Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει στον καινουριο μου επεξεργαστη αλλα δεν εχω ιδεα απο motherboard.Budget εχω γυρω στα 150 ευρω και μοναδικη προυποθεση ειναι οι προτασεις σας να ειναι απο το site του πλαισιου.Επισης να πω οτι σε καποια φαση στο μελλον σκοπευω να κλοκαρω τον επεξεργαστη -δεν ξερω αν αυτο σχετιζεται με την επιλογη της motherboard απλα το αναφερω.

Δημοσ.

Για o/c παίζει ρόλο η μητρική. Γιατί μόνο από εκεί, λόγω πιστωτικού να φανταστώ ? Έχεις εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές.

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes.htm?CHIPSET=Z97

Στα λεφτά που δίνεις θα κοίταζα τις 2 MSI στα 145 -160.

Δημοσ.

Εχω καταληξει στον καινουριο μου επεξεργαστη αλλα δεν εχω ιδεα απο motherboard.Budget εχω γυρω στα 150 ευρω και μοναδικη προυποθεση ειναι οι προτασεις σας να ειναι απο το site του πλαισιου.Επισης να πω οτι σε καποια φαση στο μελλον σκοπευω να κλοκαρω τον επεξεργαστη -δεν ξερω αν αυτο σχετιζεται με την επιλογη της motherboard απλα το αναφερω.

Εφοσον θα παρεις Κ επεξεργαστη σιγουρα θα πας σε Ζ μητρικη οποτε http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-MB-Z97-G45-Gaming-1150-Z97-DDR3.htm

Δημοσ.

Μισο λεπτο.Οκ θες να ασχοληθεις με το Oc δεκτο.Απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα και εχεις σκεφτει να πας στον αρκετα φθηνοτερ i5 4690k που δεν απεχει και πολυ απο τον αρκετα ακριβοτερο i7??? καλυτερα πχ να πανε τα 100περιπου ευρω της διαφορας σε καποια αλλη αγορα παρα στον I7 εκτως αν τον θες για συγκεκριμενες εργασιες.

Δημοσ.

Fulgore το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο τροφοδοτικο ενα corsair 750αρι,ενω καρτα γραφικων η gtx 970 της msi.Συν 8 γιγα ραμ.Δεν ξερω αν ξεχναω κατι.Το πισι θα το εχω για gaming οχι τιποτα αλλες εξειδικευμενες εργασιες.Οντως ο 4690κ εχει καλυτερη σχεση αποδοσης τιμης αλλα η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν τα 100 επιπλεον οποτε γιατι οχι 4790κ? :P

Eυχαριστω παντως για την απαντηση οπως και τους αλλους κυριους.Βλεπω να καταληγω στην msi z97 g45 gaming αν και θα το σκεφτω λιγο ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...