DimitrisGt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εχω τον Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHZ με windows xp sp3... Μπηκα να δω τη χρηση του επεξεργαστη και παρατηρισα στο διαγραμα οτι εχει πολλα ανεβοκατεβασματα(εως 70%) ιδιαιτερα στον 2ο πυρηνα. με κανενα απολυτως προγραμμα να τρεχει εκτος του avast που το εχω εδω και καιρο. Μηπως να κανω ενα σκαν ή δεν ειναι αυτο?
pirate79 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μηπως εκανε προγραμματισμενο σκαναρισμα το avast την ωρα εκεινη; Αν στο κανει συνεχεια ισως εχεις τσιμπησει κανενα ιουλι και δεν τον βρισκει το avast. Δοκιμασε σκαν με Malwarebytes.
DimitrisGt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μηπως εκανε προγραμματισμενο σκαναρισμα το avast την ωρα εκεινη; Αν στο κανει συνεχεια ισως εχεις τσιμπησει κανενα ιουλι και δεν τον βρισκει το avast. Δοκιμασε σκαν με Malwarebytes. χρησιμοποιω adblock plus στον firefox...ειναι δυνατον και παλι να εχω κολησει? update: τελικα εκανα σκαν με malwarebytes:841 detected objects! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από DimitrisGt
DimitrisGt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 OMG ΣΒΗΣΤΑ. πολυ καλητερα τωρα... να σαι καλα 1
NetServer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχα το avast εχει γίνει για τον... antivirus..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα