l337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Lumini είπε εχει να κανει με το whitepage και τα στοιχεια που εχει ο οτε....εσυ προφανώς το ειχες απορρήτο Σαφώς και το έχω απόρρητο στους καταλόγους.
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, l337 είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γνωρίζει κάποιος το όνομα σου (αν δεν υπάρχει ανάγκη) και κυρίως το που μένεις. Επίσης θα σε προσγειώσω απότομα αλλά δεν βγάζουν όλοι την προσωπική τους ζωή φόρα-παρτίδα στο net. γιατί μερικοί διαβάζοντας ένα κείμενο καταλαβαίνουν ό,τι θέλουν να καταλάβουν ή παίρνουν ένα κομμάτι μόνο που τους βολεύει για να στηρίξουν την άποψη τους; Που ακριβώς διάβασες αυτό που γράφεις; έγραψα πουθενά ότι το κάνουν όλοι; Εννοείται ότι δε θα βγάλουμε τα στοιχεία μας παντού (πχ στο φορουμ) και υπάρχουν λόγοι γι αυτό αλλά αυτό απέχει από τη συγκεκριμένη περίπτωση του θέματος, να μάθει δηλαδή κάποιος που του πουλάς κάτι, τα στοιχεία σου. Και εξάλλου για ποια στοιχεία μιλάμε; Δε σου ζήτησε κανείς τις καταθέσεις σου. Θα πουλήσεις στον άλλον το κινητό και φοβάσαι μην έρθει σπίτι σου να σε βρει; Εκτός αν πουλάς ναρκωτικά ή κάτι παρόμοιο, αλλά δε φαντάζομαι να συζητάμε γι αυτή την περίπτωση. Υποθέτω αν αγοράσεις κάτι από τις αγγελίες θα δώσεις τα στοιχεία σου και δε θα παραπέμψεις τον πωλητή σε κανένα μέντιουμ για να σου στείλει το πακέτο.😝 Μη φτάνουμε στα άκρα βλέποντας φαντάσματα και φτιάχνοντας σενάρια με το μυαλό μας. Και επαναλαμβάνω γι ακόμα μια φορά, μιλάμε για συγκεκριμένη περίπτωση και όχι γενικά και αόριστα. και εκτός των άλλων η παράδοση της απόδειξης είναι μια απόδειξη ότι το κινητό δεν είναι κλεμμένο. αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος;
moure Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Πάρε ένα μαρκαδόρο ή μπλάνκο και σβήσε τα προσωπικά σου στοιχεία από την απόδειξη,εγώ έτσι κάνω.
bluesattack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, divnt είπε Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πουλήσω ένα κινητό και ο αγοραστής μου ζητάει απόδειξη (λογικό), δεν έχω κάποιο πρόβλημα να την δώσω αλλά με ανησυχεί λίγο το ότι πάνω στην απόδειξη αναγράφονται τα στοιχεία μου. Ονοματεπώνυμο/πόλη/οδός κλπ. Όσοι πουλάτε κινητά, δίνετε κανονικά την απόδειξη και ας αναγράφονται τα στοιχεία σας πάνω; Παντως δεν εχει και πολυ νοημα να ανησυχει καποιος τοσο , ιδιως οταν συμμετεχει στις αγγελιες.Καποια στιγμη μπορει να λαβεις ενα πακετο με αντικαταβολη , δεν θα δωσεις στοιχεια ? Και αν δεν τα δωσεις στον ιδιωτη θα τα δωσεις σε ενα μαγαζι.
omega Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Εγώ όταν χρειάστηκε να αλλάξω την μπαταρία του Samsung Galaxy S4 πριν χρονια , το είχα root και το επισκεύασαν μια χαρά χωρίς να πουν τίποτα. Βεβαια αφού το πήρα πίσω, έπρεπε να το κάνω ξανά root. Η μονη εταιρεία που ΕΊΧΕ θέμα με το root αλλα όχι πλέον, ήταν η Apple.
corsair04 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Σχετικά με το root εάν η συσκευή δεν ενεργοποιειται δεν μπορεί κάνεις να δει εάν είναι root....και κανείς κανονικά χρίση της εγγύησης
omega Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μια χαρά άνοιγε το κινητό και δούλευε. Απλά όταν έφτανε το κινητό στο 20% , έκλεινε από μονο του. Τους είχα ρωτήσει αν υπήρχε θέμα που είναι root το κινητό αλλα μου είπαν όχι εφόσον ήταν εργοστασιακό το λάθος σε συγκεκριμένη παρτίδα της σειράς. Αν πήγαινα το κινητό πχ με μπαταρία που εξαντλείται πολύ γρήγορα, τότε εκεί θα μου έλεγαν να περάσω την επίσημη version και να τσεκάρω επιδόσεις πριν τους το πάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα