Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια εγω εβαλα παραλαβη απο καταστημα 8α παω αυριο απο εκει και λεει  

Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί

τι εννοει?

Ο,τι έχει παραληφθεί η παραγγελία σου. Ο Κωτσόβολος έχει online ενημέρωση της αποθήκης του κάθε καταστήματος οπότε με το που κάνεις εσύ την παραγγελία και παραληφθεί, αυτομάτως δεσμεύεται αυτό το κομμάτι για εσένα και μετά από μια ώρα μπορείς να περάσεις να το παραλάβεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε για gaming χρειάζεται... Marketing είναι τι όλο θέμα με τα mechanical να κονομισουν οι εταιρείες από υπερκοστολογιμενα προϊόντα.

Φανταζομαι οτι εισαι κατοχος ενος mechanical keyboard και μετα την προσωπικη σου εμπειρια παραθετεις σε ολους την αποψη σου.

Αλλωστε ειναι και παλι θεμα μαρκετινγκ το γεγονος πως οποιος γυριζει σε καποια φαση σε mechanical πολυ δυσκολα ικανοποιειται μετα με κλασσικο πληκτρολογιο.

Ps. Αρχισα να το συνηθιζω και πραγματικα απολαμβανω.... Questioner να σαι καλα ρε φιλε που μ εβγαλες απ' τα διλημματα :P

Ps2. Κανα καλο armrest εχουμε να προτεινουμε?

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 1
Δημοσ.

Δεκτό πως είναι θέμα μάρκετινγκ το γεγονός πως όλα τα gaming προϊόντα είναι υπερκοστολογημένα.

Το γεγονός πως όλα τα mechanical keyboards είναι μεγάλης αξίας, όμως, δεν εχει να κάνει με αυτό. Εξάλλου, υπάρχουν mechanical που δεν είναι gamer targeted αλλά είναι επίσης πανάκριβα. Βλέπε IBM Model M.

Τώρα, ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείς να πεις πως είναι ευκαιρία, σε σχέση με τις τιμές των υπόλοιπων mechanical keyboards ανεξαρτήτως target market. Προσωπικά γι' αυτό και το αγόρασα.

Η αίσθηση όταν γράφεις και το tactile feedback είναι απλά εντελώς διαφορετικά από τα τυπικά membrane πληκτρολόγια και δεν γυρίζω κι εγώ με τίποτα σε συμβατικό πληκτρολόγιο των 20-30-40 ευρώ.

P.S. Δεύτερη μέρα και το armrest που δεν πήρα εχθές, μου φαίνεται πως είναι πραγματικά είναι απαραίτητο.

P.S.2. Εντάξει το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει <3

• Like 1
Δημοσ.

Δεκτό πως είναι θέμα μάρκετινγκ το γεγονός πως όλα τα gaming προϊόντα είναι υπερκοστολογημένα.

Το γεγονός πως όλα τα mechanical keyboards είναι μεγάλης αξίας, όμως, δεν εχει να κάνει με αυτό. Εξάλλου, υπάρχουν mechanical που δεν είναι gamer targeted αλλά είναι επίσης πανάκριβα. Βλέπε IBM Model M.

Τώρα, ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, μπορείς να πεις πως είναι ευκαιρία, σε σχέση με τις τιμές των υπόλοιπων mechanical keyboards ανεξαρτήτως target market. Προσωπικά γι' αυτό και το αγόρασα.

Η αίσθηση όταν γράφεις και το tactile feedback είναι απλά εντελώς διαφορετικά από τα τυπικά membrane πληκτρολόγια και δεν γυρίζω κι εγώ με τίποτα σε συμβατικό πληκτρολόγιο των 20-30-40 ευρώ.

P.S. Δεύτερη μέρα και το armrest που δεν πήρα εχθές, μου φαίνεται πως είναι πραγματικά είναι απαραίτητο.

Ολα τα Gaming προιοντα δεν ειναι υπερκοστολογημενα btw. Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι,υπαρχουν προτασεις για ολα τα πορτοφολια κανενας δεν σε αναγκαζει να σκασεις πχ 200ευρω να παρεις το νεο μηχανικο της Logitech.Μπορεις να παρεις το G710 στα 120,καποιο αλλο μηχανικο στα 78ευρω ή αν θες φθηνοτερα κοιτας και σε αγγελιες. Εχω βαρεθει πραγματικα να βλεπω τον κοσμο που δεν γνωριζει να συνδει συνεχεια το Marketing αποκλειστικα με την διαφημιση ειδικα στα gaming προιοντα.

Δημοσ.

Ε και πάλι. 69 vs 120 είναι μια διαφορά... Όταν το φτηνότερο παίζει στα 105 (το δικό μας, δεύτερη τιμή Skroutz), το λες και υπερκοστολογημένο :P

Σαφώς υπάρχει κάτι για όλα τα βαλάντια, αλλά για gaming φάση ξεκινάς από περισσότερα βαλάντια σε σχέση με non-gamer προϊόντα. Αυτό τουλάχιστον παραδέξου το.

