beez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 η 600 ηταν καλυτερη προσφορα στα 444 πιστεύω με τα επιπλεον feature- αυτη ηταν smart. μιλησα τωρα με media και λενε παπαλα.
soulfree90 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδια καμια τελευταια ενημερωση υπαρχουν στα μαγαζια ή εξαντληθηκαν;
silmarien Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιος που την πήρε να μας πει αν μπορεί να παίζει ταινίες από Plex Server ή να κάνει stream με Wi-Di?
gbras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Για το πρωτο που λες δεν ξερω οσον αφορα το Miracast ξεχασε το να δεις ταινια.
teodor_ch Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες. Φαίνεται και απο τις κριτικές στο skroutz. Την έστειλαν και φυσικά αρνούμαι παραλαβή. Μου αρέσει που ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι "προλάβαμε" και ότι καταχωρήθηκε η ακύρωση επιτυχώς. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες. Φαίνεται και απο τις κριτικές στο skroutz. Την έστειλαν και φυσικά αρνούμαι παραλαβή. Μου αρέσει που ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι "προλάβαμε" και ότι καταχωρήθηκε η ακύρωση επιτυχώς. αυτο τους έγραψα κι εγώ ως κριτική στο skroutz (για άλλη προσφορά) που δεν είχαν κάνει ουτε τα βασικά στην αποστολή. Λάθος στοιχεία στην αποστολή με αποτέλεσμα να με ψάχνει το κουριερ και τελικα να φεύγει.. Τραγικό - ανύπαρκτο πακετάρισμα . Κολλημένο με ταινίες στην αρχική συσκευασία του προιόντος το voucher της ACS. Ελλειψη ενημερωσης για το πως θα έρθει το προιόν και τον αριθμό αποστολής Εκπρόθεσμοι οσον αφορα τις ημέρες παράδοσης. απαράδεκτοι. Ηθελα να ήξερα εν καιρώ κρίσης ποιον ανεύθυνο έχουν προσλάβει για να διευθύνει αυτό το μπάχαλο του ηλεκτρονικού τους μαγαζιού. Αλλά ο λαος λέει οτι το ψάρι απο το κεφάλι βρωμάει..
silmarien Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πάντως για τα λεφτά της η τηλεόραση είναι πολύ καλή. H DLNA εφαρμογή που έχει αναγνωρίζει τις περισσότερες ταινίες μέσω PLEX Server. 'Εχει και ειδική λειτουργία για να κάνει cast screen από mobile. Εφαρμογές δεν γνωρίζω πόσες έχει μια full smart Panasonic TV, αλλά μου φαίνεται ότι και αυτή έτσι είναι γιατί έχει αρκετές εφαρμογές όπως TuneIn Radio και AccuWeather.Από εικόνα και ήχο δεν είναι κάτι θεαματικό, ούτε κάτι τραγικό όμως. Αλλά νομίζω άξιζε 399 για μεσαία κατηγορία.
yansta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εμφανιστηκε παλι στον γερμανο. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=70312&selectedCategoryId=2142 Εγω σαν καλος καταναλωτης υπεκυψα
drdedus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αν και ειχα μουλαρωσει να αγοράσω αληθινά 100hz απο προσφορά τωρα σκέφτομαι για την 42αρα Θα παω και απο κοτσοβολο να ρωτήσω τι μου δίνουν σε 42άρα στα χρήματα αυτά.. (βεβαια θα προτιμούσα απο το mediamarkt αλλά δεν εχει εδώ) Να ρωτήσω 2 πράγματα αν την έχει κάποιος.. 1) παίζει ταινίες με ήχο dts? 2) με τους υπότιτλους πως τα παει? 3) σκληρό 2terra διαβαζει?
barman_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 με κινδυνο να πω βλακεια. τι διαφορα εχει με αυτην εδω? http://www.skroutz.gr/s/4963702/Panasonic-TX-50A300.html
Passenger80 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Να κάνω και εγω μια ερώτηση; Που το καταλαβαίνετε οτι δεν ειναι πραγματικά 100hz; Καμία tv στα 100 hz δεν είναι πραγματικά; Δηλαδή αν θέλω 100 hz για παιχνίδια και αγώνες πρέπει να πάρω μια στα 200 hz; Sent from my iPhone using Insomnia
barman_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Η 300 δεν είναι σμαρτ σωστος,μου διεφυγε.ναρωτησω,αυτη της προσφορας,μπορουμε να τη συνδεσουμε ασυρματα με υπολογιστη και να παιξουμε popcorn ,xbmc κτλ?το plex,ιδια πλατφορμα δεν ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα