα φρεσκάρισμα των ρούχων.

Δημοσ.

Εχω πλυντηριο της lg με 10ετη εγγυηση και δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο,αριστα μηχανηματα. Αυτο θα πει εξελιξη και πρωτοπορια, σε ολα τα επιπεδα της κορεατικης φιρμας. Οσον αφορα το συγκεκριμενο, θυμαμαι απειρες φορες την γυναικα να λεω δεν βαζω πλυντηριο για λιγα ρουχα,περιμενε να μαζευτουν..

Εν μέρη δίκιο έχεις, μόνο που να μαζευτούν περισσότερα ρούχα είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να μαζευτούν ρούχα ίδιας "κατηγορίας" (άσπρα, μάλλινα κανονικά). Και η λύση του να πάρεις άλλο ένα μικρότερο πλυντήριο δεν μου φάινεται σωστή. 

Εξάλλου εκτιμώ οτι θα είναι ακριβό σε σημείο που καλύτερα να πάρεις ένα κανονικό. 

• Super Moderators
Δημοσ.

στην τιμή όπως είναι αναμενόμενο θα συμπεριλαμβάνονται και lexotanil...

• Like 2
Δημοσ.

Λετε πιο πανω για πλυντηρια lg k samsung... τυρακια.... οταν βγαλει η apple πλυντηριο δε θα ξερετε που να τα κρυψετε.

• Like 9
Δημοσ.

Όταν μιλάμε για πλυντήρια πρώτα έρχονται τα Miele....

έχω miele και δεν ακούγεται τίποτα όταν δουλεύει σε αντίθεση με το παλιό μου που όταν στέγνωνε ακουγόταν σε όλο το σπίτι και μετακινούταν πέρα δώθε,απλά απο μηχανολογικής άποψης είναι πολύ μπροστά σαν εταιρία και όσο και εντυπωσιακές και αν είναι οι παρουσιάσεις των samsung-lg κλπ δεν νομίζω να την φτάνουν σε ποιότητα κατασκευής και απόδοσης........είναι σαν να συγκρίνεις ένα αμάξι των 10.000 ευρώ με πολλά ηλεκτρονικά και μια rolls royce 20 χρονών που σαν μηχάνημα είναι πολύ καλύτερο αλλά όχι με τόσα μπιχλιμπίδια ηλεκτρονικά.

αυτό το LG δεν ξέρω πως είναι απο ποιότητα(φαντάζομαι καλό) αλλά δεν είναι κακή ιδέα αυτό με τον μικρό κάδο....

πχ θες να πλύνεις ένα δύο ρούχα μια χαρά είναι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...