Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια στα windows 8.1 υπαρχει αυτοματα εγκατεστημενη η εφαρμογη του onedrive ωστε να διαχειριστεις πιο ευκολα τα αρχεια σου.

Και ερχεται η ερωτηση. με το να συνδεσεις το λογαριασμο σου στο pc αυτο δε σημαινει πως θα ειναι συνεχεια συνδεδεμενος, θα κατεβαζει και θα ανεβαζει αρχεια το pc? δε θα κολλαει περισσοτερο? δε θα εχω lag-ping στα ονλινε παιχνιδια?

Εγω τοσο καιρο ειχα βολευτει με το να χρησιμοποιω το onedrive μεσα απο το broswer οποτε το χρειαζομουν.

Αξίζει να χρησιμοποιήσω την εγαρμογή?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Μα η εφαρμογή είναι το ζουμί στα cloud services, εννοείται ότι ενδείκνυται η χρήση της έναντι του browser. Είναι σαν να συγκρίνεις το τόξο και τα βέλη, με το AK47!

Επίσης, εννοείται ότι δεν θα κατεβάζει και θα ανεβάζει συνέχεια: αν εσύ δεν έχεις τοποθετήσει στον φάκελο κάτι για ανέβασμα, δεν ανεβάζει τίποτα, οπότε μην σε ανησυχούν τα lag, ping κλπ...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aς γραψω εδω το προβλημα μου μιας και εχει να κανει με το onedrive για να μην ανοιγω αλλο θεμα. 

Εχω ανεβασει στο one drive καποιες φωτο, μερικες σε jpeg και καποιες σε raw. Oταν παω να κατεβασω μεσω browser καποιες απο αυτες στον υπολογιστη μου (mac, αν και δεν νομιζω να εχει σχεση) αν ειναι jpeg τα κατεβαζει οκ σε πληρη αναλυση. Αν παω ομως να κατεβασω κανα raw τα κατεβαζει σε απιστευτα μικρη αναλυση. καποια ιδεα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα εχω μια απορια

εχω αρκετα αρχεια στον φακελο One Drive , ειναι συγχρονισμενος κανονικα και με το windows phone μου

εαν κανω format το pc θα σβηστουν τα αρχεια και απο την υπηρεσια cloud ?

Δημοσ.

καλησπερα εχω μια απορια

εχω αρκετα αρχεια στον φακελο One Drive , ειναι συγχρονισμενος κανονικα και με το windows phone μου

εαν κανω format το pc θα σβηστουν τα αρχεια και απο την υπηρεσια cloud ?

όχι φυσικά. όλα θα παραμείνουν στο cloud

Θα σβηστεί, όπως είναι λογικό, ο φάκελος απ' το pc σου. Στη νέα εγκατάσταση, ο νέος φάκελος του onedrive θα συγχρονιστεί και θα κατεβάσει τα αρχεία απ' το cloud

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση

ευτυχως ειναι αυτο που σκεφτομουν με λογικη και οχι αυτο που φοβομουν.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...