gdevelek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Είπα να διαβάσω πρώτα τα νήματα πριν ποστάρω αλλά βλέπω πως έχουν να κάνουν με tabletτων 200+ ευρώ. Εγώ θέλω να πάρω σε παιδάκι 9 ετών ένα 8άρι Android tablet που να μη χαλάσει στο πρώτο εξάμηνο, με κόστος κάτω από 80Ε. Το αδελφάκι του έχει ένα 8άρι turbo-x οπότε νομίζω πως ο πήχυς δεν είναι ψηλά. Προφανώς η φίρμα δεν θα είναι εκ των κορυφαίων, όπως και οι δυνατότητες, το ξέρω ήδη. Παρακαλώ τις προτάσεις σας ...και Καλή Χρονιά σε όλους!
dobro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=141222tp48463i0nrn0d23p89j έχει πολλά extras όπως 16 προ-εγκατεστημένες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα παιδιά καθώς και την δυνατότητα γονικού ελέγχου με χρονικό περιορισμό χρήσης και κλείδωμα πρόσβασης με κωδικό ασφαλείας καλη χρονια. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από dobro
gdevelek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλή ιδεά φίλε, το έχεις δει το μοντέλο καθόλου; Έχει και το πλήρες "standard Android " και όχι μόνο τα παιδικά, σωστά; Ξέρεις από αξιοπιστία τι λέει; Αυτό με καίει περισσότερο, κατα τα άλλα το παιδάκι έχει ήδη εμπειρία με tablet και δεν πολυχρειάζεται τις παιδικές εφαρμογές.
dobro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 για το συγκεκριμενο δεν το ξερω,αλλα εχει 1 χρονο εγγυηση. Το προηγουμενο παιδικο archos που ειχε προσφορα και πηρα ....εχει βγει αστερι. Και ο γονικος ελεγχος ειναι απαραιτητος για οποιαδηποτε συσκευη που θα εχει ενα παιδι,ασχετως εμπειριας ή οχι.
gdevelek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για τα Bitmore κάποια γνώμη παρακαλώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα