Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

αν θυμάμαι καλά έχει δωθεί διαθεσιμότητα VDSL , checkαρες διαθεσιμότητα από ΟΤΕ/Wind/HOL?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εμεις που ανηκουμε στην δαφνη αλλα ειμαστε ηλιουπολη στην αγια μαρινα κοντα ποτε θα δουμε φως?

Δημοσ.

Σήμερα πέτυχα συνεργείο να βάζει καινούριο kv στην Ν. Σμύρνη, κοντά στο Άλσος. Έχει γεμίσει ο τόπος καμπίνες, σε κάθε γωνία έχει και από μία, σε μερικές έλλειπαν ακόμα οι πλάκες πεζοδρομίου. Περίπου σε πόσους μήνες να περιμένουμε διαθεσιμότητα; Δεν είδα να έχουν περάσει ακόμα οπτικές στους δρόμους, αυτό γίνεται μετά;

Δημοσ.

Σήμερα πέτυχα συνεργείο να βάζει καινούριο kv στην Ν. Σμύρνη, κοντά στο Άλσος. Έχει γεμίσει ο τόπος καμπίνες, σε κάθε γωνία έχει και από μία, σε μερικές έλλειπαν ακόμα οι πλάκες πεζοδρομίου. Περίπου σε πόσους μήνες να περιμένουμε διαθεσιμότητα; Δεν είδα να έχουν περάσει ακόμα οπτικές στους δρόμους, αυτό γίνεται μετά;

δεεν νομιζω να υπαρχει σειρα πριν ή μετα.ν.σμυρνη εχουν ξεκινησει εδω και καιρο για καμπινες.ειχε τυχει να πω ν.σμυρνη πριν κανα μηνα ισως και διμηνο και ειχα πετυχει συνεργεια να αλλαζουν καφαο σε kv.υπομομη.ενα πρωτο βημα ειναι οτι μπαινουν κv.εκτος αν καποιος ανηκει στους δρομους που μπορει να βαλει ftth απο το πιλοτικο της forthnet.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο την στιγμη που ξεκινανε να σκαβουν μεχρι να δωθει διαθεσιμοτητα υπολογισε περιπου 5-6 μηνες.

εκτος απροοπτου παντα:0

Δημοσ.

Εμεις ποτε φιλε, αστο, εγω ειμαι κοντα στον Σκλαβενιτη στην Μαρινου Αντυπα, το adsl σερνετε κ το vdsl που ρωτησα για ποτε το βλεπουν , μου ειπαν δεν εχουν πλανο ακομη.

Δημοσ.

Υπομονη, θα μπει παντου, οταν μπει θα εκπλαγειτε με τις ταχυτητες. Το Ookla καρφωμενο στο 48 ειναι.

Δημοσ.

Υπομονη, θα μπει παντου, οταν μπει θα εκπλαγειτε με τις ταχυτητες. Το Ookla καρφωμενο στο 48 ειναι.

Ουυυ ναι θα εκπλαγω με τα 50mbps και αν down, και τα 5 up, με 40 ευρω το μηνα...

Δεν κραζω ουτε θελω να σε ειρωνευτω, απλα ειλικρινα το Ελλαδισταν σε θεματα ιντερνετ με τον Οτε ειναι για κλαματα.

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που θα είσαι σε νέο ΚΑΦΑΟΥ δεν θα έχεις πρόβλημα...

Δημοσ.

Ε ετσι κ αλλιως περιμενω να δω τι θα γινει με την δουλεια μου, αν κατσω Ελλαδα θα παω εγω στο vdsl ή στο Ftth τις forthnet αφου δεν ερχετε σπιτι μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...