Δημοσ.

Οπως μπορεις να δεις gaming πληκτρολογια ξεκινανε απο 33ευρω http://www.skroutz.gr/c/68/keyboards/m/698_229_61_1045_693/Corsair_or_Gigabyte_or_Logitech_or_Razer_or_Thermaltake.html?keyphrase=gaming+keyboard.Δεν χρειαζεται ο αλλος αν δεν μπορει χρηματικα να παει σε μηχανικο πληκτρολογιο. Την δουλεια του μια χαρα θα την κανει και με το πληκτρολογιο μεμβρανης και αυτο gaming ειναι.

Δημοσ.

Ναι αλλά έτσι δεν συγκρίνουμε όμοια πράγματα.

Την δουλειά του ο gamer την κάνει και με ένα απλό και φτηνότερο πληκτρολόγιο μεμβράνης που δεν είναι gamer-targeted.

Τεσπα το κουράζουμε και λέμε και οι δυο το δικό μας :P

Ο καθείς γνωρίζει τι θέλει και τι μπορεί να αγοράσει. Προσωπικά αν και Non-gamer τα έσκασα τα 70 ευρώ και δεν μετανιώνω.

Δημοσ.

Μολις παρελαβα και εγω!

Το εβαλα σε breathing mode να ταιριαζει με το ποντικακι μου χαχα.

Θα πρεπει σιγουρα να το συνηθησω πριν να πω οτιδηποτε.

Απλα να πω οτι ο ηχος του μηχανικου ειναι πολυ ωραιος. Δεν ειναι πολυ δυνατος, ισως για καποιον αλλο να ειναι σπαστικος, αλλα για αυτον που καθεται και γραφει απλα τα σπαει!!

Ειναι οντως αρκετα ψηλο, και το μεμβρανης που ειχα ηταν λιγο ψηλο αλλα αυτο εδω περα ειναι θηριακι.

Ειναι βαρυ, στοιβαρο, δεν κουνιεται ευκολα πανω στο γραφειο.

Περισσοτερα οταν το μαθω λιγο περισσοτερο :D :D

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά, το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ΔΕΝ έχει tactile feedback, ενώ τα απλά μεμβράνης έχουν.

Για του λόγου το αληθές, δοκίμασε να καταλάβεις σε ένα απλό πληκτρολόγιο (μεμβράνης) πότε πατήθηκε το κουμπί, χωρίς να φτάσεις το κουμπί στο σημείο που πατάει το πλαστικό του στη βάση του πληκτρολογίου. Αρκετά εύκολο.

Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο στο δικό σου πληκτρολόγιο. Δεν θα καταλάβεις σε κάποιο σημείο πως πατήθηκε το κουμπί γιατί δεν υπάρχει κάποιο σημείο στην κίνηση του πλήκτρου σου όπου να γίνεται μικρότερη/αρνητική η αντίσταση ξαφνικά. Έτσι το μόνο που μπορείς να καταλάβεις είναι πως έφτασες στον πάτο. 

Αν αγόρασες μηχανικό πληκτρολόγιο με cherry red για το tactile feedback έκανες λάθος. :P

Δημοσ.

Αφου σας εστειλαν tracking number σας ηρθε την ιδια μερα ή την επομενη? Σαββατο κανει παραδοσεις η speedex?

Δημοσ.

Αφου σας εστειλαν tracking number σας ηρθε την ιδια μερα ή την επομενη? Σαββατο κανει παραδοσεις η speedex?

Εμένα μου ρθε σήμερα ενώ χθες μου ρθε το sms με το tracking number.
  • Like 1
Δημοσ.

Και μενα το ιδιο με τον Sainobi. Χτες μου ηρθε tracking number. Χτες το βραδυ δεν δουλευε καν το tracking number στο σαιτ της speedex. Και σημερα το πρωι ηρθε και με πηρε τηλεφωνο. Αυτο που με χαλασε λιγο με την παραδοση ειναι οτι δεν πηρανε τηλεφωνο πριν ερθουνε για να κανονισουμε οπως κανουν αλλες εταιριες.

Ηρθανε απο κατω και με πηρανε τηλεφωνο στο σταθερο. Δεν προλαβα να το σηκωσω και ηταν ετοιμοι να φυγουνε. Ευτυχως ειδα κινητο και την ψιλιαστηκα οποτε τους πηρα τηλ και ανεβηκανε να μου το δωσουνε. Το κινητο μου ουτε που το ειχανε ενω το ειχα δωσει στο κωτσοβολο.

• Like 2
Δημοσ.

Ενα κατι λιγο ξενερωτικο, ειναι οτι οι speedίξηδες βαζουν τα αυτοκολλητα χαρτια τους πανω στο actual κουτι του πληκτρολογιου. Και αν τα ξεκολλησεις θα σου ξεφλουδισει και κομματι του κουτιου  :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...