kounelos1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Επειδή ο γιός μου είναι στην 1η γυμνασίου και διαλέξαμε μαζί ως θέμα εργασίας στην τεχνολογίας την <<δορυφορική κεραία>>,θα παρακαλούσα θερμά για την βοήθειά σας.Χρειάζομαι γενικά οτιδήποτε υπάρχει για την περιγραφή της δορυφορικής κεραίας,την ιστορική εξέλιξη,την χρησιμότητά της,κατασκευαστικά στοιχεία,φωτογραφίες,σχεδιαγράμματα,περιγραφή της διαδικασίας της κατασκευής,κατάλογος υλικών και εκτίμηση κόστους κατασκευής.Ευχομαι να μην κουράζω,αλλα οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη.Ευχαριστώ πολύ.
kounelos1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Κανείς ρε παιδιά που να κατέχει το θέμα?
Kazama88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γιατί δεν διαλέξατε ένα θέμα που να κατέχεις? Άσε που κανονικά πρέπει να τον αφήσεις να το κάνει μόνος του!
Chino R9 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Γράψτε''Κάτω η χούντα της Νόβα'' ''Οτέ γερά '' Απ'το 2016 ολα τα πέρνει το Οτέέέέέ!!! 1
TheELF Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 http://en.wikipedia.org/wiki/Satellite_dish wiki,τα ξέρει όλα και συμφέρει. Τώρα υλικά και κόστος κατασκευής δεν νομίζω να έχει θέση σε τέτοια εργασία αλλά βρίσκονται εύκολα οι τιμές στο σκρουτζ.
kounelos1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 στην Ελλάδα γίνεται η εργασία ρε φίλε...
paylidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 στην Ελλάδα γίνεται η εργασία ρε φίλε... και η μεταφραση του wikipedia γινεται στην ελλαδα... ετοιμη τροφη περιμενεις εδω;
kounelos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 πληροφορίες περιμένω εδώ φίλε μου....περιμένω να μου δώσει κάποιος πληροφορίες,άρθρα,πηγές κτλ.Εγω ξεκίνησα με την εργασία και έχω σχεδόν τελειώσει,απλά οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορουσε να προστεθεί στην εργασία.Δεν περιμένω έτοιμη τροφή!καμία βοήθεια ζητάω και δεν υπάρχει ανταπόκριση.
elenit24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) το βιβλίο της δευτέρας λυκείου «τεχνολογια επικοινωνιων» κάτι χρήσιμο θα έχει μέσα http://www.learner.gr/Lykeio/B_L/ComTech_B_L/ComTech_B_L.htm Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από elenit24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα