Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Μετά από τουλάχιστον 5 έτη,έκανα αλλαγή παρόχου από την ΟΝ, στην ΝOVA- Forthnet.

Λογαριασμοί,χωρίς υπόλοιπα και χρωστούμενα,πουθενά.

Πριν λίγο,πήρα στα χέρια μου ένα λογαριασμό της ΟΝ που μου χρεώνει 19,42 (με το ΦΠΑ),για "χρέωση απενεργοποίησης".

Υπάρχει,τέτοιος λόγος πληρωμής ή είναι ακόμα ένας τρόπος αρπάγης χρημάτων?

Δεν είναι πρόβλημα το ποσό,αλλά δεν γουστάρω και την κοροιδία ρε παιδιά.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.Το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει και δεν χρωστάω υπόλοιπα.

Το θέμα είναι,τους το πληρώνω ή τους στέλνω στο δι@..λο ??

Δημοσ.

Οντως, χρεωνει τελη απενεργοποιησης αλλα δεν ξερω αν πριν 5 χρονια υπηρχε ο ορος στο συμβολαιο.Επισης, θα σου ζητησουν και το Modem γιατι αλλιως θα στο χρεωσουν και αυτο...

Δημοσ.

Οντως, χρεωνει τελη απενεργοποιησης αλλα δεν ξερω αν πριν 5 χρονια υπηρχε ο ορος στο συμβολαιο.Επισης, θα σου ζητησουν και το Modem γιατι αλλιως θα στο χρεωσουν και αυτο...

Το οποίο,αν δεν έρθουν να το πάρουν άμεσα θα τους χρεώσω τέλη αποθήκευσης και φύλαξης... :devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει εδώ και χρόνια, ίσως από την αρχή...

ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι λίγο πριν κλείσει ο 1ος έτος να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θες να φύγεις και να μην το αλλάξουν σε αορίστου χρόνου...

Δημοσ.
ThReSh, on 05 Jan 2015 - 4:02 PM, said:

ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι λίγο πριν κλείσει ο 1ος έτος να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θες να φύγεις και να μην το αλλάξουν σε αορίστου χρόνου...

Tωωωωωωωωρα Εχετε Γεια Βρυσούλες Εχει Κλεισει 5 Ετη Ο Φιλος Θελοντας Και Μη Θα Καταβαλει Το Προαναφερθεν Ποσο

Δημοσ.

Σίγουρα είμαι παραπάνω απο 5 έτη. (πιθανόν 7ετία)

Αντε τώρα να βρω το συμβόλαιο...!!!

Θελω να πιστεύω οτι δεν είναι ακόμα μια "παράνομη" απαίτηση,για να βγάλουν και από τη μύγα ξίγκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...