Galadian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να το πάρο από κάποιο κατάστημα η να πάω να το παραγγείλω σε αυτή την τιμή ? από εκεί για να το βάλω 2-3 δόσεις γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 μήπως ξέρει κάποιος αν μπορώ να το πάρο από κάποιο κατάστημα η να πάω να το παραγγείλω σε αυτή την τιμή ? από εκεί για να το βάλω 2-3 δόσεις γιατί δεν έχω πιστωτική κάρτα Εμενα δεν με αφηνε να το παραγγειλω με παραλαβη απ' το καταστημα της Λαμιας. Στην Αθηνα ομως δεν ξερω, ισως να γινεται. Αν εχεις καποιον Κοτσο κοντα σου πηγαινε απο κει να κανεις εκει την παραγγελια με την βοηθεια καποιου υπαλληλου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Nαι το ειδα τωρα... http://www.insomnia.gr/topic/490284-keyboard-coolermaster-storm-trigger-mechanical-699-electroworld-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-p/ απλα μου φανηκε πολυ "ιδια" περιπτωση λογω και τιμης... Αν παει "ιδια" όπως το παλιο, θυμιζω ότι αφου το ειχαν πολλους μηνες στα 69 που ηταν ηδη πολύ χαμηλη τιμη σε σχεση με τα αλλα Ελληνικα μαγαζια, στο τελος για να ξεστοκαρουν πιθανον, το εβαλαν 59 ευρω με κουπονι ποσοστιαιας εκπτωσης στο προιον, και τοτε ηταν που εξαντληθηκε.
parlapipas25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Είχα φάει τον κόσμο να ψάχνω μηχανικό με brown ή red. Μια χαρά έκατσε η προσφορά. Οι brown δεν είναι παρόμοιοι με red; (έτσι είχα ακούσει και είχα κατασταλλάξει σε αυτούς τους 2) Οι brown απλα κανουν πιο πολυ θορυβο. 1
Questioner Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πλέον δίνει και την επιλογή για παραλαβή από το κατάστημα. Επίσης έχω και κουπόνι 10€ και μου βγαίνει τελική 59€. Και έχω και Κωτσόβολο δίπλα μου (με τα πόδια πηγαίνω). Και όλο με τρώει το χεράκι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 έτσι όπως το γράφεις είναι λες και έχουν καμιά τεράστια διαφορά... αμφιβάλω αν μπορεί να τους ξεχωρίσει κάποιος...
georgeklo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γνωρίζει κανείς μεχρι ποτε θα ισχύει η προσφορα?δν ξέρω αν θα με βολέψουν τα red switches ,δεν έχω δοκιμάσει κάτι εκτός απο blue και το σκεφτομαι ,τι γνώμη εχετε?
XronisR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οι brown απλα κανουν πιο πολυ θορυβο. Oι brown κανουν θορυβο??Απο ποτε? 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ρίξτε μια ματιά και εδώ https://mechanicalkeyboards.com/mechanical_switches.php 1
Kazama88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οι brown εχουν παρόμοια αίσθηση με τους blue δλδ είναι tactile απλά δεν κάνουν το click. Οι red είναι linear καμία σχέση με blue/brown. Μην μπερδευεστε. Να και ένα ωραίο βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=qp46JeDDTCw 2
Themos3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια εμπειρια με μηχανικο πληκτρολογιο και δεν ειμαι gamer εδω και πολλα χρονια. Την στιγμη που μιλαμε ειμαι με ενα ενσυρματο τουρμποΧ της κακιας ωρας μιας και το logitech που ειχα μας εμεινε στα χερια μετα απο μια κλασσικη παρτιδα στην αγαπημενη ποκερσταρς... Αξιζει να δωσει κανεις αραγε 70€ για πληκτρολογιο και ειναι τοσο μαγικη η εμπειρια με το μηχανικο? Πρεπει να πεταχτω σε καποιο καταστημα να το αγγιξω.....
parlapipas25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Oι brown κανουν θορυβο??Απο ποτε? Ειπα οτι οι brown κανουν πιο πολυ θορυβο απο τους red,δεν ειπα οτι κανουν γενικα πολυ θορυβο...
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 το logitech που ειχα μας εμεινε στα χερια μετα απο μια κλασσικη παρτιδα στην αγαπημενη ποκερσταρς... Αξιζει να δωσει κανεις αραγε 70€ για πληκτρολογιο και ειναι τοσο μαγικη η εμπειρια με το μηχανικο? Αξιζει αλλα οταν ειναι να παιξεις ποκερ παρε ενα microsoft με 6 ευρω και καντο σμπαραλια. Ετσι εκανα μ'ενα mouse ασυρματο οταν επαιζα κι εφυγε απο την βεραντα με συνοπτικες διαδικασιες. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ειπα οτι οι brown κανουν πιο πολυ θορυβο απο τους red,δεν ειπα οτι κανουν γενικα πολυ θορυβο... ουσιαστικά οι μόνο που κάνουν θόρυβο είναι οι blue... στους υπόλοιπους δεν κάνει θόρυβο ο μηχανισμός αλλά το πλήκτρο που χτυπάει στον πάτο... 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αξιζει αλλα οταν ειναι να παιξεις ποκερ παρε ενα microsoft με 6 ευρω και καντο σμπαραλια. Ετσι εκανα μ'ενα mouse ασυρματο οταν επαιζα κι εφυγε απο την βεραντα με συνοπτικες διαδικασιες. Αχ αυτα τα καταραμενα bad beats του 2% !! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα