Galadian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μια ερώτησης παιδιά οποιος ξέρει απαντάει..Σύνδεσα μια παλιά κάρτα στο pc της υπογραφής μου καταρχήν να δω αν δουλεύει δεν μου έδειχνε εικόνα οποτε και την έβγαλα και από τότε το pc δεν ανοίγει ενώ δείχνει ότι δουλεύουν όλα στην οθόνη δεν βγάζει τίποτε..το pc δούλευε κανονικότατα πριν βάλω την κάρτα. με HD Graphics πριν την βάλω. επίσης σύνδεσα μια άλλη κάρτα να δω μήπως και φταίει αυτό αλλα πάλι τίποτα και μου κάνει κάποια περίεργα μπιπ τώρα τα μπιπ είναι 2-9-7 έχω αλλάξει τα πάντα εκτος από cpu-mobo τι λέτε να φταίει ? είμαι σχεδόν έτοιμος να τα πάω πίσω αφού έχω εγγύηση απλά θέλω να είμαι σίγουρος για το τι είναι παρακαλώ οποίος μπορεί γιατί δεν βρίσκω τίποτα ούτε για τα μπιπ ούτε για το πρόβλημα ...
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 βγαλε το πσ απτην πριζα και βγαλε την μπαταρια της μητρικης και ξαναβαλτην μετα απο κανα λεπτο
Galadian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 το έκανα εξακολουθεί να κάνει το ίδιο και όχι τίποτε άλλο δεν υπάρχει τίποτα στο internet.. υπάρχει περίπτωση τα 2-9-7 μπιρ να είναι 3 διαφορετικά;
XronisR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η μητρικη ποια ειναι?Οι καρτες που εβαλες ποιες ειναι?
Galadian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 η μητρική είναι η asrock z97x killer η μια κάρτα είναι η 9800 gt και η άλλη που έκανε το πρόβλημα είναι η 7300 gs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα