ssns Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια. Υπαρχει ενα λαπτοπ Hp ProBook 4515s μοντελο P4515s το οποιο ξαφνικα σταματησε να δειχνει εικονα! To δοκιμασα μολις τωρα με εξωτερικη οθονη οποτε δεν ειναι θεμα της οθονης του λαπτοπ.Μπορει να υπαρχει προβλημα στην καρτα γραφικων ΑΛΛΑ αναβοσβηνει το led στο caps locks. Με βαση το παρακατω link http://h10010.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=gr&lc=el&dlc=el&docname=c02153542 και τον αριθμο των φορων που αναβοσβησε το led (5 φορες) λεει οτι υπαρχει γενική αστοχία στην πλακέτας συστήματος. Οποτε χτυπησε μητρικη το λαπιτοπι? Τα φωτα σας μπας και το γλυτωσουμε καπως! ευχαριστω πολυ
PriestlyAxis77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασες σε εξωτερικη οθονη και με hdmi και με vga?
ssns Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δοκιμασες σε εξωτερικη οθονη και με hdmi και με vga? Ναι τιποτα και στις δυο περιπτωσης αλλα ολος τυχαια τωρα ανοιξε απο μονο του και εδειξε εικονα. Τον εκλεισα και τον ξανα ανοιξε και τωρα δεν ξανα δειχνει τιποτα. Αν ηταν προβλημα της μητρικη δεν θα γινοταν αυτο σωστα?Τοτε γιατι αναβοσβηνει το τιμημενο caps locks?
dimosit Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ρίξε μια ματιά στην RAM μήπως έχει βγει λίγο έξω. Πριν δύο εβδομάδες και το δικό μού λάπτοπ δεν άνοιγε η οθόνη και είχε το ίδιο πρόβλημα. Αν έχεις εγγύηση πήγαινε στην εταιρεία πού το πήρες, διαφορετικά αν πιάνουν τα χεριά σού μπορείς να το κάνεις μόνος σού.
quantium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 καλημερα δοκιμασε να ανοιξεις την οθονη και να ελενξεις αν ολα τα καλωδια πατανε σωστα και πισω στην οθονη,καμερα, ιsoς και inverter και στη mητρικη...
ssns Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλημερα! Εκατσα εχθες μεχρι τις 5 το πρωι και προσπαθουσα να βρω βιντεο κτλ σε youtube και google να δω τι παιζει.Υπαρχουν βιντεο στο youtube με λαπτοπ ιδιου προβληματος οποτε μαλλον ειναι θεμα μητρικης. Σε ενα βιντεακι που ειδα ενας τυπος καλυπτε της υποδεχες του αεραστο λαπτοπ με μια πετσετα και αφου το αφησε 20λεπτα σε λειτουργια του ανοιξε. Ειπα να το δοκιμασω και εγω και αφου το καλυψα με κουβερτες του κρεβατιου ανοιξε απο μονο του το λαπτοπ.Βεβαια αυτη δεν ειναι λυση ουτε φτιαχνετε ετσι. Η αμεσως επομενη λυση που υπαρχει ειναι το reflow του chipset σε κανεναν φουρνο ή με κανενα φλογηστρο αλλα δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα
quantium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καλημερα! Εκατσα εχθες μεχρι τις 5 το πρωι και προσπαθουσα να βρω βιντεο κτλ σε youtube και google να δω τι παιζει.Υπαρχουν βιντεο στο youtube με λαπτοπ ιδιου προβληματος οποτε μαλλον ειναι θεμα μητρικης. Σε ενα βιντεακι που ειδα ενας τυπος καλυπτε της υποδεχες του αεραστο λαπτοπ με μια πετσετα και αφου το αφησε 20λεπτα σε λειτουργια του ανοιξε. Ειπα να το δοκιμασω και εγω και αφου το καλυψα με κουβερτες του κρεβατιου ανοιξε απο μονο του το λαπτοπ.Βεβαια αυτη δεν ειναι λυση ουτε φτιαχνετε ετσι. Η αμεσως επομενη λυση που υπαρχει ειναι το reflow του chipset σε κανεναν φουρνο ή με κανενα φλογηστρο αλλα δεν ξερω αν θα εχει αποτελεσμα και να σου δουλευθει με αθτες τις τεχνικες δεν εχω δει πανω απο δυμινο να κρατανε οποτε καλυτερα απευθυνσου σε eταιρεια που αναλαμβανει να στο χανακτισει../rebaling...
ssns Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 και να σου δουλευθει με αθτες τις τεχνικες δεν εχω δει πανω απο δυμινο να κρατανε οποτε καλυτερα απευθυνσου σε eταιρεια που αναλαμβανει να στο χανακτισει../rebaling... εχεις καποια κατα νου?
quantium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 αθηνα ψαξε ειναι πιο κοντα απο κει που εισαι για πατρα δεν ξερω... πελ/νησο γενικοτερα σιγουρα θα υπαρχει αλλα δεν ξερω... http://www.alpha.net.gr/data/home.php http://www.microservice.gr/ http://www.steel.gr/ αξιοπιστες ειναι και οι τρεις...
koev Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πρωτα απο ολλα κανε ενα Clear στο Bios μου εχει τυχει αυτο με 5 blings να ειναι ψευτο αλαρμ . 20sec χωρις φορτιστη και μπαταρια πατημενο το power . Εαν δεν ανοιξει εχεις προβλημα στο chipset τις καρτας γραφικων . Δυσκολη βλαβη Λογω κακης ποιοτητας πλακετας και πολλες δεν επανερχεται Ουτε με Reball .
XronisR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Με 100-110 περιπου βλεπω παιρνεις καινουρια μητρικη..Για Reballing θα σου παρουν τα ιδια η και παραπανω.
ssns Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πρωτα απο ολλα κανε ενα Clear στο Bios μου εχει τυχει αυτο με 5 blings να ειναι ψευτο αλαρμ . 20sec χωρις φορτιστη και μπαταρια πατημενο το power . Εαν δεν ανοιξει εχεις προβλημα στο chipset τις καρτας γραφικων . Δυσκολη βλαβη Λογω κακης ποιοτητας πλακετας και πολλες δεν επανερχεται Ουτε με Reball . Κανενα αποτελεσμα δυστυχως!!
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κατά την άποψη μου αφου έφτασε εδω η κατάσταση μην ασχοληθείς περαιτέρω γιατι ειτε με καινούργια μητρική η reball συνήθως δεν κρατάνε πολύ καιρό και θα έχεις δώσει και 100 + euro οποτε δεν ξέρω αν συμφέρει
AKISHELLAS1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα αν παρει καινουργια μητρικη γιατι να μη του κρατησει ?
SPANK Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πρέπει να πάρει ακριβώς την ίδια motherboard για να ταιριάζει απόλυτα και να μην έχει προβλήματα και πάλι όμως εχουν αναφερθεί πάμπολες περιπτώσεις που αλλάχτηκε η motherboard αλλα ορισμένα πράγματα δεν λειτουργούσαν σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα