drdedus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 μήπως αν άλλαζες την κατάληξη να την ξεγελάσεις και να τα έπαιζε?
yansta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Τελικά παίζουν μια χαρά και τα mp4 αρχεία. Δικό μου λάθος
masteripper Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Απο την εικονα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν παρατηρησα κανενα θολωμα κατα την κινηση ειτε σε ταινια ειτε σε ποδοσφαιρο. Ο ηχος σιγουρα με ενα 5.1 συστημα θα εχει διαφορα. Χωρις να λεω οτι ειναι χαλια. Το σμαρτ κομματι πιστευω θα ειναι πιο ευχρηστο με air mouse. Επισης δεν εχω καταφερει να παιξω mp4 αρχεια και δεν καταλαβαινω γιατι αφου στο μανουαλ λεει οτι υποστηριζει. Σε avi αρχεια κανενα προβλημα ουτε με τους υποτιτλους. Γενικα με τιμη στα 400 ευρω ειναι no brainer!!! Εγω εβαλα παραλαβη απο το καταστημα. Δεν θυμαμαι να ειδα επιλογη για αποστολη στο σπιτι ωστοσο. Απο μαύρο πως πάει ?
tolisrx8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 παιδια σε mkv αρχεια η 42αρα TX-42AS500E εμφανιζει κανονικο μεγεθος στους υποτιτλους?
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αν κρίνω από την TX-42AS600E, λογικά θα είναι μικροί οι υπότιτλοι και σε αυτή.
keysmith Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αν κρίνω από την TX-42AS600E, λογικά θα είναι μικροί οι υπότιτλοι και σε αυτή. ως 50άρα όμως μπορεί να φαίνονται ικανοποιητικά μεγάλοι
tolisrx8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Αν κρίνω από την TX-42AS600E, λογικά θα είναι μικροί οι υπότιτλοι και σε αυτή. Δηλαδή δυσκολεύεται κανείς να τους διαβάσει κανείς ,από usb; Επειδή την παρήγγειλα για τον πατέρα μου,εάν είναι έτσι να την ακυρώσω...κρίμα...
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Γνώμη μου, ναι δεν είναι αρκετό το μέγεθος. Βασικά δεν είναι αρκετό για να βλέπεις ώρα χωρίς να σε κουράσει. Και απορώ γιατί δεν μπορούν να κάνουν ένα διαολο-firmware update να το διορθώσουν. Είναι το μοναδικό μεγάλο φάουλ της Panasonic για μένα η (μη) διαχείρηση των υποτίτλων. Και είναι άκρως σπαστικό, επειδή θα ήταν αρκετά εύκολο να διορθωθεί αν υπήρχε διάθεση. Χαντακώνουν μια καλη -κατά τ' άλλα- σειρά τηλεοράσεων που έχουν βγάλει. Εγώ που την έχω πάρει παίζω με android box και δε με πειράζει, αλλά δεν παραμένει βλακεία να είναι ελλειπές το ενσωματωμένο media player. Και για μια δεύτερη που με ενδιαφέρει να αγοράσω, γι' αυτό τον λόγο προσανατολίζομαι σε Samsung αντί για Panasonic, ενώ κατά τ' άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Kaysmith ο tolis μιλάει για 42άρα. Αλλά και για 50άρα να μιλάγαμε, το ότι μεγαλώνει η οθόνη δε σημαίνει αναγκαστικά ότι μεγαλώνουν αρκετά οι γραμματοσειρές. Αναλογικά μιλώντας. Συν του ότι συνήθως μια 50άρα θα την πάρεις για να τη βάλεις σε μεγαλύτερη απόσταση. Το καλύτερο βέβαια είναι να πάει κανείς σε κάποιο κατάστημα να τα δοκιμάσει μόνος του αυτά. Τα γούστα είναι λίγο υποκειμενικά καμμιά φορά, οπότε καλό είναι να μη βασιζόμαστε σε άλλους.
barman_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 εφοσον παιζει καλο cast απο υπολογιστη στην τηλεοραση...δε πειραζει και τοσο..
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δεν παύει να πλήττει την πληρότητα του συστήματος σαν αυτόνομο πάντως. Δε θέλουν όλοι να παίζουν με pc ή android box ή κινητό. Είναι ευθύνη της Panasonic να παρουσιάζει ολοκληρωμένο το δικό της media player λοιπόν, τουλάχιστον στα πολύ βασικά. Και από εκεί και πέρα είναι στη δικαιοδοσία του καθένα πως θα παίξει. Η επιλογή όμως πρέπει να υπάρχει. Γι' αυτό και το θεωρώ φάουλ από μέρους τους, παρ' ότι παίζω με box και θα μπορούσε να μη με νοιάζει. Δεν κρίνονται όμως πάντα όλα σύμφωνα με την προσωπική μας ανάγκη. 1
barman_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Φυσικά και είναι. Απλά υπάρχουν εναλλακτικές.. Έχει βγει ποτέ update για την τηλεόραση αυτή?
Noobios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα, εχει αντιμετωπισει κανενας προβλημα με ελληνικους υποτιτλους;
silmarien Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Φυσικά και είναι. Απλά υπάρχουν εναλλακτικές.. Έχει βγει ποτέ update για την τηλεόραση αυτή? Όταν την πρωτοανοιξα έκανε ένα. Αλλα δεν νομίζω να είναι και σαν μια Samsung που βγάζει συχνά πυκνά... Μια άλλη Toshiba που έχουμε παίζει να έκανε 1 μεσα σε 1,5 χρόνο...
barman_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 απο lag τι λεει?mirroring κανει ευκολα απο υπολογιστη? τελος οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα η τους βρισκει ξεχωριστα?>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα