Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα....χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...ήθελα να ρωτησω όταν πουλάς ένα κινητό και λες ότι έχει απόδειξη αγορας και ο άλλος το αγοράζει του δίνεις και την απόδειξη?εγώ ξέρω ότι το αναφέρεις για να δει ο άλλος ότι δεν είναι κλεμμένο κτλ...όταν σου ζητάει δεν είναι περίεργο?τι να την κάνει με ξένο όνομα πάνω κτλ....παρακαλώ απαντήστε μου γιατί επειγει...
nikos1982 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 αν παθει κατι θα σε ψαχνει για να το πας εσυ μεσα στην εγγυηση στην αντιπροσωπία;;;;;
mech35 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 ακριβώς αυτό , οι αντιπροσωπίες ζητάνε την απόδειξη για την εγγύηση...
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Την βγαζεις φωτοτυπια. Κρατας την πρωτοτυπη και του δινεις την φωτοτυπια. Ετσι και εσυ εισαι καλλυμενος και ο αγοραστής (εγγυηση)
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ισχύει η εγγύηση έτσι και αλλιώς είναι ρουτ το κινητο 1
redhotstef Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 φοβασαι μη μαθει το επιθετο σου και που μενεις;
d_gkal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ισχύει η εγγύηση έτσι και αλλιώς είναι ρουτ το κινητο με ξεroot μια χαρα ισχυει. κανε αυτο που σε ειπα
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εκτος απο το θεμα της εγγυησης υπαρχει και εξης περιπτωση: Αν ο πωλητης εχει πουλησει το κινητο χωρις αποδειξη,μπορει το κινητο να εχει δηλωθει ως κλεμμενο δινοντας το imei απο αυτον που του το εκλεψαν και ο αγοραστης 1 ωραια μερα να ψαχνει να βρει σημα. Οποτε η αποδειξη ειναι προς οφελος του αγοραστη. @d_gkal... Η αποδειξη σε τι ωφελει τον πωλητη ομως απο την στιγμη που δεν εχει το κινητο? Και γιατι ο αγοραστης να παρει την φωτοτυπια και οχι το αντιθετο?
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η αποδειξη σε τι ωφελει τον πωλητη ομως απο την στιγμη που δεν εχει το κινητο? Και γιατι ο αγοραστης να παρει την φωτοτυπια και οχι το αντιθετο? Απόδειξη για την εφορία (έξοδα). Στον αγοραστη ειναι άχρηστο το πρωτότυπο γιατί δεν είναι ονομαστική στο όνομα του πωλητη. Εξαίρεση οι ανώνυμες αποδείξεις.
Haldol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον υπάρχει απόδειξη και το κινητό είναι εντός εγγύησης, τη δίνεις. Αλλιώς χάνει σε αξία, καθότι ο άλλος δεν καλύπτεται. Αν δεν έχει εγγύηση, δεν έχει νόημα κι η απόδειξη. 1
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το κινητό έχει ρουτ...άρα δεν υπάρχει εγγύηση...το να βγάλεις το ρουτ δεν σημαίνει ότι δεν θα γράψει το knox που σημαίνει ότι θα το δουν στην Samsung...εγώ έστειλα ένα αντίγραφο από την απόδειξη και νομίζω ότι είμαι κομπλέ από την μεριά μου(κανονικά imei τα παντα)
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Από πότε το να rootάρεις το κινητό σου «σπάει» την εγγύηση καλής λειτουργίας; 1
BritGreek Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Από πότε το να rootάρεις το κινητό σου «σπάει» την εγγύηση καλής λειτουργίας; Από πάντα, τουλάχιστον στην Ελλάδα και νομίζω παντού. Εγώ τουλάχιστον αυτό ξέρω.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Από πότε το να rootάρεις το κινητό σου «σπάει» την εγγύηση καλής λειτουργίας; Ανεκαθεν ισχυε. Παραλογο? Σαφεστατα. Δυστυχως ομως ειναι ετσι. Απο κει και περα μπορεις αν θελεις να το επαναφερεις σε στοκ κατασταση και συνηθως να μην φαινεται πως ειχε υποστει καποια τροποποιηση καποια στιγμη. Εκτος αν μιλαμε για Samsung με tripped Knox. Οποτε εκει θεωρητικα η εγγυηση δεν ισχυει ειτε το επαναφερεις ειτε οχι.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πρώτη φορά το ακούω πάντως. Εγώ ήξερα ότι το root δεν χαλάει την εγγύηση, μόνο αν βάλεις custom rom. Τέσπα μπορεί να κάνω λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα