drapanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας, εχω καλωδιακη Cyta , με μια τηλεοραση αρχαια. Ο αποκ/της εχει επανω θυρα USB . Πως μπορω να κατεβασω απο το youtube καποιο ντοκιματερ η οτιδηποτε,να το βαλω στο στικακι και να το βαλω επειτα στον αποκ/τη - τηλεοραση ?
kogi4ever Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 κατεβασε το βιντεο,μετετρεψετο σε mkv βαλτο στο στικακι και θα παιζει 100% 1
drapanakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πως να το κατεβασω ? Πως μετατρεπεται σε mkv ? Δεν ειμαι και πολυ του αθληματος βλεπεις.
terziscf Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 YouTube downloader της dvdvideosoft για κατέβασμα και format factory για μετατροπή 1
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Βαλε στον browser που χρησιμοποιεις καποιο youtube download plugin (σε μενα ο chrome εχει θεματα οποτε χρησιμοποιω τον firefox) , ετσι γκουγκαρε το.Αναλογως και τι θα βαλεις μπορει να εχει διαφορες επιλογες , να το σωσεις σαν mp4, flv κλπ.Δεν χρειαζεται μετατροπη σαν mkv και δεν υπαρχει και λογος να το κανεις.Δες ομως και τι αρχεια υποστηριζει η usb θυρα . Μπορεις να κατεβασεις και με καποιο προγραμμα , https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=youtube+download+firefox
kogi4ever Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Tου ειπα σε mkv γιατι ενα τετοιο ειχε ενας γνωστος μου και του εβαζα να βλεπει ταινιες αλλα δεν δουλευε ο ηχος και οταν το μετετρεπα σε mkv δουλευε κανονικα.Οποτε για ν ειναι σιγουρος ας το μετατρεψει σε mkv
rfc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Για να ειναι σιγουρος σε avi πρεπει να το μετατρεψει και ηχο σε mp3.
cabdik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 κατ' αρχην, ο αποκωδικοποιητης ειναι ικανος να παιξει Media Files.....??? γιατι απο οσο ξερω, δεν παιζουν ολοι Media..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα