Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από κάψιμο δε λες τίποτα, θα τον ξαναδεί ο ήλιος του χρόνου...

Μνήμες γιατί dual και όχι quad channel ?

μάλλον το παιδί θα το είπε γιατί θα πάρεις δυο 4αρες και να μην πάρεις 4χ2 για να έχεις και άλλο χώρο για quad channel(και μετά να βάλεις άλλες δυο 4αρες ,και έτσι να τα 16GB. :D)

edit-----> τώρα για το SLI άμα κάνει... οκ άμα όχι πάλη οκ.

έτσι και αλλιώς άμα δεν κάνει SLI δεν έχασε και τίποτα, εκτός αν θέλει μεγάλα νούμερα σε benchmarks.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μάλλον το παιδί θα το είπε γιατί θα πάρεις δυο 4αρες και να μην πάρεις 4χ2 για να έχεις και άλλο χώρο για quad channel(και μετά να βάλεις άλλες δυο 4αρες ,και έτσι να τα 16GB. :D)

A OK , έτσι πάσο. :)

Δημοσ.

i7 για παιχνίδια τον ξεχνάς είναι overkill τρελό. Δεν βρίσκω λόγο να πας σε i7 με κατώτερη κάρτα, θα είσαι πίσω από πλευράς κάρτας. Όπως προτάθηκε από τον Xristaras 12, 970 και 4690k μονόδρομος. Έτσι και εξάλλου στα παιχνίδια πλέον η κάρτα έχει τον πρωτεύοντα ρόλο, οπότε με έναν i5 θα είσαι μπόμπα :-D . Και προς Θεού εμείς εδώ προτείνουμε τον i5 γιατί το pc πάει για παιχνίδια, αν ο φίλος θέλει video editing, multitasking, streaming και γενικά βαριά πράγματα ας πάει σε 4790κ. Το έχω ξαναπεί και σε άλλο θέμα, αν επρόκειτο για βαριές εργασίες ας μην θεωρήσει θα είμαι εντάξει με τον i5 και παίρνω αργότερα τον i7. Με αυτή την λογική φεύγει χοντρικά ένα 600αρι σε επεξεργαστές και ας πούμε ότι τον πουλά μετά τον i5, δεν θα πάρει πίσω τα χρήματα που τον αγόρασε αλλά σαφώς λιγότερα.

Δημοσ.

Ναι βασικά εκεί λέω να πάω και εγώ. Κόβω από ι7 και μνήμη και τα ρίχνω σε μια 970. Απλά στο αρχικό κόστος δεν είχα υπολογίσει ότι η 280 δεν θα του έφτανε οπότε έβαλα αυτή και μπόρεσα να δώσω σε CPU. Τώρα ήδη κόβοντας γλιτώνουμε το 200άρι και το ρίχνουμε στην 970.

Θα είμαστε ΟΚ και για κανα χρόνο όμως με αυτή τη σύνθεση; Μη με ξαναζαλίζει σε κανα εξάμηνο....

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα :-D ? Όχι μόνο για ένα χρόνο, για μια 2ετία θα έχεις όλα τα παιχνίδια στα τέρματα και όσο περνάει ο καιρός θα τα παίζεις από high και medium ανάλογα με τις απαιτήσεις των μελλοντικών παιχνιδιών (κανείς δεν ξέρει ακόμα τι απαιτήσεις θα έχουν τότε τα παιχνίδια, είναι μια δικιά μου υπόθεση, μπορεί να αναστηθούν και οι bulldozer τότε τι να πω  :devil: )

Δημοσ.

Κανα χρονο? Λελ 2ετια ανετα.

Επεξεργαστη να βαζεις τον 4690k

Σοβαρά τώρα :-D ? Όχι μόνο για ένα χρόνο, για μια 2ετία θα έχεις όλα τα παιχνίδια στα τέρματα και όσο περνάει ο καιρός θα τα παίζεις από high και medium ανάλογα με τις απαιτήσεις των μελλοντικών παιχνιδιών (κανείς δεν ξέρει ακόμα τι απαιτήσεις θα έχουν τότε τα παιχνίδια, είναι μια δικιά μου υπόθεση, μπορεί να αναστηθούν και οι bulldozer τότε τι να πω  :devil: )

Μμμ βλακεία είπα μάλλον :-)

Σχωράτε με ρε παιδιά, δεν παίζω παιχνίδια και έχω μείνει με τον Q9550 ακόμα :X

Δημοσ.

Άραξε φίλε μ ο q9550 ακόμα τραβάει, ειδικά αν τον σηκώσεις λίγο ο παππούς quad θα παίζει με πιπίνια  :-D . Πέραν από την πλάκα μια χαρά μπορεί να ανταποκριθεί, ήταν κατά κάποιο τρόπο ο i5 της εποχής του όταν πρωτοβγήκε. Ο επεξεργαστής μου ο a8 6600k είναι κατά κάποιο τρόπο ένας quad q9650 και όμως τα πάει περίφημα σε multitasking ακόμα και σε convert ταινιών. Όταν λέω multitasking εννοώ chrome, skype, λολ, ταινία 1080p να παίζει και δουλεύει με αυτά 40% +- παίζοντας εννοείται λολ. Αυτή την στιγμή με το λολ χωρίς να είμαι σε παιχνίδι, skype απλά ανοιχτό και 2 tabs στον chrome δουλεύει 0%.

Δημοσ.

True story, σε καθημερινό φόρτο είναι υπερ-άψογος. Μαζί με έναν SSD και για οτιδήποτε όχι εξαιρετικά βαρύ (games, encoding) σκίζει. Όμως είναι πίσω, πως να το κάνουμε. Τον κρατάω γιατί εαν αποφασίσω να αλλάξω πρέπει να αλλάξει το σύμπαν, πολλά λεφτά που δεν υπάρχουν. Ας βολευτώ τώρα παίρνοντας μια τζούρα από το Pc του φίλου και βλέπουμε :)

Δημοσ.

Και από μένα μια σύνθεση

και η δυο συνθέσεις είναι οκευ. άλλα εγώ θα πήγαινα σε 970 και για λογούς δύναμης και τροφοδοσίας.(οικονομία στο ρεύμα :D)

Δημοσ.

και η δυο συνθέσεις είναι οκευ. άλλα εγώ θα πήγαινα σε 970 και για λογούς δύναμης και τροφοδοσίας.(οικονομία στο ρεύμα :D)

(290x με 970

Η διαφορα στο ρευμα,αν παιζει 4 ωρες την μερα ειναι περιπου 7 λεπτα.Δηλαδη ενα 25ευρω τον χρονο.Επειδη καποιος με τετοιο συστημα βλεπων α παιζει 8 ωρες την μερα θα φανει η διαφορα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...