dimpa16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μετά από τουλάχιστον 5 έτη,έκανα αλλαγή παρόχου από την ΟΝ, στην ΝOVA- Forthnet. Λογαριασμοί,χωρίς υπόλοιπα και χρωστούμενα,πουθενά. Πριν λίγο,πήρα στα χέρια μου ένα λογαριασμό της ΟΝ που μου χρεώνει 19,42 (με το ΦΠΑ),για "χρέωση απενεργοποίησης". Υπάρχει,τέτοιος λόγος πληρωμής ή είναι ακόμα ένας τρόπος αρπάγης χρημάτων? Δεν είναι πρόβλημα το ποσό,αλλά δεν γουστάρω και την κοροιδία ρε παιδιά.
jek20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η ON χρεώνει 20 ευρώ το τέλος απενεργοποίησης ακόμα και όταν έχει τελειώσει το συμβόλαιο.
dimpa16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό ακριβώς.Το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει και δεν χρωστάω υπόλοιπα. Το θέμα είναι,τους το πληρώνω ή τους στέλνω στο δι@..λο ??
SaFiS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οντως, χρεωνει τελη απενεργοποιησης αλλα δεν ξερω αν πριν 5 χρονια υπηρχε ο ορος στο συμβολαιο.Επισης, θα σου ζητησουν και το Modem γιατι αλλιως θα στο χρεωσουν και αυτο...
dimpa16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οντως, χρεωνει τελη απενεργοποιησης αλλα δεν ξερω αν πριν 5 χρονια υπηρχε ο ορος στο συμβολαιο.Επισης, θα σου ζητησουν και το Modem γιατι αλλιως θα στο χρεωσουν και αυτο... Το οποίο,αν δεν έρθουν να το πάρουν άμεσα θα τους χρεώσω τέλη αποθήκευσης και φύλαξης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 υπάρχει εδώ και χρόνια, ίσως από την αρχή... ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι λίγο πριν κλείσει ο 1ος έτος να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θες να φύγεις και να μην το αλλάξουν σε αορίστου χρόνου...
Ghost_Rider Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ThReSh, on 05 Jan 2015 - 4:02 PM, said: υπάρχει εδώ και χρόνια, ίσως από την αρχή... ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι λίγο πριν κλείσει ο 1ος έτος να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θες να φύγεις και να μην το αλλάξουν σε αορίστου χρόνου... Tωωωωωωωωρα Εχετε Γεια Βρυσούλες Εχει Κλεισει 5 Ετη Ο Φιλος Θελοντας Και Μη Θα Καταβαλει Το Προαναφερθεν Ποσο
dimpa16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 υπάρχει εδώ και χρόνια, ίσως από την αρχή... ο μόνος τρόπος για να το γλυτώσεις είναι λίγο πριν κλείσει ο 1ος έτος να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι θες να φύγεις και να μην το αλλάξουν σε αορίστου χρόνου... Σίγουρα είμαι παραπάνω απο 5 έτη. (πιθανόν 7ετία) Αντε τώρα να βρω το συμβόλαιο...!!! Θελω να πιστεύω οτι δεν είναι ακόμα μια "παράνομη" απαίτηση,για να βγάλουν και από τη μύγα ξίγκι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 άντε να τους πας δικαστικά όμως... 1
dimpa16 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 άντε να τους πας δικαστικά όμως... έλα μου,ντε... Βρίσκουν και κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα