sane Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εμένα με πήραν τηλέφωνο απο το μαγαζι για Τρίτη-Τετάρτη Για ποια τηλεόραση;
masteripper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Για ποια τηλεόραση; την 42αρα απο Γερμανό
yansta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Σημερα με πηραν τηλεφωνο και η τηλεοραση ειναι στο καταστημα προς παραλαβη. Ειχα βαλει την παραγγελια στις 19 του μηνα
sane Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 την 42αρα απο Γερμανό Έκανες την παραγγελία πριν τς 19/1;
drdedus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το newsletter που στέλνουν την εχει ακόμα μέσα. Ποια ειναι καλύτερη αυτή που εχει ο γερμανός(TX-50AS500) η μηπως η TX-50AS520? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2015 από drdedus
barman_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον θα πάρω και γω την 50ρα.. Απευθείας μπορούμε να στείλουμε κάτι από τον υπολογιστή? Mirror δηλαδή?
masteripper Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Έκανες την παραγγελία πριν τς 19/1; 20/1 την παρήγγειλα αργά το βράδυ κατά τις 22:00
drdedus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν είχα ζητήσει να μου κάνουν την ίδια τιμή από το mediamarkt για την 50αρα και μου ειπαν οτι θα απαντήσουν σε 24ωρες. Δεν απαντησαν και προχώρησα σε παραγγελία απο τον Γερμανό. Το απόγευμα με πηραν απο το mediamarkt και μου πρότειναν να πάρω την 520 αντι για την 500. Τους ρώτησα αν εχω χρόνο να δω αν μπορώ να ακυρώσω απο τον Γερμανό και μου είπαν κανένα πρόβλημα γιατί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει και θα την παραγγείλουν ειδικά για την περιπτωση μου. Απο τον Γερμανό μου είπαν κανένα πρόβλημα . Τωρα η @##@€% απο το media μου λένε οτι δεν γίνετε γιατι δεν είναι διαθέσιμη στην αποθήκη τους (είχε λέει ενα κομμάτι)ενω πριν μου ελεγαν οτι έχω χρόνο γιατί έτσι και αλλιώς θα την παραγγείλουν απο την panasonic.
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν είχα ζητήσει να μου κάνουν την ίδια τιμή από το mediamarkt για την 50αρα και μου ειπαν οτι θα απαντήσουν σε 24ωρες. Δεν απαντησαν και προχώρησα σε παραγγελία απο τον Γερμανό. Το απόγευμα με πηραν απο το mediamarkt και μου πρότειναν να πάρω την 520 αντι για την 500. Τους ρώτησα αν εχω χρόνο να δω αν μπορώ να ακυρώσω απο τον Γερμανό και μου είπαν κανένα πρόβλημα γιατί έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει και θα την παραγγείλουν ειδικά για την περιπτωση μου. Απο τον Γερμανό μου είπαν κανένα πρόβλημα . Τωρα η @##@€% απο το media μου λένε οτι δεν γίνετε γιατι δεν είναι διαθέσιμη στην αποθήκη τους (είχε λέει ενα κομμάτι)ενω πριν μου ελεγαν οτι έχω χρόνο γιατί έτσι και αλλιώς θα την παραγγείλουν απο την panasonic. ακομα ασχολείστε με τη ΜΜ; προσωπικα εδω και 2 χρονια δεν εχω πατησει σε καταστημα τους και δε βρίσκω λόγο για να το κανω... ξαναπαρηγγειλε την απο το γερμανο 1
barman_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ναι υποστηριζει mirroring με μικρο lag. Ποσο μικρό? Δηλαδή αν παίξεις μια 1080 ταινία, θα κολλάει? Η απλα θα έχει καθυστέρηση?
drdedus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 ακομα ασχολείστε με τη ΜΜ; προσωπικα εδω και 2 χρονια δεν εχω πατησει σε καταστημα τους και δε βρίσκω λόγο για να το κανω... ξαναπαρηγγειλε την απο το γερμανοέχω λόγους που θέλω να ειναι απο εκεί και οχι απο το γερμανο.Ένας απο αυτούς είναι το χρώμα.
yansta Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ποσο μικρό? Δηλαδή αν παίξεις μια 1080 ταινία, θα κολλάει? Η απλα θα έχει καθυστέρηση? Κολληματα δεν παρατηρησα. Μικρη καθυστερηση εχει. 1
barman_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Είσαι ευχαριστημένος? Η προσφορά ισχύει μόνο από το κατάστημα για παραλαβή?
yansta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Απο την εικονα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν παρατηρησα κανενα θολωμα κατα την κινηση ειτε σε ταινια ειτε σε ποδοσφαιρο. Ο ηχος σιγουρα με ενα 5.1 συστημα θα εχει διαφορα. Χωρις να λεω οτι ειναι χαλια. Το σμαρτ κομματι πιστευω θα ειναι πιο ευχρηστο με air mouse. Επισης δεν εχω καταφερει να παιξω mp4 αρχεια και δεν καταλαβαινω γιατι αφου στο μανουαλ λεει οτι υποστηριζει. Σε avi αρχεια κανενα προβλημα ουτε με τους υποτιτλους. Γενικα με τιμη στα 400 ευρω ειναι no brainer!!! Εγω εβαλα παραλαβη απο το καταστημα. Δεν θυμαμαι να ειδα επιλογη για αποστολη στο σπιτι ωστοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα