funbreaker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ψάχνω να αγοράσω nfc tags από το ebay. Παρατηρώ πως υπάρχει μεγάλη διακύμανση στις τιμές. Τα θέλω για να τα βάλω σε διάφορα σημεία και να αλλάζω profiles. Είναι μόνο θέμα πωλητή ή υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες ως προς την ταχύτητα, την εμβέλεια και την χωρητικότητα? Βρήκα αυτόν τον πωλητή με την καλύτερη τιμή για 5 tags. Να τα πάρω ή μειονεκτούν σε κάτι? Πρόβλημα συμβατότητας υπάρχει περίπτωση να έχω με τα συγκεκριμένα? Η συσκευή που θα τα χρησιμοποιήσω θα είναι elephone. Επειδή απ' όσο διάβασα η εμβέλεια είναι 4-5cm θα πρέπει όποτε μπαίνω και βγαίνω από το σπίτι ή άλλα μέρη να ακουμπάω το κινητό στο tag. Υπάρχει κάποιο μέσο, αν όχι το nfc, με μεγαλύτερη εμβέλεια που απλά να εντοπίζει την συσκευή που θα την έχω πάνω μου χωρίς να χρειαστεί να την ακουμπίσω? Μέχρι τώρα το έκανα αυτό με το wifi και προγραμματισμένες εντολές με διάφορες εφαρμογές, απλά καταναλώνει μπαταρία. Έχει κανείς κάτι άλλο υπόψιν του?
funbreaker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Τελικά αγόρασα αυτά του παραπάνω λινκ. Για να δούμε αν θα είναι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα