greeneye Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 μιλαμε για το γνωστο μπιλιαρδο αμερικανικου τυπου που παιζει και απο κινητο και απο σταθερο pc. To θεμα μου ειναι το multiplayer. Απο κινητο σε κινητο παιζω κανονικα! Απο κινητο σε σταθερο pc δεν παιζει οκ. Το προβλημα μου ειναι το multi απο pc σε pc. Στην αρχικη οθονη δε μου εμφανιζει την επιλογη play with friend παρα μονο το play οπου παιζεις με οποιον τυχει! Ενω ομως κανω invite φιλο h δεχομαι invite απο φιλο δε μου βγαζει την επιλογη να παιξω. Βρηκα λυση με "εξωτερικο site" και παιζω κανονικα αλλα το προβλημα εκει ειναι οτι για να μιλησεις chat πρεπει να πηγαινεις σε αλλο παραθυρο αυτο του facebook δηλαδη +το οτι σε αναγκαζεις να παιζεις με το μικροτερο ποσο δηλαδη με 25αρια. Ξερει κανεις πως το κανω να παιξει απο το κανονικο παιχνιδι οπως φορτωνει στο facebook δηλαδη ωστε να παιξω με συγκεκριμενο φιλο που παιζει και τον εχω στο facebook? Γιατι δεν εμφανιζει ΚΑΙ την επιλογη play with friend?
Rib21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το παιχνίδι είναι βλαμμένο και από την στιγμή που βγήκε για κινητά την έκδοση του pc την ξεχασανε!!από ότι θυμάμαι όταν έπαιζα υπάρχει τρόπος να παίξεις με φίλους και άμα μπω και το κοιτάξω θα στο πω Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
greeneye Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) οκ φιλε περιμενω!!! μην το ξεχασεις περιμενω! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από greeneye
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα