vaggospat13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μέχρι πρόσφατα έκανα συγχρονισμό σε ένα φάκελο με έγραφα μεταξύ λαπτοπ και σταθερού έχοντας ορίσει τον φάκελο ως κοινόχρηστο και στα 2 συστήματα και δίνοντας δικαιώματα σε λογαριασμοί guest.. θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να βλέπουν τον φάκελο μόνο αυτοί οι 2 υπολογιστές και όχι όποιος συνδέεται στο δίκτυο. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
headbanger Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 να θέσεις δικαιώματα στον φάκελο συγκριτά με ποιούς χρήστες θες να έχουν πρόσβαση.
vaggospat13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 να θέσεις δικαιώματα στον φάκελο συγκριτά με ποιούς χρήστες θες να έχουν πρόσβαση. το θέμα είναι ότι ο χρήστης που θέλω είναι σε άλλον υπολογιστή και δε ξέρω πως μπορώ να προσθέσω χρήστη εκτός συστήματος στα δικαιώματα
headbanger Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αφού είναι δικά σου μηχανηματα κάνε χρήση του τοπικού χρήση αν ξέρεις τα credentials. Αν είσαι σε domain, Μπορεις να δημιουργήσεις AD securioty group που να του δίνεις πρόσβαση. Εκεί ξεφεύγεις δεν έχω επίγνωση του περιβάλλοντος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα