Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά,

Έχω μια gtx260 και έχω το εξής "πρόβλημα".

Οι οδηγοί(δεν τους εχω δοκιμάσει όλους, αλλά όσους δοκίμασα) μετά τον 301.42 κρασάρουν σε τυχαίες στιγμές(μαυρίζει για λίγο η οθόνη και βγάζει μπαλονάκι display driver has stopped responding and has recovered).

Γενικά δεν με πείραζε, απλά είχα τον 301 και ήμουν κομπλέ.

Σήμερα έκανα φορματ και έβαλα τα Windows 8.1 και είπα να βάλω τους τελευταίους μπας και, αλλά μου το ξανάκανε.

Δεν με νοιάζει να γυρίσω στον 301 οδηγό, αλλά μιας και το ξαναθυμήθηκα το πρόβλημα αυτό είπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να φταιει.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Βγάζει παντως οδηγούς για την κάρτα μου νεότερους από τον 301, αν ήταν θέμα μη υποστήριξης λογικά δεν θα έβγαζε τους 301 ως τους νεότερους δυνατούς;

Βρήκα σαν λύση στο πρόβλημα(αν ειναι το ιδιο προβλημα βεβαια) να αλλάξω το TdrDelay από το registry. Από ότι κατάλαβα αυξάνοντας αυτή την τιμή δίνω στην κάρτα περισσότερο χρόνο για να είναι αδρανής, γιατί σύμφωνα με τον τύπο που έδωσε αυτή τη λύση η default τιμή μπορεί να είναι πολύ σύντομη και το OS να νομίζει ότι η κάρτα έχει θέμα ενώ δεν έχει.

Το ερώτημα είναι αν αξίζει να μπλέξω πειράζοντας registry(με πιθανότητα πάντα να μην φτιάξει με αυτό) για να έχω τους νεότερους οδηγούς. Έχει σημασία για μια κάρτα που είναι σχετικά παλιά;

Δημοσ.

Γενικά οι εταιρίες βγάζουν καινούριους drivers για τα σχετικά νέα μοντέλα, καθώς όσο η τεχνολογία τους είναι καινούρια φυσικό είναι να μην την εκμεταλευονται στο έπακρο. Απο ένα σημείο και μετά ~2 χρόνια δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το driver update, πόσο μάλλον την στιγμή που επίσημα η NVidia έπαψε την υποστήριξη των σειρών gtx200 και πίσω, απο το 343.* και μετά. Για μένα απλά μείνε στο last known good (301) για σένα. Εξάλλου η διαφορά στην απόδοση είναι αμεληταία ως μηδενική ;)

• Like 1
Δημοσ.

Χαρά μου.

Και εγώ έχω μια gtx 260 και μια gtx 275 οπότε είχα βρεθεί στην ίδια φάση. Τέρατα αυτή η σειρά (gtx200) και δεν παει καρδιά να αλλαχτούν...

Δημοσ.

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html

64-bit?

την εχω ακομα αυτην την καρταρα, στο ραφι ομως πια, στο the crew έπεφτε στα 20 fps :fear:

δεν μου παει καρδια να την πουλήσω, σε κανα φίλο θα την δώσω, η πρώτη μου gaming καρτα

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομίζω  :fear:

εγω παντος που πηγα να να βαλω καταλαθος 8.1 driver για 7850 σε win7 δεν επαιζε ο driver, τον απέρριψε.

δοκίμασε αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σου παιζει

worst case senario σου χαλανε τα windows και κανεις και ενα φορματ

Δημοσ.

Λοιπόν τους δέχτηκε μια χαρά ευτυχώς χωρίς θέμα. Ας ελπίσουμε τώρα ότι εφόσον οι 301.42 ήταν σταθεροί σε win7 θα είναι και σταθεροί σε win8.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπέρα! έχω την GTS 250 και μ κάνει τα ίδια κάθε λίγο και λιγάκι σβήνει η οθόνη και ξαναανοίγει με το προειδοποιητικό μπαλονάκι κάτω δεξιά που λέει και ο φίλος πιο πάνω ή κολλάει όλο το σύστημα και ξανα restart. Έχω βαρεθεί να κάνω restart και δεν μπορώ να κάνω μια δουλειά... δεν έχει overclock δεν ζεσταίνεται και έχω βάλει παλιούς οδηγούς. Τίποτα... Έβαλα και λίνουξ από cd κoλλούσε και εκεί. Τι στο καλό;

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, μην κάνεις πολύ hijack, τα "αφεντικά" θυμώνουν :P. Αυτό πιθανόν είναι ένδειξη ότι πεθαινει η κάρτα, (προβλήματα με drivers) Τρεξε κανένα furmark και δες αν έχει artifacts (τσεκαρε και θερμοκρασίες). Αν θες πιο αναλυτική λύση, για να το βλεπουν και εύκολα τα άλλα members, ανοιξε καινουριο τοπικ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...