kanadesu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τις τελευταίες μέρες μου έχει κάνει κανά τεσσάρι μπορεί και παραπάνω φορές,στα καλά καθούμενα επανεκκίνηση ο υπολογιστής.Τις πρώτες φορές έγινε αφού φόρτωσε στο loading μέσα στο παιχνίδι το league of legends και με το που έκανα μερικά βήμματα έκλεισε και άνοιξε μόνο του μετά απο δευτερόλεπτα,αυτό ξανά έγινε δύο φορές ενώ ήμουν στο ίντερνετ. Το βράδυ που πήγα για ύπνο άκουγα έναν περίεργο θόρυβο να έρχεται απο το πολύμπριζο(ένα ειδικό για τις τάσεις του ρεύματος είναι αλλά πάνω του έχω ένα ακόμα ένα μικρό για να συνδέω και άλλα πράγματα).Που λέμε το άλλαξα αυτό σήμερα και δεν ακούω κανά θόρυβο αλλά και πάλι μου έκανε επανεκκίνηση πρίν απο λίγο! Έκανα αναβάθμιση πρίν κανά μήνα και άφησα το τροφοδοτικό και το κουτί μου για τους επόμενους μήνες μιάς και δεν είχανε κανένα θέμα αλλά εγώ θα τα αλλάξω γιατί τα έχω 5 χρόνια. Λογικά θα είναι το τροφοδοτικό μου αλλά πώς θα το κοιτάξω για να σιγουρευτώ?Μπορεί κιόλας να είναι λόγω θερμοκρασιών το pc,μου χάλασε πρόσφατα το μεγάλο ανεμιστηράκι στην πόρτα και το έβγαλα και λειτουργεί με πιό λίγα πλέον. τι μπορεί να φταίει?? http://imageshack.com/a/img537/82/FBBbhE.png
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 δώσε μας και μας καμιά 970 πιο τροφοδοτικό έχεις; ρίξε ενα occt psu test,αν σβήσει με τη μια σημαίνει ότι δεν αντέχει τις συσκευές που τροφοδοτεί.
Stogianz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Είχα το ίδιο θέμα και ήταν το τροφοδοτικό. Δοκίμασε με ένα άλλο τροφοδοτικό κατα 90% αυτό φταίει!
kanadesu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ένα της zalman 800w,δεν θυμάμαι περισσότερα να πώ την αλήθεια γιατί το έχω χρόνια.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 φέρε μου να δω αν η 970 σου έχει πρόβλημα τότε :P :P δοκίμασε αυτό με το psu test,ίσως απο τα χρόνια να μην μπορεί να βγάλει τα Αμπέρ που χρειάζεται για την 970 ειδικά αν έχει συνδιαστικές 12άρες γραμμές και όχι μια ενιαία.
kanadesu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 πώς θα το κάνω τέστ όμως αφού δεν έχω κανένα άλλο να βάλω και δεν σου δίνω την 970!
Stogianz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείς τσέκαρε και τις θερμοκρασίες του υπολογιστή σου με ένα everest πχ για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι απο εκεί το πρόβλημα. Τώρα κανας φιλος να σου δανείσει κανα τροφοδοτικό δεν παίζει? Πάντως αφού το έχεις και τόσα χρόνια ευκαιρία είναι να το αλλάξεις μην έχεις και χειρότερα...
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κατα 99% θεμα τροφοδοτικου.Παντως το καλοκαιρι πριν αλλαξω το συστημα εκανε και εμενα περιεργες επανεκκινησεις απο μονο του.Ωστοσο μετα την αλλαγη δεν ξαναεκανε οποτε ηταν θεμα θερμοκρασιας (βαριομουν να αλλαξω παστα,ειχα κανα χρονο ). ps:Δεν παιζει ρε,παρομοιο συστημα,και εγω 5 χρονια το τροφοδοτικο το κρατησα μιας και ηταν ακριβο τοτε
kanadesu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου το ξανά έκανε σήμερα όταν μπήκα στο πρώτο match league of legends. Γενικά δεν το κάνει και σκέφτομαι μήπως δεν φταίει το τροφοδοτικό,όσο για αυτό σε κανά μήνα μπορώ να το αλλάξω. Ίσως κάνω το παιχνίδι uninstall γιατί μου έκανε και άλλα προβλήματα πρίν κανά δύο μέρες σε φάση error,επιπλέον λέω να κατεβάσω και τους τελευταίους drivers της 970 γιατί δεν το είχα κάνει. http://imageshack.com/a/img537/7761/tyKtEO.png Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από kanadesu
Stogianz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Το LoL είναι πολύ ελαφρύ παιχνίδι δεν παίζει να ζορίζει το pc σου. Tροφοδοτικό είναι 99%. Και εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα τροφοδοτικό ήταν και αφού το έχεις και 5 χρόνια...άλαξτο γρήγορα μην σου χαλάσει και τίποτα άλλο και τρέχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα