Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z3 Compact

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,ειμαι ενα βημα πριν την αγορα νεου κινητου.Ημουν αναμεσα σε Ζ2/Ζ3 αλλα δεν ημουν σιγουρος αν αυτες οι οθονες ειναι πολυ μεγαλες,οταν λοιπον τα ειδα απο κοντα δεν μου εκαναν λογω οτι δεν μπορω τα τοσο μεγαλα κινητα(γουστα ειναι αυτα)οποτε κατεληξα στο Sony Xperia Z3 Compact.τωρα τις διαφορες τους τις γνωριζω απο διαφορα reviews κ κοιτοντας τα χαρακτηριστικα.θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το κινητο καθως κ αν εχετε καποια προταση σε κατι αλλο αλλα παντα με ιδια η πιο μικρη οθονη.η χρηση που κανω δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο,επικοινωνια κ αν τυχει να ειμαι εκτος σπιτιου κτλ να μπω ιντερνετ,φβ,να κοιταξω τα μαιλ μου κτλ.απλα το sony με κερδισε εμφανισιακα τουλαχιστον καθως κ με τα χαρακτηριστικα που εχει δεν θα εχω θεματα οπως με προηγουμενα κινητα να κολλανε κτλ.ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Γνώμη μου, η καλύτερη επιλογή σήμερα σ'αυτες τις ιντσες. Αν η τιμή δεν σου είναι εμπόδιο (δεν το λες φθηνο), προτίμησέ το.

Δημοσ.

Γνώμη μου, η καλύτερη επιλογή σήμερα σ'αυτες τις ιντσες. Αν η τιμή δεν σου είναι εμπόδιο (δεν το λες φθηνο), προτίμησέ το.

Σε ευχαριστω παρα πολυ,η τιμη κυμαινεται γυρω στα 382 ευρω βλεποντας καταστηματα απο skroutz.απο κει κ περα public,κωτσοβολο κτλ οκ ειναι παρα πολλα.τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση μεγαλη αλλα μιλαμε για την ιδια συσκευη ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ,η τιμη κυμαινεται γυρω στα 382 ευρω βλεποντας καταστηματα απο skroutz.απο κει κ περα public,κωτσοβολο κτλ οκ ειναι παρα πολλα.τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση μεγαλη αλλα μιλαμε για την ιδια συσκευη ετσι δεν ειναι?

Διάβασε εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα ειναι στα χερια μου το sony xperia z3 compact .μια ερωτηση εαν ξερεις καποιος να μου απαντησει.στο καπακι που μπαινει η νανο σιμ εχει κατι σαν χαρτακι αυτοκολλητο ισως,δεν ενοχλει στην υποδοχης της καρτας απλα ρωταω μενει ως εχει η πρεπει να βγει.ειναι για καποιο λογο?και οσο αναφορα την φορτιση το φορτιζω κ οταν ειναι ετοιμο μπορω να το χρησιμοποιησω η θελει περισσοτερες ωρες?ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το χαρτάκι που αναφέρεις, τραβιέται προς τα έξω κα περιέχει το imei του κινητού, οπότε άστο ως έχει μην το πειράζεις. Όσον αφορά τη φόρτιση, όταν ανάψει πράσινο το led, άφησέ το κανένα τέταρτο ακόμα και είναι έτοιμο για χρήση. Γενικά να ξέρεις στις σύγχρονες μπαταρίες βάζεις και βγάζεις το φορτιστή όποτε θέλεις, απλά να αποφεύγεις να σου κλείνει το κινητό από μπαταρία. Καλό είναι να το φορτίζεις κοντά στο 20%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...