Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν τιλτάρω βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Γι αυτό τα ποντίκια/πληκτρολόγια μου είναι ακμαία εδώ και χρόνια! :P

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιοτικά που βρίσκεται σε σχέση με το rapid-i / trigger-z? αξίζουν τα 30+ ευρώ που ζητούν σε σχέση με το ultimate?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κουπόνι των 10 euro (για την επόμενη αγορά) έπαιρνες όταν έκανες παραγγελία μέσω internet και παραλαβή από κατάστημα...

Το απογευμα πηγα και το πηρα με τον ιδιο τροπο και απο κουπονι τιποτα

Επεξ/σία από matrixxx
bold-underlined
Δημοσ.

Κάποιος έγραψε πως δεν ισχύει πλέον αυτό με την παραλαβή από το κατάστημα. Τελείωσε η προσφορά αυτή μάλλον.

Έκανα κι εγώ την παραγγελία μου τελική 59€. Νομίζω πως ο,τι και να είναι η τιμή αυτή είναι κλέψιμο. Ελπίζω να με βολέψει στην πληκτρολόγηση γιατί γι αυτό το παίρνω.

Δημοσ.

Είχα φάει τον κόσμο να ψάχνω μηχανικό με brown ή red. Μια χαρά έκατσε η προσφορά. Οι brown δεν είναι παρόμοιοι με red; (έτσι είχα ακούσει και είχα κατασταλλάξει σε αυτούς τους 2)

όχι, οι brown είναι η ήσυχη έκδοση των μπλε, οι κόκκινοι έχουν άλλη αίσθηση

Δημοσ.

εγώ δεν θα το πάρω τελικά γιατί δεν έχει στανταρ layout και τα πλήκτρα είναι λίγο ποιο μικρά.

πήρα το rapid-i.

Δημοσ.

ποιοτικά που βρίσκεται σε σχέση με το rapid-i / trigger-z? αξίζουν τα 30+ ευρώ που ζητούν σε σχέση με το ultimate?

Να σου πω μονο μιας και ρωτησες οχι τα παραπανω απο πλευρας τιμης δεν τα αξιζουν τα παραπανω χρηματα.

Μεγαλη μλκια που βγηκε τωρα σε προσφορα το Ultimate Μιας και τον Νοεμβριο ηταν που γυρισα το Trigger πισω επειδη μου χαλασε και το μονο που μπορουσα να αγορασω τοτε λογω πιστωτικου ηταν το Logitech G710 ή τα Razer Blackwidow :(

Δημοσ.

Να σου πω μονο μιας και ρωτησες οχι τα παραπανω απο πλευρας τιμης δεν τα αξιζουν τα παραπανω χρηματα.

Μεγαλη μλκια που βγηκε τωρα σε προσφορα το Ultimate Μιας και τον Νοεμβριο ηταν που γυρισα το Trigger πισω επειδη μου χαλασε και το μονο που μπορουσα να αγορασω τοτε λογω πιστωτικου ηταν το Logitech G710 ή τα Razer Blackwidow :(

να ακυρωσω λες?

Δημοσ.

να ακυρωσω λες?

Οχι οτι θες εσυ κανε.Απλα το θεμα ειναι οτι μηχανικο ειναι το ενα μηχανικο το αλλο αρα η διαφορα των 30+ευρω που λες ειναι οπως αναφερθηκε παραπανω κονστα στο 50% της τιμης του Ultimate.Εγω πχ πηρα το Logitech G710 απο το πιστωτικο του Trigger γιατι οπως ειπα ειχε μονο σαν αλλα τοτε μηχανικα τα Razer που ειναι με τους κινεζικους διακοπτες και δεν μου αρεσαν,αλλιως με τα 1000 θα επερνα το παραπανω Ultimate.69ευρω με φωτισμο και κοκκινους διακοπτες ειναι απλα οτι το καλυτερο για παιχνιδια σε αυτη την τιμη.

εγώ δεν θα το πάρω τελικά γιατί δεν έχει στανταρ layout και τα πλήκτρα είναι λίγο ποιο μικρά.

πήρα το rapid-i.

