PriestlyAxis77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ,ποτε θα ερθει το VDSL η τουλαχιστον πιο γρηγορο ADSL?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 αν θυμάμαι καλά έχει δωθεί διαθεσιμότητα VDSL , checkαρες διαθεσιμότητα από ΟΤΕ/Wind/HOL?
kkk_took_my_baby Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Εχει ερθει στα χαμηλα στην βουλιαγμενης.εμεις στα ψηλα....θα περιμενουμε....
Andy Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 εμεις που ανηκουμε στην δαφνη αλλα ειμαστε ηλιουπολη στην αγια μαρινα κοντα ποτε θα δουμε φως?
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 οταν δειτε να αλλαζουν τα καφαο με Kv τοτε υπολογιστε καποιους μηνες μπροστα.
kirileman Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Σήμερα πέτυχα συνεργείο να βάζει καινούριο kv στην Ν. Σμύρνη, κοντά στο Άλσος. Έχει γεμίσει ο τόπος καμπίνες, σε κάθε γωνία έχει και από μία, σε μερικές έλλειπαν ακόμα οι πλάκες πεζοδρομίου. Περίπου σε πόσους μήνες να περιμένουμε διαθεσιμότητα; Δεν είδα να έχουν περάσει ακόμα οπτικές στους δρόμους, αυτό γίνεται μετά;
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Σήμερα πέτυχα συνεργείο να βάζει καινούριο kv στην Ν. Σμύρνη, κοντά στο Άλσος. Έχει γεμίσει ο τόπος καμπίνες, σε κάθε γωνία έχει και από μία, σε μερικές έλλειπαν ακόμα οι πλάκες πεζοδρομίου. Περίπου σε πόσους μήνες να περιμένουμε διαθεσιμότητα; Δεν είδα να έχουν περάσει ακόμα οπτικές στους δρόμους, αυτό γίνεται μετά; δεεν νομιζω να υπαρχει σειρα πριν ή μετα.ν.σμυρνη εχουν ξεκινησει εδω και καιρο για καμπινες.ειχε τυχει να πω ν.σμυρνη πριν κανα μηνα ισως και διμηνο και ειχα πετυχει συνεργεια να αλλαζουν καφαο σε kv.υπομομη.ενα πρωτο βημα ειναι οτι μπαινουν κv.εκτος αν καποιος ανηκει στους δρομους που μπορει να βαλει ftth απο το πιλοτικο της forthnet.
PEPES2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Απο την στιγμη που ξεκινανε να σκαβουν μεχρι να δωθει διαθεσιμοτητα υπολογισε περιπου 5-6 μηνες.
poulinos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Απο την στιγμη που ξεκινανε να σκαβουν μεχρι να δωθει διαθεσιμοτητα υπολογισε περιπου 5-6 μηνες. εκτος απροοπτου παντα:0
deathnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εμεις ποτε φιλε, αστο, εγω ειμαι κοντα στον Σκλαβενιτη στην Μαρινου Αντυπα, το adsl σερνετε κ το vdsl που ρωτησα για ποτε το βλεπουν , μου ειπαν δεν εχουν πλανο ακομη.
orck Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Υπομονη, θα μπει παντου, οταν μπει θα εκπλαγειτε με τις ταχυτητες. Το Ookla καρφωμενο στο 48 ειναι.
deathnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Υπομονη, θα μπει παντου, οταν μπει θα εκπλαγειτε με τις ταχυτητες. Το Ookla καρφωμενο στο 48 ειναι. Ουυυ ναι θα εκπλαγω με τα 50mbps και αν down, και τα 5 up, με 40 ευρω το μηνα... Δεν κραζω ουτε θελω να σε ειρωνευτω, απλα ειλικρινα το Ελλαδισταν σε θεματα ιντερνετ με τον Οτε ειναι για κλαματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 από την στιγμή που θα είσαι σε νέο ΚΑΦΑΟΥ δεν θα έχεις πρόβλημα...
deathnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ε ετσι κ αλλιως περιμενω να δω τι θα γινει με την δουλεια μου, αν κατσω Ελλαδα θα παω εγω στο vdsl ή στο Ftth τις forthnet αφου δεν ερχετε σπιτι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις