Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Θα πληρώσω 355 Ευρώ για το PS4 (Σκρουτζ, απλή έκδοση). Επιπλέον για να παίξω online χρειάζομαι επιπλέον 50 ευρώ τον χρόνο. Και πέραν όλων αυτών χρειάζομαι και αλλα 20 ευρώ τον μήνα για να μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω ήδη αγοράσει; 

Και το καλοκαίρι που αράζω στο χωριό/νησί/οπου ναναι και δεν έχω internet; Κλέφτες! PC και Wii U (και ας παίζω μόνο κάθε 2 χρόνια που η Nintendo βγάζει first/second party τίτλους)!

Μην λες τετοια γιατι θα σε πουν Hater :P

• Like 1
Δημοσ.

^Ναι αλλα η sony σου παρεχει και παιχνιδια.

Κοτρονατος μιλαμε εισαι. χχαχαχα

Εγω πως γινεται και αγορασα το xbox one και εχω και παιχνιδια αναρωτιεμαι.

Ειτε απο δισκο ειτε απο online store ΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ απο το XBOX Live Gold (το οποιο σου παρεχει και 1 ΜΗΝΑ τσαμπε φιλε, αλλα το κυριοτερο οτι κατεβασεις στον 1 μηνα δωρεαν παραμενουν δικα σου και ας μην συνεχισεις την υπηρεσια).

So? Οτι να 'ναι λετε εδω μεσα μερικοι.

Απλα για να ξερεις εσυ ή οποιος πεταει μαργαριταρια η gold υπηρεσια "που μαλλον δεν εχεις ιδεα, γιατι αλλο να διαβαζεις τι λενε σε διαφορα sites και αλλο να εχεις το μηχανημα" εχει πολλα δωρεαν παιχνιδια και αλλες τιμες αρκετα φθηνοτερες.

Δημοσ.
Για να καταλάβω. Θα πληρώσω 355 Ευρώ για το PS4 (Σκρουτζ, απλή έκδοση). Επιπλέον για να παίξω online χρειάζομαι επιπλέον 50 ευρώ τον χρόνο. Και πέραν όλων αυτών χρειάζομαι και αλλα 20 ευρώ τον μήνα για να μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω ήδη αγοράσει; 

Και το καλοκαίρι που αράζω στο χωριό/νησί/οπου ναναι και δεν έχω internet; Κλέφτες! PC και Wii U (και ας παίζω μόνο κάθε 2 χρόνια που η Nintendo βγάζει first/second party τίτλους)!

Μην ξεχνάμε ότι πληρώνεις κάμποσα για να παίξεις με streaming αυτά που μπορείς να τα παίξεις στο PS3 (και τζάμπα, αν το έχεις πειραγμενο). Μπράβο ρε Sony, είσαι τρομερά έξυπνη. Η μακακια μου ήταν που ανάμεσα σε αυτό και το Wiiu πακέτο με 4 παιχνίδια, πήρα το PS4 και μέχρι στιγμής παίζω ports και το έχω σκύλο μετανιώσει.

Δημοσ.

καποιοι μου φαινεται δεν διαβασαν το αρθρο καν, αλλα μονο τον τιτλο.

μιλαει για παιχνιδια ps3 που θα μπορεις να παιζεις σε ps4.

δεν λεω οτι ειναι σουπερ προσφορα, αλλα ειναι μια εναλλακτικη για καποιους που δεν εχουν καν ps3 οπως εγω και ακομα περιμενουν παιχνιδια της προκοπης (για τα δικα τους γουστα) στο ps4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...