Αν πχ τα πληκτρα δεν σε βολευουν αυτο ειναι οντως ενα θεμα και λογικο να κοιτας αλλου,αλλα σε γενικες γραμμες για τον μεσο ορο δηλαδη το Ultimate των 69ευρω αξιζει,οπως τοτε αξιζε το Trigger που ηταν το φθηνοτερο  μηχανικο της αγορας.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι οτι θες εσυ κανε.Απλα το θεμα ειναι οτι μηχανικο ειναι το ενα μηχανικο το αλλο αρα η διαφορα των 30+ευρω που λες ειναι οπως αναφερθηκε παραπανω κονστα στο 50% της τιμης του Ultimate.Εγω πχ πηρα το Logitech G710 απο το πιστωτικο του Trigger γιατι οπως ειπα ειχε μονο σαν αλλα τοτε μηχανικα τα Razer που ειναι με τους κινεζικους διακοπτες και δεν μου αρεσαν,αλλιως με τα 1000 θα επερνα το παραπανω Ultimate.69ευρω με φωτισμο και κοκκινους διακοπτες ειναι απλα οτι το καλυτερο για παιχνιδια σε αυτη την τιμη.

Αν πχ τα πληκτρα δεν σε βολευουν αυτο ειναι οντως ενα θεμα και λογικο να κοιτας αλλου,αλλα σε γενικες γραμμες για τον μεσο ορο δηλαδη το Ultimate των 69ευρω αξιζει,οπως τοτε αξιζε το Trigger που ηταν το φθηνοτερο  μηχανικο της αγορας.

δεν μπορώ να το δοκιμάσω και απο κοντά ρε γαμότο για να δω αν με βολεύει. είναι ξενέρωμα να πάρεις κάτι σε καλή τιμή και τελικά να μην το γουστάρεις. απο την άλλη τα 69 ευρώ μηχανικό είναι πολύ δελεαστική τιμή.

mindfuck :@

Δημοσ.

Μερα με την νυχτα τα μηχανικα πληκτρολογοια σε σχεση με τα απλα.Τελικα οσοι το ελεγαν ειχαν δικιο.

Τωρα για το συγκεκριμενο φενεται να εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ο φωτισμος του πολυ ωραιος.

Παρολο που ειναι red switches στα δικα μου αυτια κανει πολυ θορυβο σε σημειο γραφοντας αργα το βραδυ μπορει και να ενοχλει.Ισως εχω συνηθισει με το απλο και μου φενεται εντονο το κλικ κλικ.Παντως πολυ τιμιο σε αυτα τα λεφτα.

Δημοσ.

Δυστυχώς στο Ελλάντα δεν έχουμε πολλές δυνατότητες να δοκιμάσουμε τέτοια πληκτρολόγια πριν αγοράσουμε. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω γράψει ποτέ μα ποτέ με μηχανικό. Για να δοκιμάσω λοιπόν πρέπει να σκάσω 60€ και αν τελικά μου κάνει θα το κρατήσω.

Διαβάζω ο,τι τα cherry mx red είναι ο παράδεισος του accurate typer και έχουν πολλούς οπαδούς έναντι των άλλων ως προς το typing αλλά και το gaming. Κάποιος που να μπορεί να μας πεις κάποια λόγια από την εμπειρία του μη μας σώσει από τα έξοδα; Ευχαριστώ. :P

Δημοσ.

Δυστυχώς στο Ελλάντα δεν έχουμε πολλές δυνατότητες να δοκιμάσουμε τέτοια πληκτρολόγια πριν αγοράσουμε. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω γράψει ποτέ μα ποτέ με μηχανικό. Για να δοκιμάσω λοιπόν πρέπει να σκάσω 60€ και αν τελικά μου κάνει θα το κρατήσω.

Διαβάζω ο,τι τα cherry mx red είναι ο παράδεισος του accurate typer και έχουν πολλούς οπαδούς έναντι των άλλων ως προς το typing αλλά και το gaming. Κάποιος που να μπορεί να μας πεις κάποια λόγια από την εμπειρία του μη μας σώσει από τα έξοδα; Ευχαριστώ. :P

εγώ για τα brown ακούω καλά λόγια για all around χρήση.

• Like 2
Δημοσ.

Aπο black και red που ειχα,τωρα με brown ειναι η μεση λυση οντως.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

μπορείς να πάρεις από ebay κάνα cherry mx sampler για να δεις ποιο switch σε βολεύει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...