Sapounos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα! Έκανα overclock στον επεξεργαστη μου στα 3.5Ghz. οταν μπαινω στα windows και ανοιγω τον task manager μου δειχνει οτι ο επεξεργαστης δουλευει στα 2.66ghz ενω το cpuz μου δειχνει κανονικες τιμες στα 3.5.. επισης εχω 12gb ram και τα windows και το BIOS μου αναγνωριζουν τα 4 ενω το cpuz μου τα αναγνωριζει ολα.. Το συστημα ειναι αυτο Intel Core i7 920 Asus P6T Deluxe Corsair Dominator 1600mhz 1.65V εψαξα στο ιντερνετ πολλα σαιτ αλλα δεν βρηκα κατι και δεν ξερω τι αλλο να κανω.. το BIOS ειναι τελευταια εκδοση.. και ο υπολογιστης μετα απο φορματ (πρωτα εγκατασταθηκαν τα windows και μετα εγινε το overclock) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Για την RAM. Μήπως έχεις 32bit Windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αα ναι ξεχασα.. εχω τα windows 8.1 pro 64bit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 βρες την επιλογή memory remap στο bios για να δεις όλη τη μνήμη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 δεν υπαρχει memory remap.. το εψαξα.. εκτος κ αν λεγεται καπως αλλιως... αλλα και παλι εψαξα ολες τις επιλογες που μπορουσα να εχω δεν βρηκα κατι.. οριστε και το system requirements lab http://postimg.org/image/fpr8ionkl/ δοκιμασα τα παντα.. μεχρι και την μπαταρια της μητρικης εβγαλα.. εβγαλα τις μνημες ολες κ αφησα μονο τα 6 απ τα 12.. αλλαξα θεσεις... δεν γινεται τιποτα 4gb αναγνωριζει ειτε εχω 6 ειτε 12 gb μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Update!! Δοκιμασα να βαλω μια μια τις RAM ολες απ την αρχη και τωρα μου αναγνωριζει 8γιγα.. τα 2 slot τα τελευταια δεν τα αναγνωριζει απο το BIOS και τα windows.. το cpuz τα αναγνωριζει ολα και παλι.. ειναι ανεξηγητο δεν ξερω τι να κανω αλλο μονο να προσπαθω να βαζω/βγαζω μεχρι να ανγνωριστουν και τα 12.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 εστω καποιος που να μου πει που μπορω να απευθυνθω για βοηθεια..? εχουν τελειωσει και οι εγγυησεις εννοειται απο τα προιοντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micha24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 γεια σου φιλε χρονια πολλα. σε εναν φιλο που ειχε ιδιο προβλημα βγαλαμε τον επεξεργαστη και ειδαμε οτι πανω στην μητρικη που κουμπωνει ο επεξεργαστης ειχε 2-3 στραβα pin,τα ισιοσαμε και μετα διαβαζε κανονικα ολα τα gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) οταν λες Pin εννοεις αυτα τα χρυσα σιδερακια που ειναι μεσα στο σοκετ που κανουν επαφη με τον ιδιο τον επεξεργαστη που ειναι παρα πολλα?? γιατι αυτα οντως μου ειχαν στραβωσει πριν απο καποιον καιρο αλλα δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από Sapounos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 το προβλημα το εφτιαξα με τις μνημες. αλλαξα διαταξη στις μνημες και εβγαλα και εβαλα τον επεξεργαστη και ισωσα 1-2 στραβα Pin. το θεμα ειναι αλλο τωρα... ενω κανω overclock στα 3.5 στο BIOS μου αναγνωριζει κανονικα τα παντα ενω οταν μπω στα windows μου δειχνει τις μνημες στα 1066 ενω ειναι στα 1440 περιπου.. υπαρχει καποια ρυθμιση μεσα στο BIOS που να φτιαχνει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα