Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά λογική έχει τα rootαρισμένα κινητά να χάνουν την εγγύηση. Αφού μπορείς μέχρι και να επέμβεις στο hardware, που το περίεργο; Άλλο που στις περισσότερες περιπτώσεις δε φαίνεται με επαναφορά.
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά λογική έχει τα rootαρισμένα κινητά να χάνουν την εγγύηση. Αφού μπορείς μέχρι και να επέμβεις στο hardware, που το περίεργο; Άλλο που στις περισσότερες περιπτώσεις δε φαίνεται με επαναφορά. υπάρχει μια διαδικασία που επαναφέρει το knox στο μηδέν αλλά δεν το έχω κάνει...στο ρουταρισμενο τηλέφωνο ή εγγύηση δεν ισχύει αυτό είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό... το λέω για τα άτομα που δεν το γνωρίζουν η δεν είναι σιγουροι...
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 υπάρχει μια διαδικασία που επαναφέρει το knox στο μηδέν αλλά δεν το έχω κάνει.. Eχεις καποιο link προχειρο?
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447832
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αυτο ειχα κι εγω στο μυαλο μου. Δεν γινεται να επανελθει ο Knox στο 0x0. To thread των xda ειναι για ερευνα του τροπου λειτουργιας του knox, δεν εχει καποιο tutorial επαναφορας. Μαλιστα καπου ειχε παρει το ματι μου και ενα αλλο νημα εκει οπου ειχαν μαζεψει ενα τρελο donation για οποιον developer (ή μη) καταφερνε να το επαναφερει, αλλα δεν... Sad but true.. Ασε που λεγεται πως ειναι και θεμα hardware ολο αυτο και οχι software. Τεσπα απλα το αναφερω για να μην το ψαχνει κανεις αδικα.
divnt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πουλήσω ένα κινητό και ο αγοραστής μου ζητάει απόδειξη (λογικό), δεν έχω κάποιο πρόβλημα να την δώσω αλλά με ανησυχεί λίγο το ότι πάνω στην απόδειξη αναγράφονται τα στοιχεία μου. Ονοματεπώνυμο/πόλη/οδός κλπ. Όσοι πουλάτε κινητά, δίνετε κανονικά την απόδειξη και ας αναγράφονται τα στοιχεία σας πάνω;
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 9 minutes ago, divnt said: Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πουλήσω ένα κινητό και ο αγοραστής μου ζητάει απόδειξη (λογικό), δεν έχω κάποιο πρόβλημα να την δώσω αλλά με ανησυχεί λίγο το ότι πάνω στην απόδειξη αναγράφονται τα στοιχεία μου. Ονοματεπώνυμο/πόλη/οδός κλπ. Όσοι πουλάτε κινητά, δίνετε κανονικά την απόδειξη και ας αναγράφονται τα στοιχεία σας πάνω; προσωπικα ναι.εδω κανα 11888 παιρνεις και απο ενα τηλεφωνο μαθαινεις διαφορα. 1
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδή αν μάθει το όνομα σου και το που μένεις τι θα γίνει; Θα έρθει να σου κάνει καντάδα; δε μπορώ να καταλάβω τι διάολο έχει το κεφάλι μερικών μέσα. Από τη μια άτομα που βγάζουν όλη τη προσωπική ζωή τους στο νετ και από την άλλη, άλλοι που θα τους ρωτήσεις το όνομα τους και θα σου πουν ένα ψεύτικο. 1 2
Lumini Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, divnt είπε Παιδιά θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πουλήσω ένα κινητό και ο αγοραστής μου ζητάει απόδειξη (λογικό), δεν έχω κάποιο πρόβλημα να την δώσω αλλά με ανησυχεί λίγο το ότι πάνω στην απόδειξη αναγράφονται τα στοιχεία μου. Ονοματεπώνυμο/πόλη/οδός κλπ. Όσοι πουλάτε κινητά, δίνετε κανονικά την απόδειξη και ας αναγράφονται τα στοιχεία σας πάνω; Για γράψε το όνομα σου στο Google. Εμένα γράφει και την διεύθυνση μου και ολα....
divnt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Lumini είπε Για γράψε το όνομα σου στο Google. Εμένα γράφει και την διεύθυνση μου και ολα.... Θα το δοκιμάσω. 27 λεπτά πριν, poulinos είπε προσωπικα ναι.εδω κανα 11888 παιρνεις και απο ενα τηλεφωνο μαθαινεις διαφορα. Λογικά θα την δώσω και εγώ, απλώς ρώτησα γιατί όπως και να το κάνεις είναι προσωπικά στοιχεία και στην ουσία τα δίνεις σε κάποιον άγνωστο. Καταλαβαίνεις πιστεύω. 2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε Δηλαδή αν μάθει το όνομα σου και το που μένεις τι θα γίνει; Θα έρθει να σου κάνει καντάδα; δε μπορώ να καταλάβω τι διάολο έχει το κεφάλι μερικών μέσα. Από τη μια άτομα που βγάζουν όλη τη προσωπική ζωή τους στο νετ και από την άλλη, άλλοι που θα τους ρωτήσεις το όνομα τους και θα σου πουν ένα ψεύτικο. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, στο επόμενο post σου γράψε μας το ονοματεπωνυμο σου/κινητό τηλέφωνο/πόλη/οδό. Δε φαντάζομαι να έχεις κάποιο πρόβλημα έτσι δεν είναι; Και τι έγινε; Το πολύ, πολύ, να έρθουν να σου κάνουν καντάδα..... (Περιμένω απάντηση του στυλ "Μα δεν είναι το ίδιο να το γράψω δημόσια" κλπ, κλπ, κλπ)
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, divnt είπε Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, στο επόμενο post σου γράψε μας το ονοματεπωνυμο σου/κινητό τηλέφωνο/πόλη/οδό. Δε φαντάζομαι να έχεις κάποιο πρόβλημα έτσι δεν είναι; Και τι έγινε; Το πολύ, πολύ, να έρθουν να σου κάνουν καντάδα..... (Περιμένω απάντηση του στυλ "Μα δεν είναι το ίδιο να το γράψω δημόσια" κλπ, κλπ, κλπ) ρε τύπε 15 χρονών είσαι; Γιατί αν είσαι παραπάνω και άοπλος είσαι επικίνδυνος με αυτά που λες Θεωρείς ότι αυτά τα 2 είναι το ίδιο;
santac Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, divnt είπε (Περιμένω απάντηση του στυλ "Μα δεν είναι το ίδιο να το γράψω δημόσια" κλπ, κλπ, κλπ) καλά κάνεις και περιμένεις αυτή την απάντηση γιατί όπως γράφεις κι εσύ δεν είναι το ίδιο. μια χαρά στα λέει. μήπως είσαι από αυτούς που δε δίνουν το IBAN γιατί φοβούνται ότι θα τους κλέψουν λεφτά; σε άγνωστα νούμερα απαντάς ή φοβάσαι μη σε χρεώσουν;
divnt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε ρε τύπε 15 χρονών είσαι; Γιατί αν είσαι παραπάνω και άοπλος είσαι επικίνδυνος με αυτά που λες Θεωρείς ότι αυτά τα 2 είναι το ίδιο; Έκανα μία ερώτηση στην αρχή διότι αυτό με προβλημάτιζε. Θα μπορούσες να πεις την γνώμη σου και τέλος. Αντ' αυτού ξεκίνησες να ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο και πλέον είναι ανούσια η συζήτηση. Καλή συνέχεια. 1 λεπτό πριν, santac είπε καλά κάνεις και περιμένεις αυτή την απάντηση γιατί όπως γράφεις κι εσύ δεν είναι το ίδιο. μια χαρά στα λέει. μήπως είσαι από αυτούς που δε δίνουν το IBAN γιατί φοβούνται ότι θα τους κλέψουν λεφτά; σε άγνωστα νούμερα απαντάς ή φοβάσαι μη σε χρεώσουν; Να' τος και ο 2ος
l337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε Δηλαδή αν μάθει το όνομα σου και το που μένεις τι θα γίνει; Θα έρθει να σου κάνει καντάδα; δε μπορώ να καταλάβω τι διάολο έχει το κεφάλι μερικών μέσα. Από τη μια άτομα που βγάζουν όλη τη προσωπική ζωή τους (αν δεν υπάρχει ανάγκη) καιστο νετ και από την άλλη, άλλοι που θα τους ρωτήσεις το όνομα τους και θα σου πουν ένα ψεύτικο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γνωρίζει κάποιος το όνομα σου (αν δεν υπάρχει ανάγκη) και κυρίως το που μένεις. Επίσης θα σε προσγειώσω απότομα αλλά δεν βγάζουν όλοι την προσωπική τους ζωή φόρα-παρτίδα στο net. 1 ώρα πριν, Lumini είπε Για γράψε το όνομα σου στο Google. Εμένα γράφει και την διεύθυνση μου και ολα.... Εμένα πάλι δεν γράφει τίποτα. 2
Lumini Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, l337 είπε Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γνωρίζει κάποιος το όνομα σου (αν δεν υπάρχει ανάγκη) και κυρίως το που μένεις. Επίσης θα σε προσγειώσω απότομα αλλά δεν βγάζουν όλοι την προσωπική τους ζωή φόρα-παρτίδα στο net. Εμένα πάλι δεν γράφει τίποτα. εχει να κανει με το whitepage και τα στοιχεια που εχει ο οτε....εσυ προφανώς το ειχες απορρήτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα