Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.. Έχω ενα υπολογιστή με intel core 2 duo, motherboard asus p5b και 2 gb ram (2 x1 gb). Δεν παίζω παιχνίδια και δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο για αναβάθμιση μιας και ήδη έχω παραγγείλει ένας ssd. Το θέμα μου είναι δε ξέρω τι ram να πάρω και μέχρι πόσο αναγνωρίζει. Και δεύτερον πρέπει να βγάλω τις παλιές για να βάλω τις καινούργιες μνήμες;; από το manual της μητρικής βρήκα αυτό εδώ : 

Notes on memory limitations

Due to chipset limitation, this motherboard can only support up to
8 GB on the operating systems listed below. You may install a maximum of
2 GB DIMMs on each slot, but only DDR2-533 and DDR2-667 2 GB density
modules are available for this configuration.

Some old-version DDR2-800/667 DIMMs may not match lntel’s
On-Die-Termination (ODT) requirement and will automatically downgrade to
run at DDR2-533 II this happens, contact your memory vendor to check the
CDT value.
Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to nun at DDR2-667 by default setting, It you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually.
. Due to chipset limitation, DDR2-667 with CL=3 will be downgraded to run at DDR2-533 by default setting. It you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually.

Επεξ/σία από simoszol
Δημοσ.

άλλο  για να μην ανοίγω άλλο θέμα θα θέλα να με βοηθησει κάποιος θέλω να βάλω άλλα 4gb μνήμηέχετε να μου προτείνετε από που να παραγγείλω? επειδή έχω μπερδευτεί δεν ξέρω γιατί κάποιες λένε cl9 ή cl 11 θα είναι συμβατές και επειδή είμαι noob σε αυτά είπα να μην κάνω κάτι χωρίς να ρωτήσω :-)

ddr3 4gb pc3 12800 800mhz samsung dram freq 666.7mhz fsb dram 1:8 9-9-9-24

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ουσιαστική αλλγή μεταξύ cl9 και cl11. Πάρε από όποιο μαγαζί θέλεις αρκεί να είναι μια καλή και αξιόπιστη μάρκα (kingston,corsair,adata)και αν σε ενδιαφερει παρε ενα κιτ με ψυκτρα και οχι μονο με pcb. Επισης κοιταξε να βρεις το φτηνοτερο κιτ και καποιο που να ταιριαζει με το pc σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...