Προς το περιεχόμενο

Acer Revo One RL85. Το small form factor PC που θέλαμε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Acer Revo One RL85 είναι ένας small form factor desktop υπολογιστής που έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει τον χρήστη του ως home media hub.Υποστηρίζει έως και δύο οθόνες 4K (διαθέτει HDMI καθώς και mini-DisplayPort), ήχο 7.1 καναλιών και μπορεί να εξοπλιστεί με έως τρεις δίσκους των 2TB (διαθέτει τρεις θέσεις για ισάριθμους σκληρούς δίσκους 2.5" για έως 6TB συνολική χωρητικότητα) καθώς και με επεξεργαστή Intel Core i5 ή Core i3.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης WiFi 802.11a/b/g/n/ac, δύο USB 2.0 και δύο USB 3.0 θύρες, Gigabit Ethernet (RJ45) και υποδοχή για κάρτες μνήμης SD.

Ο Acer Revo One RL85 συνοδεύεται από ασύρματο τηλεχειριστήριο που ενσωματώνει πληκτρολόγιο και trackpad ενώ επιπλέον η εταιρεία προσφέρει και την εφαρμογή Acer Smart Control (για iOS και Android) με την βοήθεια της οποίας ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τον υπολογιστή από το κινητό του ή να "στριμάρει" περιεχόμενο από το κινητό του στην τηλεόραση μέσω του PC.

Ο small form factor υπολογιστής της Acer θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο στην Ευρωπαϊκή αγορά με κόστος €269 (βασική έκδοση).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Liliputing

Δημοσ.

Δεν γραφετε τι λειτουργικο φοραει?

πολύ πιθανόν και τπτ συχνά τέτοια μηχανάκια ει ναι free dos δλδ βαζεις οτιδήποτε είναι συμβατό 

• Like 3
Δημοσ.

επιτελους !! βασικα εχει αντιγραψει καπω το mac pro  που ξεκιναει απο τα 3500$ και αν εξαιρεσεις την καρτα γραφικων που θα ηταν καλο να εχει για παιχνιδια μπορεις να εχεις ενα home theater pc  ή ενα cool dekstop με 2 οθονες. 

Δημοσ.

νομιζω οτι ειναι ακριβο για βασικη εκδοση.
ειδικα αν :
α) δεν εχει λειτουργικο

β) δεν εχει σκληρο δισκο

γ) φοραει i3 αντι για i5

Δημοσ.

Ποιός να μας το 'λεγε ακόμα και πριν από δέκα χρόνια ε;Ότι θα φτάναμε στο σημείο να έχουμε τόσο μικρά και δυνατά μηχανάκια σε τέτοιες τιμές και μάλιστα θα γκρινιάζαμε.Τέτοια σκατουλάκια προσωπικά πάντως τα γλυκοκοιτάζω για το σαλόνι.Κάποια στιγμή νομίζω ότι θα πάρουν τη θέση ενός htpc 7ετίας που έχω και το οποίο τότε που το είχα πάρει ήταν υποτίθεται υπερβολικά μικρό και τώρα κοντεύει να είναι πιο μεγάλο από το desktop μου.

+1 σε τέτοιες προτάσεις από εμένα.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια σοβαρα, LoL θα παιζει με full settings και 60fps; (η εστω και με medium settings). Θα ενδιαφεροταν ανετα ο αδερφος μου που προς το παρον καίγεται σε ενα λαπτοπ :P (ειδηκα σε αυτη την τιμη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...