Προς το περιεχόμενο

mediamarkt PANASONIC TX-50AS520E 50" FULL HD, σχεδον smart, στα 399 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η 600 ηταν καλυτερη προσφορα στα 444 πιστεύω με τα επιπλεον feature- αυτη ηταν smart. μιλησα τωρα με media και λενε παπαλα.

Δημοσ.

Για το πρωτο που λες δεν ξερω οσον αφορα το Miracast ξεχασε το να δεις ταινια.

Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες.

Φαίνεται και απο τις κριτικές στο skroutz.

Την έστειλαν και φυσικά αρνούμαι παραλαβή. 

Μου αρέσει που ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι "προλάβαμε" και ότι καταχωρήθηκε η ακύρωση επιτυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες.

Φαίνεται και απο τις κριτικές στο skroutz.

Την έστειλαν και φυσικά αρνούμαι παραλαβή. 

Μου αρέσει που ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι "προλάβαμε" και ότι καταχωρήθηκε η ακύρωση επιτυχώς.

αυτο τους έγραψα κι εγώ ως κριτική στο skroutz (για άλλη προσφορά) που δεν είχαν κάνει ουτε τα βασικά στην αποστολή.

Λάθος στοιχεία στην αποστολή με αποτέλεσμα να με ψάχνει το κουριερ και τελικα να φεύγει..

Τραγικό - ανύπαρκτο πακετάρισμα . Κολλημένο με ταινίες στην αρχική συσκευασία του προιόντος το voucher της ACS. :shifty:

Ελλειψη ενημερωσης για το πως θα έρθει το προιόν και τον αριθμό αποστολής 

Εκπρόθεσμοι οσον αφορα τις ημέρες παράδοσης.

απαράδεκτοι.

Ηθελα να ήξερα εν καιρώ κρίσης ποιον ανεύθυνο έχουν προσλάβει για να διευθύνει αυτό το μπάχαλο του ηλεκτρονικού τους μαγαζιού.

Αλλά ο λαος λέει οτι το ψάρι απο το κεφάλι βρωμάει..

Δημοσ.

Πάντως για τα λεφτά της η τηλεόραση είναι πολύ καλή. H DLNA εφαρμογή που έχει αναγνωρίζει τις περισσότερες ταινίες μέσω PLEX Server. 'Εχει και ειδική λειτουργία για να κάνει cast screen από mobile. Εφαρμογές δεν γνωρίζω πόσες έχει μια full smart Panasonic TV, αλλά μου φαίνεται ότι και αυτή έτσι είναι γιατί έχει αρκετές εφαρμογές όπως TuneIn Radio και AccuWeather.

Από εικόνα και ήχο δεν είναι κάτι θεαματικό, ούτε κάτι τραγικό όμως. Αλλά νομίζω άξιζε 399 για μεσαία κατηγορία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και ειχα μουλαρωσει να αγοράσω αληθινά 100hz απο προσφορά τωρα σκέφτομαι για την 42αρα

Θα παω και απο κοτσοβολο να ρωτήσω τι μου δίνουν σε 42άρα στα χρήματα αυτά..

(βεβαια θα προτιμούσα απο το mediamarkt αλλά δεν εχει εδώ)

Να ρωτήσω 2 πράγματα αν την έχει κάποιος..

1) παίζει ταινίες με ήχο dts?

2) με τους υπότιτλους πως τα παει?

3) σκληρό 2terra διαβαζει?

Δημοσ.

Να κάνω και εγω μια ερώτηση; Που το καταλαβαίνετε οτι δεν ειναι πραγματικά 100hz; Καμία tv στα 100 hz δεν είναι πραγματικά; Δηλαδή αν θέλω 100 hz για παιχνίδια και αγώνες πρέπει να πάρω μια στα 200 hz;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η 300 δεν είναι σμαρτ 

σωστος,μου διεφυγε.ναρωτησω,αυτη της προσφορας,μπορουμε να τη συνδεσουμε ασυρματα με υπολογιστη και να παιξουμε popcorn ,xbmc κτλ?το plex,ιδια πλατφορμα δεν ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...