StormGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 εμενα γιατι φαινεται οτι ηταν ανοικτο το κουτι?Ειχε το καλωδιο usb πανω στο πληκτρολογιο και αν δεν κανω λαθος εχει και 2 backup πληκτρα μεσα για αντικατασταση τα οποια σε μενα δεν υπαρχουν?check plz επισης δεν φωτησει το fn κουμπι,αναβει οποτε θελέι. Το καλωδιο ητανε συνδεδεμενο στο πληκτρολογιο και σε μενα. Back up πληκτρα δεν ειχε σε μενα, αλλα ειχε το μαραφετι για να αφαιρω τα πληκτρα. Το FN κουμπι πρεπει να το εχεις πατημενο τρια δευτερολεπτα για να αναψει και να φωτισει. Μπορεις να κανεις τις λειτουργιες του πατωντας FN + το κουμπι που θες πχ FN + F4 αμα θελεις να κανεις κατι on the go. A ναι και ειχε 2 "seal" στην πανω μερια (σαν official ζηλοτειπ πως να το πω, το κλασικο που εχουν ολα τα κλειστα κουτια) που επρεπε να κοψω η να βγαλω τεσπα για να ανοιξει. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 H συσκευασια ειχε seal, απ' τη μια μερια της.
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και εμενα το καλωδιο ηταν πανω στο πληκτρολογιο και δεν ειχε ουτε πληκτρα ουτε το εξαρτηματακι που τα αφαιρει.
Aias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Το καλωδιο ητανε συνδεδεμενο στο πληκτρολογιο και σε μενα. Back up πληκτρα δεν ειχε σε μενα, αλλα ειχε το μαραφετι για να αφαιρω τα πληκτρα. Το FN κουμπι πρεπει να το εχεις πατημενο τρια δευτερολεπτα για να αναψει και να φωτισει. Μπορεις να κανεις τις λειτουργιες του πατωντας FN + το κουμπι που θες πχ FN + F4 αμα θελεις να κανεις κατι on the go. A ναι και ειχε 2 "seal" στην πανω μερια (σαν official ζηλοτειπ πως να το πω, το κλασικο που εχουν ολα τα κλειστα κουτια) που επρεπε να κοψω η να βγαλω τεσπα για να ανοιξει. ναι ειδα και video στο youtube και ειναι οπως δειχνουν εκει.Οσο για το fn το καταλαβα λιγο πριν διαβασω το post σου .Οποτε ολα ειναι οκ και ευχαριστω για την απαντηση. ps για αυτο εσβησα και το ποστ μου αλλα δεν σε προλαβα 1
tyf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 πηρα και εγω ενα. αν και το πρωτο μου μηχανικο το πληκτρολογιο τα σπαει !!! και η τιμη πολυ καλη. 1
StigmaX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Φανταζομαι οτι εισαι κατοχος ενος mechanical keyboard και μετα την προσωπικη σου εμπειρια παραθετεις σε ολους την αποψη σου. Αλλωστε ειναι και παλι θεμα μαρκετινγκ το γεγονος πως οποιος γυριζει σε καποια φαση σε mechanical πολυ δυσκολα ικανοποιειται μετα με κλασσικο πληκτρολογιο. Ps. Αρχισα να το συνηθιζω και πραγματικα απολαμβανω.... Questioner να σαι καλα ρε φιλε που μ εβγαλες απ' τα διλημματα Ps2. Κανα καλο armrest εχουμε να προτεινουμε? Το ποστ μου απευθύνεται στην ερώτηση του αν χρειάζεται mechanical keyboard για gaming. Ε λοιπόν όχι, το μηχανικό πληκτρολόγιο δεν θα σε κάνει καλύτερο gamer, ίσα ίσα που οι πιθανότητες είναι να γίνεις χειρότερος μιας και πρέπει να προσαρμοστείς από την αρχή σε κάτι διαφορετικό. Τώρα αν εσύ είσαι τπτ Pro staracraft gamer και κανεις 300apm αποτελεις εξαίρεση και όχι τον μέσο χρήστη.
x_vagos_x Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Βασικά, το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ΔΕΝ έχει tactile feedback, ενώ τα απλά μεμβράνης έχουν. Για του λόγου το αληθές, δοκίμασε να καταλάβεις σε ένα απλό πληκτρολόγιο (μεμβράνης) πότε πατήθηκε το κουμπί, χωρίς να φτάσεις το κουμπί στο σημείο που πατάει το πλαστικό του στη βάση του πληκτρολογίου. Αρκετά εύκολο. Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο στο δικό σου πληκτρολόγιο. Δεν θα καταλάβεις σε κάποιο σημείο πως πατήθηκε το κουμπί γιατί δεν υπάρχει κάποιο σημείο στην κίνηση του πλήκτρου σου όπου να γίνεται μικρότερη/αρνητική η αντίσταση ξαφνικά. Έτσι το μόνο που μπορείς να καταλάβεις είναι πως έφτασες στον πάτο. Αν αγόρασες μηχανικό πληκτρολόγιο με cherry red για το tactile feedback έκανες λάθος. Ήθελα να πω haptic feedback, όχι tactile. Και εννοούσα την γενική αίσθηση όταν πατάς το πλήκτρο. Σε όλα όσα λες, συμφωνώ.
Questioner Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω πως όλα αυτά είναι περιττά. Όποιος θέλει κάποιο σοβαρό πληκτρολόγιο είτε για typing είτε για gaming, το συγκεκριμένο είναι μια πολύ καλή περίπτωση σε αυτή την τιμή που προσφέρεται. Από εκεί και πέρα, νομίζω πως με την κανονική του τιμή το 95% αυτών που το πήραν στα 69€ (59€ με το κουπόνι), δεν θα το έπαιρναν. Για να μιλήσω προσωπικά, πιο πολύ αυτό που με προσέλκυσε ήταν η τιμή σε σχέση με την αρχική και η αίσθηση του ποιοτικού. Δεν ξέρω αν θα με βολέψει ή όχι αλλά ξέρω ο,τι πρόκειται για ένα πολύ καλό deal. Και από τη στιγμή που μου περίσσεψαν χρήματα να διαθέσω για το συγκεκριμένο, το έκανα. Και επειδή κάποιος ρώτησε μέχρι πότε θα ισχύει η προσφορά: 2
Themos3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το ποστ μου απευθύνεται στην ερώτηση του αν χρειάζεται mechanical keyboard για gaming. Ε λοιπόν όχι, το μηχανικό πληκτρολόγιο δεν θα σε κάνει καλύτερο gamer, ίσα ίσα που οι πιθανότητες είναι να γίνεις χειρότερος μιας και πρέπει να προσαρμοστείς από την αρχή σε κάτι διαφορετικό. Τώρα αν εσύ είσαι τπτ Pro staracraft gamer και κανεις 300apm αποτελεις εξαίρεση και όχι τον μέσο χρήστη. Δεν ρωτησε κανεις αν χρειαζεται mechanical keyboard για gaming και αν και δεν ειμαι gamer νομιζω οτι θα τον κανει καλυτερο παικτη. Ετσι και αλλιως παντα για να γινεις καλυτερος σε κατι, πρεπει να προσαρμοστεις σε κατι καινουριο μιας και σιγουρα πρεπει να αλλαξεις μια παραμετρο απο το τι εκανες πριν. Επισης απο την απαντηση σου φανταζομαι οτι δεν διαθετεις και οτι δεν ειχες ποτε mech keyboard οποτε νομιζω πως η γνωμη σου οσων αφορα την χρηση του συνεχιζει να ειναι περιττη. PS. Ειμαι προ ποκερ πλαυερ και η ικανοποιηση του να πληκτρολογω το συνολικο ποσο των chips που έχω και να ακουω το καθε κλικ αντι να το κανω με το mouse μειωνει τις εξαλλες αντιδρασεις μου στα bad beat...(ασε που δε κοπανας ευκολα ενα υπερτιμολογημενο πληκτρολογιο των 110€ και ας το πηρες και 69) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2015 από Themos3 1
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτήσω αν πρόκειται για vfm αγορά, μήπως το πάρω και το 'χω στην άκρη για όταν το χρειαστώ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Γιατι δεν ρωτας τον Χάρη;
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τώρα είμαι με το Storm Trigger με Black Switches. Θα τον ρωτήσω και τον Χάρη :Ρ
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ακυρο ακυρο Τι εγινε ρε παιδια; Macro εχετε περασει στο keyboard του θεματος ή εβγαλε βλαβη; 3
haris013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτήσω αν πρόκειται για vfm αγορά, μήπως το πάρω και το 'χω στην άκρη για όταν το χρειαστώ; εγώ τα έβαλα κάτω και κατέληξα οτι δεν αξίζει η αγορά του αν θες ένα σοβαρό keyboard. ναι είναι vfm αν θες απλά ένα mech keyboard και μέχρι εκεί. δεν έχει standard layout, τα πλήκτρα είναι λιγο ποιο μικρά και θα δυσκολευτείς να βρείς keycaps σε περίπτωση που χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιο. επίσης έχει κάποια μικρά quality isssues και δεν έχει ενσωματομένο επεξεργαστή που να διαχειρίζεται τα macros/φωτισμό κλπ. Για καβάτζα προφανώς αξίζει, καθώς και για entry level mech keyboard αξίζει. Στην τιμή αυτή δεν έχει αντίπαλο, αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις και τι απαιτήσεις έχεις απο το πλητρολόγιο. εγώ προσωπικά πήγα στο rapid-i.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα