Hal9000 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η κινεζική Xiaomi, επιβεβαίωσε ότι το 2014 σημείωσε σημαντική αύξηση πωλήσεων, διαθέτοντας στην αγορά περισσότερα από 61 εκατομμύρια smartphones, με τα έσοδα να φτάνουν τον αριθμό ρεκόρ των 12 δισ. δολαρίων.Και οι δύο αριθμοί συμπίπτουν με τις προβλέψεις της εταιρείας οι οποίες είχαν φανεί αρκετά αισιόδοξες δεδομένου ότι το 2013 η Xiaomi είχε διαθέσει στην αγορά 18.7 εκατομμύρια συσκευές ενώ το 2012 ο αριθμός αυτός έφτανε μόλις τα 7.2 εκατομμύρια συσκευές. Η αλματώδης ανάπτυξη της Xiaomi είναι και ο λόγος για τον πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης 1.1 δισ. δολαρίων, μια επένδυση που φέρνει την αποτίμηση της εταιρείας στα 45 δισ. δολάρια, φέρνοντας την στην τρίτη θέση των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphone στον κόσμο. Για το 2015 τα σχέδια της εταιρείας είναι εξίσου εντυπωσιακά, με τον διευθύνων σύμβουλο Lei Jun να υπολογίζει τη διάθεση 100 εκατομμυρίων συσκευών στην αγορά, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι οι πωλήσεις αφορούν 7 χώρες της Ασίας στις οποίες δραστηριοποιείται η Xiaomi εκτός της Κίνας. Για μια ακόμη φορά ο Lei Jun δηλώνει ότι η Xiaomi είναι έτοιμη να εισέλθει και σε άλλες αγορές χωρίς να γίνεται αναφορά για ποιες συγκεκριμένες, με τις φήμες να αναφέρουν το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Τουρκία και την Ρωσία ως τις πρώτες υποψήφιες. Στην Ινδία, η Xiaomi σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου συσκευών σε ένα διάστημα 5 μηνών και παρ'ότι αντιμετώπισε δικαστικές αποφάσεις με αποτέλεσμα την παύση των πωλήσεων για ένα χρονικό διάστημα. Ήδη οι προθέσεις της Xiaomi για τη φετινή χρονιά φαίνονται αρκετά επιθετικές, παρουσιάζοντας το οικονομικό Redmi 2, με την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας να έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 15 Ιανουαρίου. Site: TechCrunch
monster749 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 κοίτα να δείς που θα γίνουμε fanboys της xiaomi....
giorgoslouk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πάμε γερά!!!!!! Πάρ' τους τα σώβρακα Xiaomi!!!!! 2
giorgoslouk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 κοίτα να δείς που θα γίνουμε fanboys της xiaomi.... Και γιατί να μην γίνουμε; Έχω από το καλοκαίρι το Redmi Note. Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου καλύτερο τηλέφωνο.
pan7266 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Επόμενος δεν έχεις πιάσει στο χέρι σου σοβαρή ναυαρχίδα. Sent from my iPhone using Insomnia
naka Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Επόμενος δεν έχεις πιάσει στο χέρι σου σοβαρή ναυαρχίδα. Sent from my iPhone using Insomnia θες να πεις δεν τον εχουν πιασει τον κωλο σοβαρες ναυαρχιδες εγω εχω το mi4 δεν ειναι τυχαιο που εφτασε σ'αυτες τις πωλησεις
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Επόμενος δεν έχεις πιάσει στο χέρι σου σοβαρή ναυαρχίδα. Sent from my iPhone using Insomnia ο επόμενος λεει οτι η σοβαρη ναυαρχιδα που εχεις δεν εχει ουτε ορθογραφικο ελεγχο της προκοπης. 8
AMD Expert Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θέλω κινητό αδιάβροχο και μικρό, οπότε σαν το Z1 Compact μου δεν έχει!
giorgoslouk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Επόμενος δεν έχεις πιάσει στο χέρι σου σοβαρή ναυαρχίδα. Sent from my iPhone using Insomnia Επομένως και όχι επόμενος φίλε μου με τη σοβαρή ναυαρχίδα. Οι "σοβαρές ναυαρχίδες" κάνουν πολύ κακό στην τσέπη. Γι' αυτό προτιμώ τους κινέζους.
kbull Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Και γιατί να μην γίνουμε; Έχω από το καλοκαίρι το Redmi Note. Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου καλύτερο τηλέφωνο. Αν θες να πιάσεις σοβαρό Note στα χέρια σου πιάσε Samsung Note 3/4. Όλα τα άλλα είναι κινέζικες απομιμήσεις των 150€ με mtk επεξεργαστές της πλάκας.
Zandim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να πιάσεις σοβαρό Note στα χέρια σου πιάσε Samsung Note 3/4. Όλα τα άλλα είναι κινέζικες απομιμήσεις των 150€ με mtk επεξεργαστές της πλάκας. καθολου της πλακας. Εκτος αν εισαι παο τους καμμενους που θελουν να εχουν γραφικα ps4 xbox one στο κινητο τους. Οσοι θελουν παιχνιδομηχανες ας παρουν παιχνιδομηχανες. Οσοι θελουν κινητο για επαγγελματικη χρηση μια χαρα καλυπτονται με τους mtk απο τους διπυρηνους και μετα. Ειδικα το mi note που εχω ειανι 8πυρηνο με 2gb ram και δεν κολαει lagαρει πουθενα
kbull Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καθολου της πλακας. Εκτος αν εισαι παο τους καμμενους που θελουν να εχουν γραφικα ps4 xbox one στο κινητο τους. Οσοι θελουν παιχνιδομηχανες ας παρουν παιχνιδομηχανες. Οσοι θελουν κινητο για επαγγελματικη χρηση μια χαρα καλυπτονται με τους mtk απο τους διπυρηνους και μετα. Ειδικα το mi note που εχω ειανι 8πυρηνο με 2gb ram και δεν κολαει lagαρει πουθενα Καλά εσύ μείνε με την 4,2 γιατί μην περιμένεις ότι θα πάρεις αναβάθμιση με τον mtk! Κανένα κινητό δεν λαγκάρει στον dialer και στο gallery η ακόμη και στον browser με κανένα επεξεργαστή. Ότι πληρώνεις όμως παίρνεις. Άλλα από ότι φαίνεται ούτε επαγγελματίας είσαι για να σε βολεύει 200gr τούβλο. Όσο για τα γραφικά, παιχνίδια δεν παίζω.
naka Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν θες να πιάσεις σοβαρό Note στα χέρια σου πιάσε Samsung Note 3/4. Όλα τα άλλα είναι κινέζικες απομιμήσεις των 150€ με mtk επεξεργαστές της πλάκας. http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4-6518.php καλα διαβασε λιγο τα χαρακτηριστικα γιατι μαλλον εχεις μεινει πισω
rene_chal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 όλοι οι άλλοι έχουν τις άλλες αγορές και θέλουν της Κίνας, η Xiaomi έχει της Κίνας και θέλει τις άλλες... άβυσσος η ψυχή lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα