Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρκεί να βολεύει το ΤΚL...

ναι, εννοείται, αυτό είναι υποκειμενικό. προϋπόθεση να μην χρειάζεσαι/χρησιμοποιείς το numpad.

είπα προσωπικά πάντα, δεν με ενδιαφέρει το numpad, τα υπόλοιπα πλήκτρα έχουν κανονικό μέγεθος και επίσης έχω μικρό γραφείο και θέλω να μπεί δίπλα απο το πληκτρολόγιο το mouse, οπότε μου έκατσε κουτί.

ψηνόμουν και για το tkl της filco αλλά δεν το έβρισκα σε σωστή τιμή.

Δημοσ.

τελικά χρειάζεται armrest ή είναι απλά θέμα συνήθειας;

Aν και δεν ειχα και πολυ χρονο αυτες τις μερες να το χαρω. Απο το λιγο που το εχω πιασει στα χερια μου νομιζω ειναι θεμα συνηθειας.

Αυτος ο ηχος απο τα red switches ρε παιδια ειναι τρομεροςςςςςςςςςςςς!! Θελω να γραφω και δεν εχω τιποτα να γραψω αυτο το καιρο χαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως να τους πάρεις καποιο τηλέφωνο ; πόσες εργασιμες ελεγε;

Μου εχουν δωσει tracking απο speedex, ελεγε σημερα οτι θα παραλαβω αλλα τιποτα. Για να δουμε αυριο

Δημοσ.

Μου εχουν δωσει tracking απο speedex, ελεγε σημερα οτι θα παραλαβω αλλα τιποτα. Για να δουμε αυριο

Μετά από πόσες εργάσιμες σου δώσαν tracking number? Σου στειλε mail ο Κωτσόβολος?

Δημοσ.

Μετά από πόσες εργάσιμες σου δώσαν tracking number? Σου στειλε mail ο Κωτσόβολος?

H παραγγελια εγινε στις 7/1 και το μηνυμα απο Κωτσοβολο ηρθε στις 9/1 με το tracking. Θα παρω αυριο το πρωι τηλεφωνο στην speedex να δω τι γινετε

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα κ εγώ το πληκτρολόγιο.. Θέλει συνήθεια σίγουρα, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. 

Θα ήθελα λίγο πιο σκληρά τα πλήκτρα, μιας και που αφήνω τον αντίχειρα πάνω στο space, αυτό πατιέται..

Αυτό που χρειάζομαι επειγόντως είναι armrest, δε μπορώ να γράψω έτσι. Ήδη πόνεσαν οι καρποί μου απ' αυτό το μικρό κείμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...