Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες η πρόσβαση στο PlayStation Now να γίνεται μέσω ενοικίασης μεμονωμένων παιχνιδιών σε τιμές ολίγον αλμυρές, η Sony όμως από σήμερα κάνει πραγματικότητα δύο συνδρομητικά πακέτα για απεριόριστη πρόσβαση στη συλλογή παιχνιδιών της υπηρεσίας.Αρχής γενομένης από τις 13 Ιανουαρίου και μόνο για τους κατόχους του PlayStation 4 στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Sony κάνει διαθέσιμες δύο τύπου συνδρομές, η πρώτη με μηνιαία χρέωση $19.99, και μια δεύτερη με τρίμηνη διάρκεια η οποία κοστίζει $44.99 κάτι που σημαίνει ότι το κόστος της ανά μήνα πέφτει στα $15.

Με την πρόσβαση στην υπηρεσία, ο κάτοχος του PlayStation 4 έχει πρόσβαση σε μια συλλογή άνω των 100 παιχνιδιών του PlayStation 3, τα οποία μπορεί να παίξει στην αγαπημένη του κονσόλα μέσω της streaming τεχνολογίας χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσει το παιχνίδι στο δίσκο του η να εγκαταστήσει κάποιο patch. Στη συλλογή της υπηρεσίας περιλαμβάνονται δημοφιλείς τίτλοι όπως Uncharted Drake's Fortune, Bioshock Infinite, Batman, NBA 2K14, Ratchet & Clank Into the Nexus, Spelunky, The Last of us, God of War Ascension και πολλά άλλα ακόμη.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσοι θέλουν απλά να δοκιμάσουν την υπηρεσία, η Sony θα προσφέρει από τις 13 Ιανουαρίου μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι στο μέλλον θα προσθέσει ακόμα περισσότερα παιχνίδια στην υπηρεσία.

Στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε η Sony θα φέρει τα συνδρομητικά πακέτα και στην Ευρώπη, ενώ γνωρίζουμε ότι σύντομα η πρόσβαση στην υπηρεσία δε θα γίνεται αποκλειστικά μόνο μέσω του PlayStation 4 αλλά και από τη νέα σειρά τηλεοράσεων της Samsung.

Link.png Site: PlayStation Blog

Δημοσ.

κάλιο αργά παρά πότε :P

Ελπίζω να είναι καλή η υπηρεσία  

.....το θεμα είναι από ποσα mbps και πανω θα μπορει καποιος να την απολαυσει.....αυτος είναι και ο λογος του 7day Trial.....αν και η Sony recommends a connection ranging from 5 to 12Mbps .....μακαρι να είναι ετσι!!! 

Δημοσ.

Με ενα 20€ακι το μηνα εχω παρει 2-3 μεταχειρισμενους τιτλους και μου μενουν και στη συλλογη μου. Α και χωρις κολληματα ταχυτητας δικτιου, εδω στο vita παίζω remote pda μέσω lan και σέρνεται το σύμπαν...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Φοβερή τιμή....

Στο xbox live 20 ευρώ, 6,67 ευρώ το μήνα, έχει το τρίμηνο και 60 ευρώ το 12μηνο, δηλαδή 5 ευρώ το μήνα.

https://account.xbox.com/el-GR/subscriptions?subscriptiontier=gold

Μου φαίνεται η sony εκμεταλλεύεται την πρωτοπορία της....

• Like 1
Δημοσ.

εξυπνη κινηση αν προοριζεται σε ολο το περιεχομενο ομως , απο παιχνιδια εως ταινιες και ολες τις πλατφορμες οπως δειχνει η εικονα , αλλιως προβλεπεται αδιαφορια του κοσμου .

δεν θα πιασει αν μεινει στα παιχνιδια και μονο .... η blizzard δεν ειναι χαζη που δινει και αλλα προιοντα της μαζι με την συνδρομη του wow .

το μυστικο της επιτυχιας ειναι να κανεις τον κοσμο να νοιωθει οτι κερδιζει απο την συνδρομη και να τον κρατησεις μεσα στην συνδρομη οσο πιο πολυ μπορεις   ;)

υ.γ. αλλωστε imo τα top ps4 games δεν ειναι της sony αλλα των rockstar / ea

Δημοσ.

Backwards compatibility ηθελα εγω. Αλλα αυτο δεν θα εφερνε εσοδα για τη Σονυ. Παρε στο κεφαλι ps now τωρα..

Ετσι ακριβως....θα πληρωνω 20 ευρω το μηνα για να παιζω παλια παιχνιδια;

Δημοσ.

Για κανενα καλοκαιρακι να θες να καεις με παρεα το καταλαβαινω.Αλλα γενικα αν θες να παιξεις πολλους τιτλους οντως το κοστος ανεβαινει παρα πολυ.Εν μερη σου ειναι πιο ακριβα απο το να πας να κανεις ενοικιαση απο τα Seven :P

Επισης το θεωρω αστειο να εχει στην παραπανω λιστα παιχνιδια που εχουν βγει και για το Ps4 πχ ποιος θα παιξει το The Last Of Us στην χειροτερη εκδοση Ps3 ή το παλιο Nba 2k14....

Τελος 90ευρω για 6μηνες ειναι οσα θες για να παρεις ενα ps3 used...

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Θα πληρώσω 355 Ευρώ για το PS4 (Σκρουτζ, απλή έκδοση). Επιπλέον για να παίξω online χρειάζομαι επιπλέον 50 ευρώ τον χρόνο. Και πέραν όλων αυτών χρειάζομαι και αλλα 20 ευρώ τον μήνα για να μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω ήδη αγοράσει; 

Και το καλοκαίρι που αράζω στο χωριό/νησί/οπου ναναι και δεν έχω internet; Κλέφτες! PC και Wii U (και ας παίζω μόνο κάθε 2 χρόνια που η Nintendo βγάζει first/second party τίτλους)!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...