auron10000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 3 μήνες δοκιμή το bull guard internet security 2015 στον παρακάτω σύνδεσμο. Εγραφή με mail. http://www.bullguard.com/landing-pages/generic_buyandtry_win7_vista_xp.aspx?offer=microsoftdiscount
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγγραφή με mail = Φακέλωμα.Όχι Ευχαριστω Δεν Θα Παρω Προτιμω Το AVAST Internet Security Που Εμπας Η Περιπτωση Το Εχω Τσαμπε Ως Τελη Ιουλιου Του 2016
Razor_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγγραφή με mail = Φακέλωμα.Όχι Ευχαριστω Δεν Θα Παρω Εγγραφή Με Mail θες να πείς...
ntelis1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αξίζει; Ειναι καλό antivirus Sent from my iPhone using Insomnia
Konstantin77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 για 3 μηνες και το συζηταμε??? μαυρο...
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Thanks τον ts αλλα για 3 μήνες δεν μπαίνω καν στον κόπο. Σε σοβαρά antivirus τουλάχιστον 6μηνο και πάλι το σκέφτομαι γιατί τετοια προγραμματα μπαινουν βαθιά στο συστημα και δεν ειναι ευκολο το ξήλωμα τους. Edit: Εριξα μια ματια στο av-comparatives και κάποια πράγματα για το bullguard δεν μου άρεσαν. Πρώτον φορτώνει πάρα πολύ το σύστημα (3ο χειροτερο σκορ) και η προστασία σου βασίζεται πάρα πολύ στον χρήστη (οχι στο αυτόματο). Μπέρδεμα για τον απλό χρήστη, εκνευρισμός για τον advanced. Στα υπολοιπα τα πάει φυσιολογικά. sorry, I'll pass
auron10000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Συγκεκριμένα εγώ το έβαλα γιατί από free δεν βάζω ούτε avast ούτε avira και είπα να το δοκιμάσω το συγκεκριμένο μιας και είχα δει καλά λόγια. Και από όσο το έχω βάλει ελαφρύ σχετικά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα