Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερχεται & voip οπου ναναι

αμην και ποτε να γινουν ολα voip.

Ουυυ ναι θα εκπλαγω με τα 50mbps και αν down, και τα 5 up, με 40 ευρω το μηνα...

Δεν κραζω ουτε θελω να σε ειρωνευτω, απλα ειλικρινα το Ελλαδισταν σε θεματα ιντερνετ με τον Οτε ειναι για κλαματα.

ενω σε ολα τα αλλα δεν ειμαστε?ας ειχαμε χαλια ιντερνετ και ολα τα αλλα να δουλευαν και χαλαλι.οποτε και το vdsl μια χαρα θα ειναι.και αντικειμενικα τα 50Mbps δεν ειναι ασχημα.συν οτι απο Kv ναι και θεωρητικα και πρακτικα μπορει να παιξει και 100+

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγ. Μαρίνα (μεγάλη η χάρη της)  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ δε κουνιέται τίποτα. Ακόμα και το 206 το λεωφορείο που έχουμε και αυτό είναι αργό.

Οποτε πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για VDSL η απάντηση: είστε μακριά από το κέντρο της ΔΑΦΝΗΣ.

Και να μπει πιστεύω θα πληρώνομαι για 50 για να έχουμε 20, όπως τώρα που πληρώνομε για 24 και έχομε 8.

Δημοσ.

Αγ. Μαρίνα (μεγάλη η χάρη της)  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ δε κουνιέται τίποτα. Ακόμα και το 206 το λεωφορείο που έχουμε και αυτό είναι αργό.

Οποτε πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για VDSL η απάντηση: είστε μακριά από το κέντρο της ΔΑΦΝΗΣ.

Και να μπει πιστεύω θα πληρώνομαι για 50 για να έχουμε 20, όπως τώρα που πληρώνομε για 24 και έχομε 8.

αν παρεις απο kv ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ το 50 αρι ειναι πολυ δυσκολο να μην το δεις.μερικοι εχουν attainable 100+

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

λίγο την καλωδίωση να φτιάξουν, λίγο το vectoring να ενεργοποιηθεί, φτάσαμε τα 100 :P

Δημοσ.

Λιγοι εχουν attainable 100+, οι περισσοτεροι ειναι στο 70-80

αρκετοι δεν εχουν λογω καλωδιωσης γιατι απλα δεν ξερουν να την φτιαξουν σωστα ή δεν ξερουν οτι πρεπει να την φτιαξουν σωστα ειτε γιατι δεν βρισκουν λογω αφου πιανουν τα 50.

λίγο την καλωδίωση να φτιάξουν, λίγο το vectoring να ενεργοποιηθεί, φτάσαμε τα 100 :P

το βασικο ειναι για την ωρα η καλωδιωση στα σπιτια που σε παρα πολλα ειναι λαθος.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η περιοχη στην οποια μενω ειναι η Αρτα μπορειτε να μου πειτε ποτε θα ερθει το vdsl?

Υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.Ελπίζω τουλάχιστον στο vdsl(αν ζούμε να το προλάβουμε :P) να μην κάνουν περικοπές στο bandwidth όπως κάνουν στο adsl όταν τα AK είναι πίτα από τους πολλούς συνδρομητές...

• Super Moderators
Δημοσ.

να μην κάνουν περικοπές στο bandwidth όπως κάνουν στο adsl όταν τα AK είναι πίτα από τους πολλούς συνδρομητές...

όταν λες περικοπές στο bandwidth εννοείς το συγχρονισμό της γραμμής ή την πραγματική ταχύτητα κατεβάσματος (throughput) σε σχέση με τον συγχρονισμό?

Δημοσ.

όταν λες περικοπές στο bandwidth εννοείς το συγχρονισμό της γραμμής ή την πραγματική ταχύτητα κατεβάσματος (throughput) σε σχέση με τον συγχρονισμό?

12άρι προφίλ έχουν βάλει σε πολλούς.Μου το πε φίλος που έχει πατέρα ΟΤΕΤΖΗ.

Ακόμα και το αδερφάκι μου που μένει στα 600 μέτρα από το ΑΚ πιάνει 12200.

revo_zpsxs83bqze.png

Η κάλυψη vdsl στη πόλη..... :P

Ούτε 100 άτομα δεν παίζει να έχουν vdsl.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

με το στανιό 12αρι? και δεν κάνουν τπτ αν απαιτήσουν "ελεύθερο προφίλ"?

• Like 1
Δημοσ.

αληθευει αυτο που μου λενε απο οτε, οτι η vdsl ειναι πολυ πιο ευκολο να πιασεις την ονομαστικη απο οτι στην adsl; εχω 5/24 (με περιπου 3 να χανονται απο τον συναγερμο-πονεμενη ιστορια) και λεω να παω στα 50. Μου ειπαν οτι θα ειμαι κοντα στα 45-50... παιζει ή με δουλευουν; προφανως δεν το κατεχω. ξερω μονο πως τωρα ειμαι 3 χλμ απο κεντρο (attenuation 39) και πως εχω καινουργιο καφαο στο επομενο τετραγωνο απο εδω που μενω.

Δημοσ.

αληθευει αυτο που μου λενε απο οτε, οτι η vdsl ειναι πολυ πιο ευκολο να πιασεις την ονομαστικη απο οτι στην adsl; εχω 5/24 (με περιπου 3 να χανονται απο τον συναγερμο-πονεμενη ιστορια) και λεω να παω στα 50. Μου ειπαν οτι θα ειμαι κοντα στα 45-50... παιζει ή με δουλευουν; προφανως δεν το κατεχω. ξερω μονο πως τωρα ειμαι 3 χλμ απο κεντρο (attenuation 39) και πως εχω καινουργιο καφαο στο επομενο τετραγωνο απο εδω που μενω.

Αφού όπως λες έχεις καινούργιο καφάο, θα είσαι στα 50 καρφωτός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...