seithan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 πολυ καλη γραμμη.αν ο παροχος σου δινει μικροτερο margin πχ 6 τοτε θαπαιξεις καλυτερa.η wind(τελλας)δινει 6 margin. current rate ποσο συγχρονιζεις max rate>το μεγιστο θεωρητικο της γραμμης σου.θα το φτασεις αμα σου χαμηλωσουν το Margin απλα παντα θα ειναι λιγο μεγαλυτερο απο το current rate εκτος αν η γραμμη κανει τα δικα της. line attenuatiion=εξασθενιση με βαση την αποσταση. snr margin>αυτο λιγο δυσκολο να εξηγηθει με απλα λογια.signal to noise ratio.να το πω με χαζα λογια οσο πιο πολυ πεφτει το snr σημαινει οτι εκμεταλευεσαι παραπανω bits per tone(bits ανα συχνοτητα_ και συγχρονιζεις παραπανω αλλα ταυτοχρονα πιο ευαισθητη και η γραμμη σου. συνηθως το min που δινει ενας παροχος ειναι το 6 ενω το max 15. occupancy>ειναι το ποσοστο επι τις 100 με βαση το Max rate Και το current rate.Μπορει να το δεις και σαν capacity.Οσο μπορουσα με απλα λογια.για πιο advance πας και wikipedia.για το Margin μπορεις να δεις και το θεμα της υπογραφης μου που λεει για το Margin μερικα πραγματα με εικονες και παραδειγματα Πολύ καλή η επεξήγηση, σε ευχαριστώ πολύ. Με Wind συνδέομαι και πράγματι είμαι ευχαριστημένος όσο αφορά την σταθερότητα της γραμμής και την ποιότητα της.
basilis5 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 το θεμα ειναι, θα συνδεθω εκει η θα μεινω εκει που ειμαι; (συγνωμη αν ειναι αστοχη η ερωτηση, δεν το χω). απο τον οτε δεν ηξερε να μου πει η κοπελα που μιλησα και με παρεπεμψε στην τεχνικη διευθυνση. τελικα συγχρονιζω 49998, οποτε συνδεθηκα στο καφαο της γειτονιας. Παει πολυ καλα, δεν εχω παραπονο πλεον. Λιγες μερες πριν συνδεθει η vdsl η ταχυτητα μου πηγε απο 5 στα 16 (adsl)... δλδ επρεπε να κανω αιτηση vdsl για να νιωσει ο οτε; σε καθε περιπτωση, ηθελα να ευχαριστησω οσους με βοηθησαν!
DioNiSis_000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 δυσκολο.δεν ειναι μονο να μπει το Kv ειναι να μπει και το dslam και να τερματιστουν και οι ινες.οτι ακους θορυβο ναι σημαινει οτι εχει παρει ρευμα οποτε μπορει να μην εχει τερματιστει η ινα ακομα ή να μην εχει γινει το απαραιτητο config ή και η απαραιτητα υποδομη απο εκει και πισω.(αστικο κεντρο) να συμπληρώσω οτι στη περιοχη υπαρχει γραμμη οτε με 4 attenuation ενω οι αλλοι εχουν 30-40db. λογικα θα περνει adsl απο kv?
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Πρήζω λίγο αλλά έχω μια ερώτηση. Σήμερα 300 μέτρα περίπου από το σπίτι μου είδα αυτό. Καμπίνα vdsl δεν είναι ή κάνω λάθος? Το πήρα από το google earth που την είχε τραβήξει το 2014.......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 yeap! από το Google Earth? δεν κυκλοφορείς στην περιοχή? 1
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 yeap! από το Google Earth? δεν κυκλοφορείς στην περιοχή? Πέρασα σήμερα με το αμάξι από το σημείο και δεν το τράβηξα φώτο 300 μέτρα φυσική απόσταση και 530 περίπου καλωδιακή. Οπότε υπάρχει εδώ και κάνα χρόνο δυνατότητα για vdsl και δεν δίνουν. Ξέρετε με ποιον να επικοινωνήσω για να ρωτήσω για τα σχέδια επέκτασης?Οτε?Δήμο? Αν είναι στον ΟΤΕ έχουν κάποιο email?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ποιος δήμος? έχεις checkάρει διαθεσιμότητα σε OTE/HOL/Wind?
revolver1990 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 ποιος δήμος? έχεις checkάρει διαθεσιμότητα σε OTE/HOL/Wind? Έκανα το τεστ στην οδό του KV Σε wind,cyta,hol δεν είναι διαθέσιμο,σε ΟΤΕ αναφέρει Το αίτημά σας θα πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο. Παρακαλούμε προσπαθήστε αργότερα. Εναλλακτικά καλέστε μας στο 13888. Πιο πολύ θέλω να μάθω τα σχέδια για επέκταση και ενεργοποίηση του vdsl στη περιοχή γι αυτό ανέφερα πριν και τον δήμο. Από ότι φαίνεται το 13888 είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Cyta και Forthnet δεν δίνουν vdsl μέσω KV... 1
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Hol το αδερφάκι μου 3 τετράγωνα πιο κοντά στο ΑΚ σε οικοδομή 1 έτους και με ρούτερ 1 μήνα.
Kootoomootoo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Το έφτιαξαν, δεν το είχα καταλάβει... πήρα 1 line att. http://gyazo.com/973751fd8c39248863254a91f8a2fde3
orck Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 τελικα συγχρονιζω 49998, οποτε συνδεθηκα στο καφαο της γειτονιας. Παει πολυ καλα, δεν εχω παραπονο πλεον. Λιγες μερες πριν συνδεθει η vdsl η ταχυτητα μου πηγε απο 5 στα 16 (adsl)... δλδ επρεπε να κανω αιτηση vdsl για να νιωσει ο οτε; σε καθε περιπτωση, ηθελα να ευχαριστησω οσους με βοηθησαν! Λιγο αργα το ειδα αλλα ας το γραψω και ας θεωρηθει περιτο. Δεν ξερω τι καταλαβες αλλα η αλλαγη απο 5 στα 16Μbps εγινε επειδη αλλαξες τεχνολογια και σε συνδεσαν στο καφαο της περιοχης σου, επειδη το ρουτερ που ειχες ηταν adsl προσπαθουσε οσο καλυτερα μπορουσε με το διαθεσιμο φασμα που ειχε και επειδη επερνε σημα απο το καφαο επιανες 16Mbps, με το καινουργιο ρουτερ και τα πιο εξελιγμενα κολπα του σε κλειδωσε στο τελειο 50Mbps.
orck Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Το κακο για σενα ειναι οτι ο ΟΤΕ δεν θα μετρησει την ταχυτητα, ενοικιαζει ενα καλωδιο χαλκου, μετραει μονο τα ηλεκτρικα χαρακτηριστικα του καλωδιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις