PC_MASTER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα σας, θέλω να μεταφέρω (ασύρματα) εικόνα , ήχο από το αποκωδικοποιητή Nova που έχω από το ένα δωμάτιο στο άλλο σε απόσταση περίπου 8 m σε ευθεία αλλά μεσολαβούν 2 τοίχοι. Διάβασα για το παρακάτω προϊον και θέλω την γνώμη σας. Κάνει για αυτή την δουλεια; Θα έχω καλή αποδοσης εικονας; GigaVideo40 - Μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες από το DVD ή από τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση του υπνοδωματίου σας εντελώς ασύρματα. - Μεταφέρετε ασύρματα το σήμα από το Video σε άλλη τηλεόραση. - Στείλτε τα αγαπημένα σας MP3 τραγούδια από τον Υπολογιστή σας στο HiFi χωρίς καλώδια στους διαδρόμους. Το GigaVideo 40 μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε σύστημα το οποίο διαθέτει εξόδους Video και Audio (PC, VCR, DVD, Satellite, CamCorder) και να το λάβετε σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση μέσα στο σπίτι. Με την ασύρματη μετάδοση σημάτων τηλεχειριστηρίου μπορείτε να ελέγχετε επίσης το Audio/Video σύστημά σας με το τηλεχειριστήριό σας. Το GigaVideo 40 διαθέτει 4 κανάλια που μπορούν να συνδυαστούν και με άλλα GigaVideo συστήματα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης Κ.
OXTROS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2003 Kalo akougete !!! Na prosekseis telika opoio kai an agoraseis, sxedon ola kanoun ta idia pragmata alla diaferoun sto design, na einai sta 2400 GHz auto einai to pio shmantiko !!!
dionisios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Επειδη θελω να παρω και εγω κατι παρομοιο εκανα μια ερευνα αγορας. Λοιπον αυτο που κυκλοφορει ευρεως εξω ειναι δυο μοντελα της Philips. Θυμαμε μονο των κωδικο τους που ειναι 1200 και 1400. Το πρωτο μπορει να βαλεις μια συσκευη και να μεταδωσεις εικονα ηχο και τηλεχειριστηριο το δευτερο τα ιδια με το πρωτο με την διαφορα οτι μπορεις να βαλεις μέχρι τεσσερις συσκευες, και η διαφορα τιμης ειναι πολύ μικρη. Παντως αν και ειναι μικρη διαφορα τιμης ανα μοντελο φενεται πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα ειναι ακριβα. Τωρα αν εχει και καλη ποιοτητα μεταδοσης ας μας πει κανεις που το εχει παρει. P.S. Νομιζω οτι ειναι 2400GHz!!!
PC_MASTER Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Καλησπέρα, μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα κι αγόρασα το GigaVideo70 της MarmiteK το οποίο κάνει αυτά ακριβώς που υπόσχεται, αξίζει πραγματικά τα λεφτά του (151,00) euro και η ποιότητα του είναι άψογη. Αρχικά το βρηκα στο http://www.smarthome.gr το παράγγειλα με πιστωτική (υποτιθέμενη παράδοση 2 ημερών).... περίμενα ... περίμενα 1 ολόκληρο μήνα... Ποτέ δεν ήρθε!! και μετα από πάρα πολλά τηλεφωνηματα μου και mail που δεν απαντήθηκαν, μου επιστράφηκαν τα λεφτά κι ακυρώθηκε η παραγγελία. Μετά το βρήκα στο http://www.ckiit.gr όπου και το αγόρασα και το είχα στα χέρια μου Αυθημερόν!!! Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας. Γιάννης Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.