Προς το περιεχόμενο

Αγορα cable-modem/router για gaming

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!Ενδιαφερομαι ν'αγορασω modem/router(κυρίως για gaming το θελω) και τελοσπαντων μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο TP-LINK TD-W8980.Δεν ξερω τιποτα απο routers!Μεχρι τωρα ειχα ενα Thomson της forthnet το οποιο ειναι χαλια! Ειναι καλη η επιλογη μου στο συγκεκριμένο Tp-link? Αν οχι μπορεί καποιος να μου προτείνει κάτι άλλο? Παρεπιπτοντως δεν θελω να ξεπερναει τα 100 €! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Συνεχεις αποσυνδεσεις και nat type strict σε οποιοδηποτε online game παιξω! Δοκιμασα port forward παρα πολλες φορες μεχρι και φιλο μου τεχνικο καλεσα να με βοηθησει αλλα τιποτα! Απλα δεν λεει να συνεργαστει το router!

Δημοσ.

παράξενο,θα μπορούσες να ζητήσεις αντικατάσταση απ τον πάροχο σου πάντως αν θες να μπείς σε έξοδα.

Το 8980 είσαι σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιήσεις στο έπακρο με αυτά που φοράει; μήπως να πήγαινες καλύτερα στο 8970; 70€ και tp link δύσκολα θα έδινα προσωπικά,καλύτερα netgear η linksys.

Δημοσ.

Δεν τα θεωρεις αξιοπιστα? Μπορείς να μου απροτεινεις? καποια συγκεκριμενα μοντελα netgear η linksys σε παρακαλώ? Θα με βοηθησεις πολυ!!!ευχαριστώ! !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...