Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η LaCie ανακοίνωσε έναν ακόμη εξωτερικό σκληρό δίσκο, τον Mirror, που αποτελεί το δημιούργημα της συνεργασίας της με την Γαλλίδα σχεδιάστρια, Pauline Deltour.Πρόκειται για ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, του οποίου το κέλυφος προστατεύεται από ανθεκτικό γυαλί καθρέφτη Corning Gorilla Glass 3 (με Native Damage Resistance) και προσφέρει χωρητικότητα 1TB ενώ κάνει χρήση του πρότυπου USB 3.0 για την σύνδεση του με υπολογιστή.

Ο φορητός σκληρός δίσκος περιλαμβάνει στην συσκευασία του ξύλινη βάση, από ένα μονoκόμματο τμήμα έβενου (εξωτικό είδος ξύλου) από το Makassar της Ινδονησίας. Θα κυκλοφορήσει με κόστος $279,99 και καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών.

Περιλαμβάνει το λογισμικό LaCie Backup Assistant (αυτοματοποιημένα backup) και LaCie Private-Public (προστασία με AES 256-bit κρυπτογράφηση) καθώς και Eco Mode. Οι διαστάσεις του είναι 80 x 128 x 13 χιλιοστά και το βάρος του 230 γραμμάρια.

Link.png Site: UberGizmo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομη ενα overpriced piece of SH1T προϊον (μα εχει design!!! :P ) απο την Lacie.Μεγαλυτερο failure rate σε δισκους δεν εχω δει σε αλλες εταιριες...

Επεξ/σία από SaFiS
  • Like 11
Δημοσ.

Όντως, 3-4 που είχαμε στην εταιρεία ΟΛΟΙ χάλασαν, πεταμένα λεφτά. Και σε άλλες εταιρείες τα ίδια έχω ακούσει. Μακριά.

• Like 2
Δημοσ.

παιδιά επειδή είχα κι εγώ lacie δίσκο, συγκεκριμένα τον rikiki 500 (πραγματικά εξαιρετικά κομψος) να πω ότι έκαψα 3(!) τέτοιους και μου τους αντικατεστησε όλους το e Shop λόγω εγγύησης, ΑΛΛΆ μετά από τον τρίτο που έκαψα αποφάσισα να τον ανοίξω μόνος μου αφου πλέον το είχα χωνέψει και διαπίστωσα ότι η lacie είναι φάση rebranding δεν φτιάχνει δίσκους! απλά αγοράζει από άλλη εταιρία και τους βάζει ένα κέλυφος. συγκεκριμένα εμένα ο rikiki ήταν ο Seagate momentus μέσα (τραγικός δίσκος σε failure rate! 1 στους δύο καίγεται στον χρόνο πάνω)... Αυτό το κάνουν πολλές εταιρίες, όπως πχ η transcend της οποίας σκληρό πήρα μετά την απογοήτευση της lacie και όταν τον άνοιξα είδα ότι μέσα είχε έναν σκληρό Samsung δεν θυμάμαι μοντέλο. ευτυχώς αυτός λειτουργεί ακόμα! :-P

• Like 3
Δημοσ.

Με τα ίδια ακριβώς χρήματα αγοράζεις 2 WD My Passport των 2 TB έκαστο, δηλαδή τετραπλάσια χωρητικότητα... Αυτός ο Lacie απευθύνεται προφανώς σε όσους έχουν λεφτά για πέταμα ή για μόστρα

Δημοσ.

Και αμα σου πεσει και σπασει εκτος απο το κλαμα για τα δεδομενα και τα λεφτα, παρε και 7 χρονια γρουσουζιας! Μαλλον ειναι για ψωνια που βλεπουν την μουτσουνα τους συνεχεια. Αν και κατι μου λεει οτι αυτην η σχεδιαστρια κανει καλες φιφες..για να τημ διαφημιζουν ετσι..

• Like 2
Δημοσ.

Πρόκειται πράγματι για overpriced προϊόν. Είχα έναν εξωτερικό φορητό της παραπάνω εταιρίας, ο οποίος εντός μηνός έπεσε από το κρεβάτι(δηλαδή από απόσταση 40 εκατοστών το πολύ)και χάλασε. Και ένα Media Player της ίδιας εταιρίας δεν δούλευε εξαρχής(ευτυχώς από αντικαταστάθηκε και αγόρασα άλλο άλλης εταιρίας που ακόμη δουλεύει). Το πλέον εξωφρενικό με τους δίσκους της είναι ότι ενώ απευθύνεται σε κατόχους προϊόντων Apple, δεν βάζει thunderbolt αλλά εν έτει 2015 μόνο USB 3. Tόσο το εν λόγω προϊόν(δεν είναι γνωστή η τιμή αλλά περιμένεται κάτι σε 200-300 ευρώ) όσο και αυτό:https://www.lacie.com/intl/products/product.htm?id=10619είναι χωρίς thunderbolt και πανάκριβα.

Δημοσ.

Πρόκειται πράγματι για overpriced προϊόν. Είχα έναν εξωτερικό φορητό της παραπάνω εταιρίας, ο οποίος εντός μηνός έπεσε από το κρεβάτι(δηλαδή από απόσταση 40 εκατοστών το πολύ)και χάλασε. Και ένα Media Player της ίδιας εταιρίας δεν δούλευε εξαρχής(ευτυχώς από αντικαταστάθηκε και αγόρασα άλλο άλλης εταιρίας που ακόμη δουλεύει). Το πλέον εξωφρενικό με τους δίσκους της είναι ότι ενώ απευθύνεται σε κατόχους προϊόντων Apple, δεν βάζει thunderbolt αλλά εν έτει 2015 μόνο USB 3. Tόσο το εν λόγω προϊόν(δεν είναι γνωστή η τιμή αλλά περιμένεται κάτι σε 200-300 ευρώ) όσο και αυτό:https://www.lacie.com/intl/products/product.htm?id=10619είναι χωρίς thunderbolt και πανάκριβα.

Υ.Γ. Εννοείται ότι δεν βάζει σε δίσκους πανάκριβους που δεν δικαιολογείται η τιμή τους όταν προσφέρονται μόνο με USB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...