Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει νομίζω πως είτε τα παραλες είτε έχεις πολύ ευαίσθητους καρπούς! :-P

Χθες έτυχε να χρειαστεί να γράψω ένα κείμενο 2.5 σελίδες σχεδόν στο Word και ήταν τόσο υπέροχα όλα που ήθελα να χα να γράψω κι άλλα :-P

• Like 2
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλες κάποιο arm/wrist rest ή χωρίς ?

Δυομισό πόντους ύψος έχει στο μπροστινό μέρος ρε παιδιά.. και τεσσεράμισι στο πίσω με όρθια τα ποδαράκια.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000WLFK70?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s01

ενα τετοιο χρειαζεται και ολα ειναι οκ

ΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΩΒ ΦΟΣΦΩΡΙΖΕ! <3

Πλακίτσα. Εγώ πήρα αυτό. Μια χαρά κάνει δουλειά. Είναι και ίσα ίσα με το μήκος του πληκτρολογίου.

Δημοσ.

Κωτσοβολος,Mediamarkt,και ισως Πλαισιο να εχουν μηχανικα πληκτρολογια για δοκιμη.Σε μενα εδω Αθηνα ο Κωτσοβολος ειχε Logitech και Razer Μηχανικα για δοκιμη.

Δημοσ.

ΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΩΒ ΦΟΣΦΩΡΙΖΕ! <3

Πλακίτσα. Εγώ πήρα αυτό. Μια χαρά κάνει δουλειά. Είναι και ίσα ίσα με το μήκος του πληκτρολογίου.

Πηγα πηρα το ιδιο. Το χω μια μερα στο μπαλκονι να ξεβρωμισει και ακομα, το ανοιξα και χρειαστηκε να αερισω το δωματιο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες αν και πηγα κοτσοβολο δεν μου ειπαν τπτ για προσφορα (εξαντληθηκαν μαλλον) και ηθελα ν ρωτησω αν γνωριζει κανενας ποτε εληξε η προσφορα;

Επεξ/σία από matrixxx
Δημοσ.

παιδες αν και πηγα κοτσοβολο δεν μου ειπαν τπτ για προσφορα (εξαντληθηκαν μαλλον) και ηθελα ν ρωτησω αν γνωριζει κανενας ποτε εληξε η προσφορα;

Η προσφορα τελειωσε πριν απο καμια 10αρια μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα κι εγω ποτε το ειπα αυτο. ;)

edit:Αλλαξε καλυτερα avatar γιατι ηδη μου εστειλαν ενα p.m.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...