Προς το περιεχόμενο

Lenovo A8 A806 - Spam message

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Έχω αγοράσει εδώ και 1 περίπου μήνα το Lenovo A8 A806 από το κινέζικο site www.to2c.com.

Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένη από το εν λόγω smartphone.

Το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει και θα ήθελα τη βοήθειά σας είναι το εξής:

Εμφανίζει σε άσχετες φάσεις επαναλαμβανόμενα το εξής μήνυμα : Granted Power Manager to get root permission".

Την πρώτη φορά που το εμφάνισε απλά σταμάτησε μόνο του μέσα στο πρώτο μισάωρο...τώρα το έχω να αναβοσβήνει κάθε 5sec επί 2 ώρες.

Να σημειώσω ότι τους είχα ζητήσει να μου κάνουν το κινητό root. 

Επίσης, έχω ζητήσει βοήθεια από το ίδιο το site και μου είπανε πως δε μπορούν να βοηθήσουν o.O

Δημοσ.

Για να δουλέψει σωστά η εφαρμογή, πρέπει να έχει δικαιώματα root. Εφόσον έχεις root πρόσβαση, δώσε στην εφαρμογή να ησυχάσεις και να κάνει σωστά την δουλειά της ;)

Δημοσ.

Για να δουλέψει σωστά η εφαρμογή, πρέπει να έχει δικαιώματα root. Εφόσον έχεις root πρόσβαση, δώσε στην εφαρμογή να ησυχάσεις και να κάνει σωστά την δουλειά της ;)

...το θέμα είναι πως δε γνωρίζω πως γίνεται η διαδικασία του root και για αυτό το λόγο ζήτησα να μου το στείλουν έτοιμο οι Κινέζοι.

Αν μπορούσες να με βοηθήσεις στοιχειωδώς θα το εκτιμούσα!!!

Δημοσ.

Κάνω μια υπόθεση με κάθε επιφύλαξη γτ δεν έχω το κινητό...Πιθανότατα να στο έχουν κάνει ροοτ αλλά να μην έχουν βάλει την εφαρμογή supersu που διαχειρίζεται τα δικαιώματα για τις υπόλοιπες  εφαρμογές. Μπορείς να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις απ το playstore και να δώσεις τα δικαιώματα μέσω αυτής της εφαρμογής. Για αρχή τσέκαρε αν υπάρχει το supersu ή κάτι παρόμοιο και πές μας....

Δημοσ.

στα γρήγορα:

κάποια εφαρμογή ζητάει δικαιώματα, η εφαρμογή supersu είναι αυτή που καθορίζει αν θα τα πάρει ή όχι.

όταν λοιπόν η εφαρμογή ζητάει δικαιώματα, εμφανίζεται μήνυμα (supersu) που πρέπει να επιλέξεις αν επιτρέπεις την εκτέλεση ή όχι.

στη δική σου περίπτωση πρέπει να το αποδεχτείς ή όχι.

βασικά ό,τι είπε και ο τρελο γιατρός..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας!!

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Είχε σταματήσει το μήνυμα ..σήμερα επανήλθε..οπότε κατέβασα μόλις το supersu...φαίνεται να δούλεψε...!

Ευχαριστώ πολύ!!

(Πρέπει να το είχε αυτό το πρόγραμμα εγκατεστημένο μέσα το κινητό κι εγώ μη γνωρίζοντας τι είναι το διέγραψα... :/)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...