Προς το περιεχόμενο

mediamarkt PANASONIC TX-50AS520E 50" FULL HD, σχεδον smart, στα 399 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ηρθε και δω,τουμπανο ειναι,.απο τη 42ρα που ειχα πριν.προσπαθω να κανω mirror το pc στην τηλεοραση..υπαρχει στανταρ τροπος?

Δημοσ.

Μιας και το θυμήθηκα, με εξωτερικούς σκληρούς τι παίζει;

Δοκίμασα να συνδέσω ένα WD passport 2,5'' και μου λέει κάτι για υπερφόρτωση.....

Δημοσ.

μονο στικακι εβαλα,αλλα δε μου διαβασε τους υποτιτλους.θα κοιταξω ομως σημερα με αλλο φορματ,νομιζω τους ειχα οτι ναναι.

εκανα και mirror με το popcorn,απο υπολογιστη,,αλλα ,προφανως θεμα του ποπκορν,δεν ειχα υποτιτλους,ενω ειχα καταπληκτικη εικονα και μπορουσα να κανω pause ,play ktl,με το χειριστηριο της τηλεορασης! :-D

σκετο mirror δε καταφερα,χρειαζομαι καποια εφαρμογη?το pc ειναι με λαν ,ενω η τηλεοραση με wifi.

mirror απο το ταμπλετ εκανα,ολα καλα,με μικρη οθονη ομως,ειχα μεγαλα μαυρα πλαισια δεξια και αριστερα της οθονης.

ο ηχος ειναι πολυ καλος για τοσο λεπτη τηλεοραση,η βαση ειναι φανταστικη και πολυ σταθερη.

γενικα νομιζω οτι εκανα πολυ καλη αγορα στα 399.μαλιστα μου ελεγαν παραλαβη στο τοπικο καταστημα σε μια βδομαδα,μιλησα με τα κεντρικα και βρηκα ενα τελευταιο κομματι κοντα στη δουλεια μου!! και την τσιμπησα απευθειας.. :ph34r:

Δημοσ.

μονο στικακι εβαλα,αλλα δε μου διαβασε τους υποτιτλους.θα κοιταξω ομως σημερα με αλλο φορματ,νομιζω τους ειχα οτι ναναι.

εκανα και mirror με το popcorn,απο υπολογιστη,,αλλα ,προφανως θεμα του ποπκορν,δεν ειχα υποτιτλους,ενω ειχα καταπληκτικη εικονα και μπορουσα να κανω pause ,play ktl,με το χειριστηριο της τηλεορασης! :-D

σκετο mirror δε καταφερα,χρειαζομαι καποια εφαρμογη?το pc ειναι με λαν ,ενω η τηλεοραση με wifi.

mirror απο το ταμπλετ εκανα,ολα καλα,με μικρη οθονη ομως,ειχα μεγαλα μαυρα πλαισια δεξια και αριστερα της οθονης.

ο ηχος ειναι πολυ καλος για τοσο λεπτη τηλεοραση,η βαση ειναι φανταστικη και πολυ σταθερη.

γενικα νομιζω οτι εκανα πολυ καλη αγορα στα 399.μαλιστα μου ελεγαν παραλαβη στο τοπικο καταστημα σε μια βδομαδα,μιλησα με τα κεντρικα και βρηκα ενα τελευταιο κομματι κοντα στη δουλεια μου!! και την τσιμπησα απευθειας.. :ph34r:

Απο απόδοση στο μαύρο πως την κόβεις....σκοτεινές σκηνές

Δημοσ.

Νομιζω ειναι θεμα windows. Τα windows 8 υποστηριζουν mirroring ενω τα 7 οχι. Πιθανον να λυνεται το θεμα με καποια εφαρμογη αλλα δεν ανακαλυψα κατι. Υποτιτλους διαβαζει κανονικα. Τους εβαλα στον ιδιο φακελο με την ταινια και επαιξαν κανονικα. Το μεγεθος της γραμματοσειρας ειναι το προβλημα. 

Δημοσ.

Νομιζω ειναι θεμα windows. Τα windows 8 υποστηριζουν mirroring ενω τα 7 οχι. Πιθανον να λυνεται το θεμα με καποια εφαρμογη αλλα δεν ανακαλυψα κατι. Υποτιτλους διαβαζει κανονικα. Τους εβαλα στον ιδιο φακελο με την ταινια και επαιξαν κανονικα. Το μεγεθος της γραμματοσειρας ειναι το προβλημα. 

8.1 εχω.τη βλεπει την τηλεοραση αλλα δε ξερω πως να στειλω εικονα.μονο με το ποπκορν τα καταφερα.

Δημοσ.

@barman

Πας τον κέρσορα κάτω δεξιά για να βγεί η charm bar,πατάς devices και μετά project.Εκεί θα έχει επιλογή add wireless display,θα το βρεις απο κει και πέρα δεν είναι τίποτα. Για συντομία πάτα Win+p.

Δημοσ.

Τελικά στον Γερμανό μας δουλεύουν κανονικά....δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και απο ενημέρωση τίποτα....πήρα εγώ τηλέφωνο για να δω τι έγινε και ....η απάντηση ήταν η αναφερθείσα....

Καμμιά 40-42 σε προσφορά....αν βρούμε και 3D θα είναι Jet....:)

Δημοσ.

Όντως έχουν χάσει τη μπάλα. Με πήραν τηλέφωνο σήμερα ενώ έχω ήδη παραλάβει

βασικα,επειδη δεν ειναι αλυσιδα ακριβως,υπαρχει προβλημα..

Δημοσ.

Που να δεις τι έγινε με το mediamarkt

μου είπαν... να μην ανησυχώ γιατί θα την παραλάβω την φωτογραφική μηχανή χωρίς να εχω παραγγείλει φωτογραφική..

Οτι δεν εχει προχωρήσει η παραγγελία γιατί ψάχνουν την δεύτερη τηλεόραση χωρίς να εχω παραγγείλει 2η τηλεόραση.

Ενω η τηλεόραση τελικά ηταν στον δρόμο για το σπίτι.

....

Ενα πρόβλημα που έχω είναι οτι μέσω του media player δεν μπορεί να παίξει κανένα τύπο αρχείου απο εναν σκληρό 2ΤΒ χωρισμένο σε 3 τμήματα με δικιά του τροφοδοσία.

Βλεπει και τα 3 partition βλέπει τα αρχεία αλλά στο τέλος πετάει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται.

avi mp4 mkv mpg (οποιαδήποτε ανάλυσης)

Δημοσ.

Τελικά παίζει τα πάντα..ενα restart στον σκληρό ήθελε.

Τωρα το μόνο πρόβλημα είναι με τους σχετικά μικρούς υπότιτλους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...