go_ask_alice Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, έχω αυτή την οθόνη εδώ και 4-5 χρόνια. Αυτό που κάνει ξαφνικά είναι να μπαίνει σε stand-by mode, δηλαδή ανοίγει για 2-3 sec και μετά σβήνει. Με ενα γρηγορο search βρηκα παρομοια προβληματα με το συγκεκριμενο monitor και οδηγίες για επιδιόρθωση http://www.michaellivingston.com/samsung-monitor-repair/με την αντιπροσωπεία της samsung δεν βγάζω άκρη, βρίσκεται στο Κρυονέρι και σκέφτομαι οτι θα κοστίσουν και τα μεταφορικά (είναι εκτός εγγύησης).Να δοκιμάσω να την επιδιορθώσω μόνη μου, βήμα-βήμα με τον παραπάνω οδηγό ή με κανενα video?Ξέρει κανείς που μπορώ να προμηθευτώ αυτά τα capacitors που δείχνει το link?Αν το παραπάνω είναι αρκετά επίφοβο μήπως έχει να προτείνει κανείς service οθονών υπολογιστών κοντά στο κέντρο - εξάρχεια? (το πλαίσιο δεν αναλαμβάνει τόσο παλιά μοντέλα btw)Ευχαριστώ
dobro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 αν δεν εχεις εμπειρεια με κολλητήρι ,μη ασχολεισε,θα κανεις μεγαλυτερη ζημια.Το κοστος των πυκνωτων να ειναι 5€ απο οποιοδηποτε μαγαζι ηλεκτρονικων......
coolerman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 φανός/ακτίνιον/ραδιο κατουμά αυτή θα έχουν σίγουρα τώρα για την αλλαγή cap δεν υπάρχει εκεί κοντά κανένα κατάστημα που κάνει διορθώσεις κλπ,κάποιος θα υπάρχει!
j1m4kos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 αυτοι που επισκευαζουν τηλεορασεις σιγουρα θα μπορεσουν να σου αλλαξουν τους πυκνωτες απλα δεν ξερω ποσα λεφτα θα σου παρουν και συνηθως οταν χαλανε οι πυκνωτες μετα απο λίγο καιρο θα ακολουθησει και κατι αλλο οπως διοδοι,τρανζιστορ κτλπ.Η καλυτερη λυση πιστευω θα ηταν να ανοιγες την οθονη να εβλεπες αν οντως ειναι χαλασμενο το τροφοδοτικο (φουσκομενοι πυκνωτες) και να παραγγελνες ενα τροφοδοτικο απο το ebay http://www.ebay.com/itm/Samsung-Power-Supply-IP-49135B-BN44-00182N-For-SAMSUNG-T220-2243BW-/400813546993?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d52595df1.Εαν κατσεις και υπολογισεις ποσα λεφτα χρειαζεσαι για να πληρωσεις τον μαστορα που θα σου την φτιαξει ή να αγορασεις κολλητηρι καλαι κτλπ και να το κανεις μονος σου πιστευω πως πανω κατω θα δεις οτι αξιζει να αγορασεις ενα ετοιμο. Ορίστε και το service manual απο την samsung http://linfotech.co.uk/schematics/Samsung/Samsung%20T220HD_LTD22NS.pdf
go_ask_alice Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 καταφερα κ την ανοιξα, οι πυκνωτες φαινονται μια χαρα, τρεχα γυρευε πού ειναι το προβλημα...αυτο με το τροφοδοτικο φαινεται πολυ καλη λυση
j1m4kos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οι πυκνωτές μπορεί να φαίνονται μια χαρά απλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι είναι εντάξει εάν δεν τους βγάλεις και δεν τους μετρήσεις .Δεν είμαι και τεχνικός απλά το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι να πας σε μαγαζιά που επισκευάζουν τηλεοράσεις . Sent from my iPhone using Insomnia
a8e1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 εμένα πριν από δύο ημέρες γύριζε συνέχεια από analog σε digital κάθε δυο τρία δευτερόλεπτα.. Όταν έμπαινα στο μενού δεν μπορούσα να πλοηγηθώ, ήταν σαν είχε κολήσει πατημένο κάποιο πλήκτρο. Την άνοιξα και έκοψα τα καλωδιάκια που έφευγαν από το σημείο που είναι τα κουμπιά και τώρα δουλεύει μια χαρά. Πολύ προβληματικό μοντέλο πάντως από ότι είδα ψάχνωντας στο net.
nikko_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 H T200 μου παρουσίασε κι εμένα το ίδιο πρόβλημα σήμερα. Δεν το βλέπω να κάτσω να ασχοληθώ με κολλητήρια κτλ. Φτου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις