Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 αρκεί να βολεύει το ΤΚL...
haris013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 αρκεί να βολεύει το ΤΚL... ναι, εννοείται, αυτό είναι υποκειμενικό. προϋπόθεση να μην χρειάζεσαι/χρησιμοποιείς το numpad. είπα προσωπικά πάντα, δεν με ενδιαφέρει το numpad, τα υπόλοιπα πλήκτρα έχουν κανονικό μέγεθος και επίσης έχω μικρό γραφείο και θέλω να μπεί δίπλα απο το πληκτρολόγιο το mouse, οπότε μου έκατσε κουτί. ψηνόμουν και για το tkl της filco αλλά δεν το έβρισκα σε σωστή τιμή.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Tελος στον Κοτσοβολο η τιμουλα, εχει ανεβει στα 110€
KenJiNx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το παράγγειλα κ εγώ το σάββατο, και το περιμένω για να πω εντυπώσεις..
georgeklo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τελικά χρειάζεται armrest ή είναι απλά θέμα συνήθειας;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τελικά χρειάζεται armrest ή είναι απλά θέμα συνήθειας; Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου χωρις.
Caiden Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγω ακομα περιμενω να παραλαβω. Ας ειναι καλα η speedex
georgeklo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγω ακομα περιμενω να παραλαβω. Ας ειναι καλα η speedex πότε έκανες την παραγγέλια?
georgeklo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τεταρτη 7/1 Μήπως να τους πάρεις καποιο τηλέφωνο ; πόσες εργασιμες ελεγε;
StormGr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τελικά χρειάζεται armrest ή είναι απλά θέμα συνήθειας; Aν και δεν ειχα και πολυ χρονο αυτες τις μερες να το χαρω. Απο το λιγο που το εχω πιασει στα χερια μου νομιζω ειναι θεμα συνηθειας. Αυτος ο ηχος απο τα red switches ρε παιδια ειναι τρομεροςςςςςςςςςςςς!! Θελω να γραφω και δεν εχω τιποτα να γραψω αυτο το καιρο χαχα. 1
Caiden Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μήπως να τους πάρεις καποιο τηλέφωνο ; πόσες εργασιμες ελεγε; Μου εχουν δωσει tracking απο speedex, ελεγε σημερα οτι θα παραλαβω αλλα τιποτα. Για να δουμε αυριο
KenJiNx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μου εχουν δωσει tracking απο speedex, ελεγε σημερα οτι θα παραλαβω αλλα τιποτα. Για να δουμε αυριο Μετά από πόσες εργάσιμες σου δώσαν tracking number? Σου στειλε mail ο Κωτσόβολος?
Caiden Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μετά από πόσες εργάσιμες σου δώσαν tracking number? Σου στειλε mail ο Κωτσόβολος? H παραγγελια εγινε στις 7/1 και το μηνυμα απο Κωτσοβολο ηρθε στις 9/1 με το tracking. Θα παρω αυριο το πρωι τηλεφωνο στην speedex να δω τι γινετε
KenJiNx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μόλις παρέλαβα κ εγώ το πληκτρολόγιο.. Θέλει συνήθεια σίγουρα, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Θα ήθελα λίγο πιο σκληρά τα πλήκτρα, μιας και που αφήνω τον αντίχειρα πάνω στο space, αυτό πατιέται.. Αυτό που χρειάζομαι επειγόντως είναι armrest, δε μπορώ να γράψω έτσι. Ήδη πόνεσαν οι καρποί μου απ' αυτό το μικρό κείμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα