barman_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 αν καποιος εκανε mirror,ας αναφερει παρακαλω και τον τροπο.windows 8.1
masteripper Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ήρθε και σε μένα η 42αρα...μια μικρή βοήθεια πως βάζω τα κανάλια στην σειρά....?
Dannie Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 ήρθε και σε μένα η 42αρα...μια μικρή βοήθεια πως βάζω τα κανάλια στην σειρά....? Την Panasonic που εχω εγω menu - ρυθμισεις-menu συντονισμου DVB-T - Λιστα καναλιων πατας το καναλι που θελεις και το πρασινο κουμπι για μετακινηση και μετα το νουμερο θεσης που θες να αποθηκευτει....
stolidis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα mirror με το κινητό όμως. Διάβασα κάπου πως γίνεται το mirror αλλά δεν μπορώ να βρω το link. Βάζεις τη tv standby από το application της mirroring λεγεται. Στη συνέχεια βρίσκεις στα devices το μοντέλο viera...(από τη μπάρα δεξιά στο desktop) Τέλος αφού κάνέις τη σύνδεση λογικά θα έχει επιλογή wireless mirror. Ελπίζω να βοήθησα
masteripper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Την Panasonic που εχω εγω menu - ρυθμισεις-menu συντονισμου DVB-T - Λιστα καναλιων πατας το καναλι που θελεις και το πρασινο κουμπι για μετακινηση και μετα το νουμερο θεσης που θες να αποθηκευτει.... Πριν από 2 λεπτά το βρήκα και εγώ.... Ευχαριστώ πάντως. Το θέμα τώρα είναι τι δυνατότητες έχει ο Media server
harisv Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια η τηλεοραση τι λεει? Η εικονα και ο Media server ειναι καλοι?
vmakris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Την έχει σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα demo; έκανα μια προσπάθεια και είχαν μόνο την Α300 η οποια δεν ήταν και κάτι φοβερό από άποψη εικόνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα