Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και η thl τι είναι θυγατρική της TCL? γιατί στο άρθρο αναφέρει "H THL είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στην Κίνα, και έχει εξαγοράσει τα δικαιώματα χρήσης του εμπορικού σήματος της Alcatel και πρόσφατα της Palm από την HP."  Μάλλον ξέφυγε ένα γράμμα..

Δημοσ.

Ξαδέρφη μου έχει πάρει εδώ και καιρό το T6S το οποίο είδα και είναι άψογο. Σκέφτομαι εδώ και καιρό την συγκεκριμένη εταιρεία και για μένα (THL 5000).

Το κατάστημα που έχω βρεί είναι http://www.thlmobilestore.com/

Εγω πήρα το THL 5000 απο το Minideal.net. Έκανε περίπου ένα μήνα να έρθει Με SG Post αλλά είναι τρομερό.Το έχω ήδη 2 μήνες και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Και τιμή μόνο 210 ευρω.

Δημοσ.

Το Ολλανδικο ταχυδρομειο.Δεν χρειαζεται να γραψεις τιποτα.Επιλεγεις στο shipping Auto και ξερουν αυτοι πως να το στειλουν.Μην επιλεγετε Singapore Post γιατι δεν στελνουν.

Δημοσ.

Τα mediatek δεν ειναι λιγο χάλια? Εννοώ δεν θα υπάρχει lag?

Κινητο στα 72ευρω παιρνεις μην τα θες και ολα δικα σου ......

Δημοσ.

Το Ολλανδικο ταχυδρομειο.Δεν χρειαζεται να γραψεις τιποτα.Επιλεγεις στο shipping Auto και ξερουν αυτοι πως να το στειλουν.Μην επιλεγετε Singapore Post γιατι δεν στελνουν.

γιατί δεν στέλνουν?πριν 2 μήνες το mx4 με sing post το έστειλαν,μάλιστα ήρθε μέσα σε μια έβδομα στην Αθηνά αλλά μεχρι να έρθει Πάτρα πέρασε άλλη μια  

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...