Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρισκω καπου στο site του κοτσου να δειχνει ποτε 'εσταλη' η παραγγελια ενω φαινεται οτι σταλθηκε. 

Ξερει κανεις με ποια εταιρια συνεργαζεται? 

Μου ρθε sms με tracking number απο speedex. 

• Like 1
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλέον δεν σου δίνει κουπόνι κατά την παραλαβή από το κατάστημα. Αλλά αν έχεις ήδη κουπόνι των 10 ευρώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι 11/01.

Αααα... Κρίμα. Εγώ το τσίμπησα πάντως :3

Νταξ' δεν υπάρχει.

Μόνη παρατήρηση. Ειναι αρκετά ψηλό. Θέλει οπωσδήποτε armrest. Επίσης, τώρα χρειάζομαι και ασορτί ποντικάκι :P

Δημοσ.

Αααα... Κρίμα. Εγώ το τσίμπησα πάντως :3

Νταξ' δεν υπάρχει.

Μόνη παρατήρηση. Ειναι αρκετά ψηλό. Θέλει οπωσδήποτε armrest. Επίσης, τώρα χρειάζομαι και ασορτί ποντικάκι :P

Είναι πράγματι αρκετά ψηλό αλλά αυτό δεν με έχει ενοχλήσει μέχρι στιγμής. Αν δοκιμάσεις κάποιο armrest, μπορείς να μοιραστείς την εμπειρία σου μήπως το κοιτάξουμε και εμείς.

To κουπονι των 10 ευρω δεν ειναι για αγορες ανω των 100ε?

Το κουπόνι έχει ελάχιστο απαιτούμενο ποσό τα 10€.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά παρέλαβα (από αυτό γράφω τώρα). Γενικώς η αίσθηση με το πληκτρολόγιο μεμβράνης που είχα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Και αυτό το "κλικ" που βγάζει είναι τρομερό. Θα ήθελα να μην σταματάω να γράφω αλλά δεν έχω κάτι άλλο να πω. :P

Ευχαριστώ τον TS.

Αυτο ηταν το comment που με ωθησε τελικα στην αγορα του εν λογω πληκτρολογιου. Ξεπαρθενιαστηκε μολις τωρα. Εντυπωσεις θα πω μολις το συνηθισω γιατι για να πω την αληθεια σαν πρωτη εντυπωση με "δυσκολευει", ιδιαιτερα το γεγονος οτι ειναι πολυ ψηλο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ηταν το comment που με ωθησε τελικα στην αγορα του εν λογω πληκτρολογιου. Ξεπαρθενιαστηκε μολις τωρα. Εντυπωσεις θα πω μολις το συνηθισω γιατι για να πω την αληθεια σαν πρωτη εντυπωση με "δυσκολευει", ιδιαιτερα το γεγονος οτι ειναι πολυ ψηλο.

Ελπίζω να μη με κυνηγάς αν δεν σου κάτσει. :P

Καλοδούλευτο!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά Questioner έχεις κλείσει σπίτια με το comment σου. Κι εγώ από εσένα που έγραψες για την τέλεια αίσθηση στο typing πείστηκα

I regret nothing. Συνήθεια θέλει.

Το ότι είναι ψηλό έχει ως αποτέλεσμα να πατιούνται και τα διπλανά κουμπιά καθώς γράφω επειδή είναι υπερευαίσθητα στην αφή (σαν mechanical). Αλλά κι αυτό διορθώνεται όταν έρθει το χέρι στο σωστό ύψος με το armrest.

:P

• Like 1
Δημοσ.

Για τους κατόχους. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το NKRO και να ρυθμίσετε το polling rate στο 1ms (αυτό είναι κάτι υποκειμενικό και δεν έχω καταλάβει τι διαφορές μπορεί να έχει)

- Ενεργοποίηση του NKRO: Κλειδώνετε το FN key πατώντας το για 3 δευτερόλεπτα (θα είναι μόνιμα backlit) και μετά πατήστε τα πλήκτρα "N" + "DEL". Ξεκλειδώνετε το FN πάλι με τον ίδιο τρόπο.

- Polling rate 1ms: Κλειδώνετε πάλι το FN key αν το ξεκλειδώσατε και πατάτε τα πλήκτρα "P" + "-" (από το numpad). Ξεκλειδώνετε το FN key.

Και στις δύο περιπτώσεις το πληκτρολόγιο θα κάνει restart.

Οι γνώστες ας μας εξηγήσουν που μπορεί να χρησιμεύσει πραγματικά το χαμηλό polling rate.

• Like 3
Δημοσ.

Και μενα μου ηρθε μνμ με το tracking number αλλα οταν το βαζω στη speedex δεν μου δειχνει τιποτα και μου λεει για καλυτερη εξυπηρετηση να τους παρω τηλεφωνο....

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτό γίνεται επειδή δεν έχει πάει ακόμα σε αυτούς. Πήρα και στον κώτσο και μου είπαν ότι είναι λάθος το "48 ώρες παράδοση". Με τα 5€ σαν έξοδα είναι "96 ώρες παράδοση"

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση παιδες , για καποίον που δεν ασχολειται τοσο πολυ με παιχνιδια ,αξιζει η αγορα του πληκτρολογιου ;γτ βλεπω οτι χαρακτηριζεται ως gaming πληκτρολογιο οπως και οι διακοπτες του .ειναι ανετο;

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση παιδες , για καποίον που δεν ασχολειται τοσο πολυ με παιχνιδια ,αξιζει η αγορα του πληκτρολογιου ;γτ βλεπω οτι χαρακτηριζεται ως gaming πληκτρολογιο οπως και οι διακοπτες του .ειναι ανετο;

Ούτε για gaming χρειάζεται... Marketing είναι τι όλο θέμα με τα mechanical να κονομισουν οι εταιρείες από υπερκοστολογιμενα προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά χειρότερο σε παιχνίδια από το απλό μεμβράνης που έχω με χαμηλά πλήκτρα, αλλά πολύ ωραίο στην αίσθηση στο γράψιμο. 

Με τους μισθούς μας δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσει κανείς μηχανικό, αλλά αν γράφει κάποιος αρκετά και τους περισσεύουν ίσως να είναι καλή αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εγω εβαλα παραλαβη απο καταστημα 8α παω αυριο απο εκει και λεει  

Κατάσταση Παραγγελίας: Έχει παραληφθεί

τι εννοει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...